Tanel kirjutas:
Nii, ma hakkaks enda Z1 compacti nüüd välja vahetama. 2 aastat täis kohe.
Ma olen koguae sony mees olnud aga söö või ära see sony on mu ustavuse kõikuma löönud. enda omaga olen küll rahul ja eelnevatega ka kuid see Z3 seeria on perse-perse järel olnud ainult.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=7079Apple on välistatud. mida soovitaksite veel sinna listi vista ?
Nimelt ma olen aru saanud, et ka samsa s6 on veekindel kuigi nad seda välja ei reklaami.
Pmst olen ma hetkel ikka veel sony poole kallutatud aga kõik virisevad,et aku ikka ei tundugi nii hea jms. Kaamera saab ka järjest puid alla igal pool kuigi ma usun ,et minu jaoks see väga hea.
Telefon võiks ikkagi vett ja vile taluda (mitte, et ma uputama läheks meelega kuid siiski).
Olen siin isegi mingeid hiinakaid vaadanud (kõige kangem elephone mis varsti tuleb) aga need ie kannat ju vett
Kasutasin sony z5 vist umbes kuu kokku.
Head:
Käes tugev tükk, ei libise.
Ekraan hea
Kaameral slowmo funktsioon äge
Kaamera on kiire, eraldi kaameranupp annab mugavust
Telefon ise on kiire
Mitte nii head:
Välimus minu jaoks liiga "klots". Meeldib juba rohkem metall.
Aku kohta ei saa öelda halb kuid kinldasti ei pea nii hästi kui Z3. Põhjus on ilmselt kuskil seal riistvaras aga raske öelda. Autosünk on mul sees ainult laadides ja telefoni screentime'i tuleb ikka päris jõuliselt. Võib öelda, et ma sain temaga kenasti õhtuni hakkama aga kui reedel väljaminek on siis peaks enne kindlasti laadima. Ehk siis - peab paremini kui keskmisel nutikal sest mingi muu asja aku on mul juba kella 18-19 aeg õhtul 20%.
Kaamera - nii kui hämaraks läheb siis sellega pilti ei tee. Kui nt minu Huawei P8ga võrrelda siis nagu öö ja päev. P8 on ikka ulmehea pimedas ja hämaras pildistamise võimekusega kui vähegi kuskil mingi valgusallikas paistab. z5 suutis musta siniseks teha. Väga kole. Valges samas teeb väga hästi pilti. Tähele tuleb panna et 23MP saad ainult kui paned kaamera manuaalreziimi ja kaotad sellega lainurga.
Sõrmejäljelugeja - hea mugav lisa ja kui töötas oli suurepärane. Küll aga 70-80% ajast pidi mitu korda proovima et loeks ja nendest kordadest omakorda julgelt 60-70% pidid ikka pinkoodi taguma. Just siis kui näpuots natukenegi niiske on (nt higi). Apple oma toimib kordades paremini.
Minu jaoks oli ka volüüminupp nõmeda koha peal, oleks võind kõrgemal olla aa see vb harjumise asi. Jäi rääkides tobedalt näpu alla...tekkis tunne et koguaeg kogemata keeran heli vaiksemaks.
Kokkuvõte: kui pildistad ainult päeval ja hämaras pilti teha ei taha siis see telefon sobib. Kui kasutad telefoni enamasti helistamiseks ja kord paari tunni jooksul tahad delfit scrollida või fb-d scrollida siis kestab see aku sul ikkagi rohkem kui teistel nutikatel. Ekraan on kinni siis praktiliselt akut ei lähe. Ööga mingi 2% ja seda isegi siis kui stamina mode pole aktiveeritud. Seega ma pigem ütleks et aku on keskmisest veidi parem. Kui sõrmejäljelugeja olemasolu ja mugavus sind ei koti, siis jällegi sobib.
Endale ikkagi ei meeldinud just enamasti kaamera ja välimuse pärast ja no selles hinnas telefonil võiks see sõrmejäljelugeja ikka normaalselt toimida.