Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 23:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 28.12.2015 23:12 
Kasutaja avatar

Midagi GPS asukoha valetamisega asja ei ole peale installinud? Kunagi sai proovitud neid asju, kus saad ise määrata, kus asukohas sind näidatakse. Selle puhul ei loe kas see äpp on kinni või mitte, segab õiget asukohamääramist ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2015 23:17 

djelton kirjutas:
Oskab keegi aidata. Nimelt Z3 Compact'il enam gps ei suuda korralikult funktsioneerida. Leiab mind enamvähem umbes üles (kui kodus olen teab, et olen kusagil siinkandis, kui Võrus olen, teab, et olen kusagil Selveri kandis, kui sõidan autoga tee peal, siis updateb mingi iga 30-60sekundi tagant mind umbes kuhugi jne), aga täpselt ei suuda mind üles leida, seega ei suuda mind ka juhatada kuhugi.

Proovisin erinevaid GPS Fix ja GPS Reset programme, mis väidetavalt deletevad mingi cache ja aGPS'i cache, aga nothing. Näeb küll, et 14 sateliiti peakohal, aga lukku/fix'i ei saa ühegiga. Restarti olen proovinud jne. Päris factory resetti väldiks hetkel, ei ole üldse viitsimist terve päev selle alla panna, et kõik uuesti enda tahtmise järgi ära confida (kasutan suhteliselt palju mobiili erinevaid rakendusi, seega rohkem kui helistamiseks).

Ehk kellelgi on olnud sarnane probleem ja oskab mind aidata ;)

Võibolla loll küsimus aga seaded-asukoht, ega mingi aku säästmise reziimi peale pole jäänud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2015 14:28 

Mingeid lisa ajuvabasid programme pole installitud. Ja telefoni kasutan kahjuks/õnneks ilma kestata. Firmad on suuri summasid kulutanud, et telefonid ilusad välja näevad, siis nahh ma korpust ümber topin :)

Seadeid olen proovinud neti soovituste järgi eri reziimides (nt. olen proovinud ainult gpsi kasutada asukoha leidmiseks ja olen proovinud ka selle seade peal kus tavaliselt on, ehk GPS+andmeside+wifi, ikka nothing). Asukoha leidmist olen ka proovinud eri astmete peal (hetkel "väga täpse" peal).

Nagu imelik ongi see, et programmides näitab, et kompass töötab, teab, et satelliidid on läheduses, pitch/roll töötavad jne. Kõik nagu töötaks, lihtsalt satelliidi fixi ei saa. :/

Parandusse ka ei saa viia, sest 1. Teevad nad seal esimese asjana factory reseti, mida ma pigem väldiks hetkel veel ja 2. Kuna mul tagaklaas katki kukutud kunagi pool aastat tagasi, siis miski enam garantii alla ei lähe (käisin juba uurimas)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2015 14:47 

Ega muud varianti pole väga kui parandus või ise reset teha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2015 18:51 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Oskab keegi aidata. Nimelt Z3 Compact'il enam gps ei suuda korralikult funktsioneerida. Leiab mind enamvähem umbes üles (kui kodus olen teab, et olen kusagil siinkandis, kui Võrus olen, teab, et olen kusagil Selveri kandis, kui sõidan autoga tee peal, siis updateb mingi iga 30-60sekundi tagant mind umbes kuhugi jne), aga täpselt ei suuda mind üles leida, seega ei suuda mind ka juhatada kuhugi.

Proovisin erinevaid GPS Fix ja GPS Reset programme, mis väidetavalt deletevad mingi cache ja aGPS'i cache, aga nothing. Näeb küll, et 14 sateliiti peakohal, aga lukku/fix'i ei saa ühegiga. Restarti olen proovinud jne. Päris factory resetti väldiks hetkel, ei ole üldse viitsimist terve päev selle alla panna, et kõik uuesti enda tahtmise järgi ära confida (kasutan suhteliselt palju mobiili erinevaid rakendusi, seega rohkem kui helistamiseks).

Ehk kellelgi on olnud sarnane probleem ja oskab mind aidata ;)

Mul oli sama jant kunagi LG L9 puhul. Tõmbasin ka neid fixe ja lock gps-e. Tegelikult ei aita miski, peale remondi (gps mooduli vahetuse). Kui on garantiiline, sisi vii mttc-sse ja varu palju jaksu ja kannatust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2015 18:53 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Parandusse ka ei saa viia, sest 1. Teevad nad seal esimese asjana factory reseti, mida ma pigem väldiks hetkel veel ja 2. Kuna mul tagaklaas katki kukutud kunagi pool aastat tagasi, siis miski enam garantii alla ei lähe (käisin juba uurimas)

MTTC-st uurisidki? Ära ole nii naiivne. :kill

Vaata selle lehe esimest postitust.
https://www.facebook.com/MTTC-Eesti-gar ... 726859306/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2015 02:49 

Et tahad öelda, kuigi mul on tagumine klaas kildudeks (mitte mõras, vaid konkreetselt kahjuks kildudeks) ning ka ääre korpuse peal natukene paari täket näha, siis on mul ikka garantii alles?

Käisin just päringul, kuna mul magnet laadija metall kulunud, kõrvaklapi pesa ei tööta ning esimene klaas lahti. Nemad ütlesid mulle, et kuna kukkunud, siis garantii ei kehti. Tehti pakkumine ainult esimese klaasi paranduse kohta. Nimelt, kuigi klaas on ainult lahti ja piisaks uuest kleepsu ribast(ise teen vist nii), siis nemad väidavad, et peavad 148€ eest terve uue esikorpuse ostma. (kusjuures muude vigade parandamise kohta midagi "päringus" ei olnud)

Antud juhul ei osanud ka mina vastu vaielda, kuna vist isegi Sony enda manualides on kirjas, et kui on enda põhjustatud füüsiline viga, siis garantii ei kehti ja kõik vead tulevad sinu enda taskust.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2015 07:53 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Et tahad öelda, kuigi mul on tagumine klaas kildudeks (mitte mõras, vaid konkreetselt kahjuks kildudeks) ning ka ääre korpuse peal natukene paari täket näha, siis on mul ikka garantii alles?

Käisin just päringul, kuna mul magnet laadija metall kulunud, kõrvaklapi pesa ei tööta ning esimene klaas lahti. Nemad ütlesid mulle, et kuna kukkunud, siis garantii ei kehti. Tehti pakkumine ainult esimese klaasi paranduse kohta. Nimelt, kuigi klaas on ainult lahti ja piisaks uuest kleepsu ribast(ise teen vist nii), siis nemad väidavad, et peavad 148€ eest terve uue esikorpuse ostma. (kusjuures muude vigade parandamise kohta midagi "päringus" ei olnud)

Antud juhul ei osanud ka mina vastu vaielda, kuna vist isegi Sony enda manualides on kirjas, et kui on enda põhjustatud füüsiline viga, siis garantii ei kehti ja kõik vead tulevad sinu enda taskust.

Kui see viga on remonditud ametlikus esinduses, siis garantii kehtib originaalaja lõpuni. Kui oled ära lõhkunud oma telefoni, lased vajalikud asjad välja vahetada esinduses, siis jääb garantii alles. Kirjuta sony supporti ja uuri, kui muidu ei usu.
Sinu kahjuks räägib see, et sa selle esiklaasi oled ka neile juba samasse potti ladunud. Muidu on see esiklaasi liimist lahti tulek anyway garantiikeiss, aga et sa juba oeld kinnitanud seal, oma telefoni kukkumist, siis nad suruvad selle esiklaasi keissi ka sulle tasuliseks ja sel juhul on tõepoolest odavam uus telefon osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2015 22:58 

Kahjuks jah, see tagaklaasi kukkumine suht keeruliselt peidetav, seega ei näinud tõesti, kuidas saaksin midagi tagasi ajada. :/

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2015 01:33 
Kasutaja avatar

Endal juba 2 kuud huawei p8. Mingi sony ega samsa ei saa ligilähedalegi hinna ja kvaliteedi poolest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2015 04:17 

P8 puhul häiris vahepeal aku. Nüüd sai välja lükatud doubletap ja ekraanile joonistamine ja kõneteadlikis mida kunagi ei kasutanud. Asi muutus kategooriliselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2016 18:54 
Kasutaja avatar

Ei jõua kogu teemat läbi lapata ja puudub ka huvi ennast sügavalt telefonide maailmas harida, et küsiks tarkadelt, et mis telefon osta 200 kuni max 300 euro eest?
Hetkel mingi vana luts LG Optimus L7 II aga see hakkab oma aega ära elama ja on muutunud talumaltult aeglaseks.
Mänge ei mängi, telefoniga mussi ei kuula ja tablet on kah olemas, et ekraan ei pea olema suurem kui söökla kandikul. Helistan ja käin netis 99% ajast.
Mida võtta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2016 19:09 
C4V6
Kasutaja avatar

jarxz kirjutas:
Ei jõua kogu teemat läbi lapata ja puudub ka huvi ennast sügavalt telefonide maailmas harida, et küsiks tarkadelt, et mis telefon osta 200 kuni max 300 euro eest?
Hetkel mingi vana luts LG Optimus L7 II aga see hakkab oma aega ära elama ja on muutunud talumaltult aeglaseks.
Mänge ei mängi, telefoniga mussi ei kuula ja tablet on kah olemas, et ekraan ei pea olema suurem kui söökla kandikul. Helistan ja käin netis 99% ajast.
Mida võtta?

Ma arvan, et mingi selline
https://pood.elion.ee/productInfo/29/mo ... -sim-(must)/HUAWEYP8L-BL

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2016 19:15 

Jep

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2016 21:16 

Seda suhtkoht kiidetakse selle raha eest.
https://pood.elion.ee/productInfo/29/mo ... HONOR4X-BL

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis