djelton kirjutas:
Et tahad öelda, kuigi mul on tagumine klaas kildudeks (mitte mõras, vaid konkreetselt kahjuks kildudeks) ning ka ääre korpuse peal natukene paari täket näha, siis on mul ikka garantii alles?
Käisin just päringul, kuna mul magnet laadija metall kulunud, kõrvaklapi pesa ei tööta ning esimene klaas lahti. Nemad ütlesid mulle, et kuna kukkunud, siis garantii ei kehti. Tehti pakkumine ainult esimese klaasi paranduse kohta. Nimelt, kuigi klaas on ainult lahti ja piisaks uuest kleepsu ribast(ise teen vist nii), siis nemad väidavad, et peavad 148€ eest terve uue esikorpuse ostma. (kusjuures muude vigade parandamise kohta midagi "päringus" ei olnud)
Antud juhul ei osanud ka mina vastu vaielda, kuna vist isegi Sony enda manualides on kirjas, et kui on enda põhjustatud füüsiline viga, siis garantii ei kehti ja kõik vead tulevad sinu enda taskust.
Kui see viga on remonditud ametlikus esinduses, siis garantii kehtib originaalaja lõpuni. Kui oled ära lõhkunud oma telefoni, lased vajalikud asjad välja vahetada esinduses, siis jääb garantii alles. Kirjuta sony supporti ja uuri, kui muidu ei usu.
Sinu kahjuks räägib see, et sa selle esiklaasi oled ka neile juba samasse potti ladunud. Muidu on see esiklaasi liimist lahti tulek anyway garantiikeiss, aga et sa juba oeld kinnitanud seal, oma telefoni kukkumist, siis nad suruvad selle esiklaasi keissi ka sulle tasuliseks ja sel juhul on tõepoolest odavam uus telefon osta.