Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 01:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 14.12.2015 16:27 
Kasutaja avatar

Motorola Moto G on üks nendest, mida kaaluda, kui ei otsi mingeid meeletuid kaameraid ja erilist välimust. Hinna-kvaliteedi suhe väga paigas. Omal nüüdseks olnud 4G-ga ja 4,5" ekraaniga mudel (2. generatsioon) juba aasta ja siiani igapäevaselt korralikku kasutust saanud. On saanud ka vett. Aku kestab ja telefon ise ka, jätkuvalt liigutab ka kiiresti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 16:45 
C4V6
Kasutaja avatar

likoor kirjutas:
Motorola Moto G on üks nendest, mida kaaluda, kui ei otsi mingeid meeletuid kaameraid ja erilist välimust. Hinna-kvaliteedi suhe väga paigas. Omal nüüdseks olnud 4G-ga ja 4,5" ekraaniga mudel (2. generatsioon) juba aasta ja siiani igapäevaselt korralikku kasutust saanud. On saanud ka vett. Aku kestab ja telefon ise ka, jätkuvalt liigutab ka kiiresti.

Krt, ma panin enda arust kaks soliidset lipulaeva ja sa soovitad Moto G'd :D

Umbes, et tahaks A8, 7 bemm, S klass või LS lexust ja siis sa pakud mulle, et why not mingi renault ? :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 17:13 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
likoor kirjutas:

Krt, ma panin enda arust kaks soliidset lipulaeva ja sa soovitad Moto G'd :D

Umbes, et tahaks A8, 7 bemm, S klass või LS lexust ja siis sa pakud mulle, et why not mingi renault ? :D

Ja mis sa loodad sellest telefonilipulaevast rohkem saada? :D

Autodest saan aru, aga telefoni puhul ma ei saa aru, mis teeb ühe telefoni niivõrd palju paremaks, et maksta 2-4 korda rohkem. Pane nüüd sinnasamasse võrdlusesse Moto G (3. gen) ja vaata numbriliselt, mida võidad selle hinnavahe eest (Z5 729€ ja Moto G 199€) ja mida reaalselt ka sul vaja läheb... PS. 3. generatsiooni Moto G on samuti veekindel mingi piirini.

Lihtsalt infoks, tegemist ei ole kehva telefoniga, pigem on nii, et nimi maksab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 17:28 
C4V6
Kasutaja avatar

See näeb juba nii labane välja ,et ei. sorry. Pigem siis juba mingi HTC
Ja kui siin võrdlema hakata midagi juba, siis mu Z1 compact pole ka sitem sellest moto G'st :D
Nahui ma siis üldse vahetan eks.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 17:53 

Tanel kirjutas:
Nii, ma hakkaks enda Z1 compacti nüüd välja vahetama. 2 aastat täis kohe.
Ma olen koguae sony mees olnud aga söö või ära see sony on mu ustavuse kõikuma löönud. enda omaga olen küll rahul ja eelnevatega ka kuid see Z3 seeria on perse-perse järel olnud ainult.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=7079

Apple on välistatud. mida soovitaksite veel sinna listi vista ?
Nimelt ma olen aru saanud, et ka samsa s6 on veekindel kuigi nad seda välja ei reklaami.

Pmst olen ma hetkel ikka veel sony poole kallutatud aga kõik virisevad,et aku ikka ei tundugi nii hea jms. Kaamera saab ka järjest puid alla igal pool kuigi ma usun ,et minu jaoks see väga hea.

Telefon võiks ikkagi vett ja vile taluda (mitte, et ma uputama läheks meelega kuid siiski).

Olen siin isegi mingeid hiinakaid vaadanud (kõige kangem elephone mis varsti tuleb) aga need ie kannat ju vett

Kasutasin sony z5 vist umbes kuu kokku.

Head:

Käes tugev tükk, ei libise.
Ekraan hea
Kaameral slowmo funktsioon äge
Kaamera on kiire, eraldi kaameranupp annab mugavust
Telefon ise on kiire

Mitte nii head:

Välimus minu jaoks liiga "klots". Meeldib juba rohkem metall.

Aku kohta ei saa öelda halb kuid kinldasti ei pea nii hästi kui Z3. Põhjus on ilmselt kuskil seal riistvaras aga raske öelda. Autosünk on mul sees ainult laadides ja telefoni screentime'i tuleb ikka päris jõuliselt. Võib öelda, et ma sain temaga kenasti õhtuni hakkama aga kui reedel väljaminek on siis peaks enne kindlasti laadima. Ehk siis - peab paremini kui keskmisel nutikal sest mingi muu asja aku on mul juba kella 18-19 aeg õhtul 20%.

Kaamera - nii kui hämaraks läheb siis sellega pilti ei tee. Kui nt minu Huawei P8ga võrrelda siis nagu öö ja päev. P8 on ikka ulmehea pimedas ja hämaras pildistamise võimekusega kui vähegi kuskil mingi valgusallikas paistab. z5 suutis musta siniseks teha. Väga kole. Valges samas teeb väga hästi pilti. Tähele tuleb panna et 23MP saad ainult kui paned kaamera manuaalreziimi ja kaotad sellega lainurga.

Sõrmejäljelugeja - hea mugav lisa ja kui töötas oli suurepärane. Küll aga 70-80% ajast pidi mitu korda proovima et loeks ja nendest kordadest omakorda julgelt 60-70% pidid ikka pinkoodi taguma. Just siis kui näpuots natukenegi niiske on (nt higi). Apple oma toimib kordades paremini.

Minu jaoks oli ka volüüminupp nõmeda koha peal, oleks võind kõrgemal olla aa see vb harjumise asi. Jäi rääkides tobedalt näpu alla...tekkis tunne et koguaeg kogemata keeran heli vaiksemaks.

Kokkuvõte: kui pildistad ainult päeval ja hämaras pilti teha ei taha siis see telefon sobib. Kui kasutad telefoni enamasti helistamiseks ja kord paari tunni jooksul tahad delfit scrollida või fb-d scrollida siis kestab see aku sul ikkagi rohkem kui teistel nutikatel. Ekraan on kinni siis praktiliselt akut ei lähe. Ööga mingi 2% ja seda isegi siis kui stamina mode pole aktiveeritud. Seega ma pigem ütleks et aku on keskmisest veidi parem. Kui sõrmejäljelugeja olemasolu ja mugavus sind ei koti, siis jällegi sobib.

Endale ikkagi ei meeldinud just enamasti kaamera ja välimuse pärast ja no selles hinnas telefonil võiks see sõrmejäljelugeja ikka normaalselt toimida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 18:01 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
See näeb juba nii labane välja ,et ei. sorry. Pigem siis juba mingi HTC
Ja kui siin võrdlema hakata midagi juba, siis mu Z1 compact pole ka sitem sellest moto G'st :D
Nahui ma siis üldse vahetan eks.

Selles suhtes tösi, välimus maitseasi ja näitajad töesti suhtkoht samasse auku. Ega siin polegi rohkem midagi öelda.

Kellel telefon eputamiseks, siis muidugi, minu valik oleks nendest kahest Z5, välimuse põhjal, samuti numbrid pisut paremad. Iga telefoniga oma kompromiss.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 18:04 
C4V6
Kasutaja avatar

Seda juttu panin HV's ka tähele jah.

Minule just välimus meeldib täiega.

Näppisin täna seda s6 edget ja minu arust istub väga nõmedalt käes, kindlalt kehvemini kui Z5.
Samuti ei meeldi mulle välimus :D

Eks ikka tundub, et kui siin mõne kuu jooksul mingeid ulme vigu välja ei tule, siis tuleb Z5 teed minna.
Lootus ju on, et seda kaamera softi ja sõrmejälje lugejat võidakse ka proovida mingite uuendustega parandada aga pigem teades seda androidi värki, siis algne on kõige parem :D

NB ! Kellel on veekindlus samamoodi oluline nagu minule, siis Samsa peale hakkasin üldse alates selles mõtlema kui mulle on nüüd näidatud videosid jms. kus on näha, et pill ära ei upu

Ja Likoor. Asi pole ainult välimuses aga lihtsalt aeg on nüüd edasi minna. 2 aastat on vägagi optimaalne aeg ju nutimaailmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 18:22 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Nii, ma hakkaks enda Z1 compacti nüüd välja vahetama. 2 aastat täis kohe.
Ma olen koguae sony mees olnud aga söö või ära see sony on mu ustavuse kõikuma löönud. enda omaga olen küll rahul ja eelnevatega ka kuid see Z3 seeria on perse-perse järel olnud ainult.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=7079

Apple on välistatud. mida soovitaksite veel sinna listi vista ?
Nimelt ma olen aru saanud, et ka samsa s6 on veekindel kuigi nad seda välja ei reklaami.

Pmst olen ma hetkel ikka veel sony poole kallutatud aga kõik virisevad,et aku ikka ei tundugi nii hea jms. Kaamera saab ka järjest puid alla igal pool kuigi ma usun ,et minu jaoks see väga hea.

Telefon võiks ikkagi vett ja vile taluda (mitte, et ma uputama läheks meelega kuid siiski).

Olen siin isegi mingeid hiinakaid vaadanud (kõige kangem elephone mis varsti tuleb) aga need ie kannat ju vett

Ma kalduks pigem z5 poole.. Eks nende akudega ole enamikul mudelitel ikka veel jama, kuid sony tundub laias laastus ikka kõige parem, isegi kui z5 oma on z3c omast kehvem, on see ikkagi hea.
Siin mingi akutest ka: http://www.gsmarena.com/battery-test.ph ... =6538#show
Lisaks see edge on ses suhtes kehva, et kui seda käes hoiad ja ekraan lukust lahti, siis vastavalt sellele, kuhu äärde sõrm vastu läheb võib hakata ekraani eest ära slaidima paremale või vasakule sest ka need kumerad servad on puutetundlikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 18:48 

No kui valida samsa ja sony vahel siis kindlalt sony. Samsa soft on juna selline et hoia ja keela. S6 edge jne on mõeldud iphone killeriks. Paraku ebaõnnestunult. Oleks paar sotti odavam siis veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 18:55 

Ma ise kasutan juba paar kuud Oneplus 2. Minu jaoks ideaalne kaks SIMi ja mõistlik hind nende specide kohta. Väga meeldib ka stock Android, kus igast tootjapoolset pa*ka juures pole.
Kõik töötab nii nagu välja reklaamitud ja hinnaks tuli koos transpordiga ~420€. DHL expressiga oli kohal 4 tööpäevaga.
Nüüd ka odavam alternatiiv (mis mu meelest ilusam isegi kui 2 on) Oneplus X.

https://oneplus.net/
Nüüd enam pole õnneks ka seda tüütut invite süsteemi - 2 on koguaeg invite free nüüd ja X on teisipäeviti invite free.

Kahjuks aga jah pole veekindel kirjade järgi, aga mul kukkus telo ükskord näoli porilompi, kuivatasin ära ja ei ole probleeme siiamaani täheldand.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 19:03 

agentzero kirjutas:
Ma ise kasutan juba paar kuud Oneplus 2. Minu jaoks ideaalne kaks SIMi ja mõistlik hind nende specide kohta. Väga meeldib ka stock Android, kus igast tootjapoolset pa*ka juures pole.
Kõik töötab nii nagu välja reklaamitud ja hinnaks tuli koos transpordiga ~420€. DHL expressiga oli kohal 4 tööpäevaga.

Nüüd enam pole õnneks ka seda tüütut invite süsteemi - 2 on koguaeg invite free nüüd ja X on teisipäeviti invite free.

Kahjuks aga jah pole veekindel kirjade järgi, aga mul kukkus telo ükskord näoli porilompi, kuivatasin ära ja ei ole probleeme siiamaani täheldand.

Kui natuke vett sisse läks tulevad need probleemid hiljem nähtavale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 19:22 

Samsa ei eruta peale Edge'i disainiga mitte millegagi vist tänapäeval.
Vana disain ja sama p*ska täis soft. Nagu üleküla Malle oleks uut värvi kasuka selga tõmmanud, et mehed ikka vaataksid seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 19:37 

RustyZ kirjutas:
agentzero kirjutas:

Kui natuke vett sisse läks tulevad need probleemid hiljem nähtavale

Kukkus nii, et ekraani osa oli aind vees, ehk siis maksimaalselt kuular ainult sai niiskust.
Eks aeg näitab, aga ma enam kui kindel, et ei juhtu teloga sellest intsidendist tulenevalt mitte midagi. Oleks üleni vee all 5min olnud, siis vb tõesti ja.
HTC M9-st nägin kunagi YT-s videot, kus klots töötas 30 min üleni vee all enne kui ära kustus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 20:35 

Kui need kaks valikus, siis kindlasti Z5, kuigi ise läksin pärast Z3C tagasi HTC peale. Ei ole lihtsalt usku Sonydesse. Sony välimus ja soft oluliselt parem, kui Samsal.

Aga kui HTC kah valikusse võtta, siis M9 oleks minu eelistus. Ma muidugi korduvalt öelnud, et mul HTC'ga head kogemused minevikust, omatud 7 nutiföönist alates 2010, on 5 just olnud HTC tooted ja vabasurma pole ükski surnud. Üks Desire vedeleb siiani sahtlis ja Legend on maal ruuterina kasutusel.
Kõikekannatav Insmat oli softi poolest täielik ikaldus ja lõpuks läks ekraan kah ämblikuks. Z3C läks koos ekraaniga ka emaplaat ja odavam oli lutsu visata, kui remontida. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2015 22:35 
C4V6
Kasutaja avatar

Kusjuures ma hakkasin alles nüüd süvenenult vaatama :D

Laisa laastus on nii, et kõikide telefonide tippmudelid on seal +- 50 euri vms.

Sony Z5, ai blääd, samsa, huawei, HTC, Microsoft jne :D

LG, Motorola ja midagi veel vist on seal 500 euri. Teisd kõik 650-750 jämedalt.

Nii, et polegi mingit vahet, sest neil kõigil on mingid plusid ja miinused. kui üks kodanik mu käest veel ehk õli tuleb millalgi ostma, siis ma tahan seda kaamerat korra veel näppida ja kui see mulle sobib, siis ilmselt peab ikkagi tuima kolhosniku näoga selle ära võtma.

Kuna ma olen SONY'ga harjunud, mulle täiega meeldib välimus ja aku on ka siiski hea, siis mida veel tahta. Eks need tipud on kõik tegelikult head nagu nende testivõidu naastrehvidegagi. Pimesi hui teed vahet :D
Täname tähelepanu eest

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis