remo22 kirjutas:
Mis elu sa ise elad? Kus kohas elad? Millise masinaga sõidad? Soojal maal ei käi, hall mass pole? Neljapäeviti ülemiste, vana bmw, üürikorter koplis/kalamajas?- sellega erined hallist massist?
Elan lihtsat ülemõtlemata elu.
Lasnamäe magalarajooni paneelmajas.
Vana perses roima audi sajaga.
Soojal maal ei käi.
Halli massi kohta ei oska kosta, ei oska ennast nii hästi analüüsida -ehk olen.
Neljapäeviti ülemistel ei käi, vana bmw on ka maal mädanemas.
Ei ole üürikorter, panga oma on ja lasnamäel nagu teises punktis mainisin.
Korralik värk kuidas kaader nii käima läheb sellise asja peale mida oligi oodata
Sellega ju ongi see värk, et võiks lõdva randmega elada paneelika eks... aga kuna sõbrad vaataks imelikult, siis peab ka koos vooluga sinna põllupeale elama minema. Tegelikult võiks ju linna sisse ka maja osta aga raha nagu pole.
Tegelikult võiks ju sõita igapäevaselt mingi laheda autoga mis hingele on aga ei saa, jälle sõbrad vaatavad imelikult, et miks sa mingi peldikuga sõidad. Uuemat ägedat masinat ei jõua ka päris hästi liiparisse võtta, sest majalaen ja türgi reisid võtavad selle osa ära.
Keegi ei ela enda unistustes, kõik elavad mingite ühiskonna reeglite järgi. Paljud tahaks ehitada huvitavaid autosid ja elada vabamat elu aga ei saaaaa ju, ühiskond ja sõbrad suruvad peale, et kuule miks sa niii ja naa ei tee. Võid ju elada laagris või just nimelt kusagil koplis (sõle ääres on palju huvitavaid suuri maju mille poole maja suureks korteriks ehitamine oleks palju omanäolisem ja ägedam kui karjakesi ridaelamu boksides elamine) aga jälle ei saa ju, kõik näitavad näpuga.
Ei maksaks nii palju ärrituda, see on minu nägemus ja arvamus asjast lihtsalt aga paraku nii on, et tänapäevased unistused on paljudel imo suuresti laialt levinud arusaamadest tulnud.
Mul sõitis sõber Hummer H2'ga elas mustamäel vanas korterelamus. Rahvas näitas näpuga, et IDIOOOT.
Minul tekib küsimus, et miks ta sellepärast idioot oleks pidanud olema, et üldine arusaam asjadest näeb ette nii, et kõigepealt ikkagi maja keset põldu ja siis kunagi kui raha sitaks võib alles hummeri võtta või peab selles kohe viimsisse villa võtma ?