Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 27.01.2016 01:30 

Ömm, pigem tundub CRV vastupidiselt igasugustele sakslastele päris hästi hinda hoidvat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 02:04 
Kasutaja avatar

Aga mul ema võttis omale siinmaal ühe esimestest X1e. Põhjendusega et aeg-ajalt tuiskab kodutee koledalt kinni (ja tuiskabki)- Passat B6ga istus kinni. Muidu sellised tummised 12 km argipäevas tuleb täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 09:53 

x1 :waah
passat alltracki oleks sel juhul vaadanud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 10:23 
Kasutaja avatar

varikasutaja kirjutas:
randomi viha tundub juba natukene kadeduse lainena :D

Ma pidin üle vaatama, et kas ma siin teemas seda väljendanud olen. Mille peale ma kade oleks:
B2 quattro coupe turbo, V8 või 200T avant
flatnose aero, korralik 9000 anni või näpitud NG
sleeper w202

Mulle meeldivad pealtnäha tavalised, kuid võimekad ja veidrad ning eelkõige vanemad masinad. TDS e38 või hitleriga D2 on minu jaoks puhas huumor. Ostetakse ükshaaval piduriklotse ja venitatakse iga hooldusega nii palju kui kannatab, sest raha ei ole. ei saa mina aru, mille üle siin kade olla.

Ämmal on ka X1. Täiesti mõnus masin, kuid ma mahun sinna ikka ülinapilt sisse. Naistekas mis naistekas. Aga kurat, 2-liitrisest diislist on 150kw välja meelitatud.

Igast kõrgendatud pereautod a la HR-V oni minu arust täiesti õigustatud. Saab natuke ruumi juurde, mõnele ei meeldi maapinnast 10 cm kõrgusel istuda, pagasiruumi mahub kogu elamine ära, eriti tuleb siis kasuks kui tuleb pisiperet ringi sõidutada koos kogu tavaariga.

Minu kogu autoarvamuse saab üsna lihtsalt kokku võtta: õigel entusiastil on vähemalt 2 sõidukit: miski linnamaastur või oopelastra vms mittehävinev kärakas, kuhu lapsed ja ämm ja kartulikotid ja küttepuud peale loopida, mis käivitub iga ilmaga ja millest pole eriti kahju. Selline aparaat valida muidugi vastavalt rahakotile. Ja siis enda tarbeks kas mingi külksipill, mudastuhnija, tsikkel või trofee. Kui sul on aga üks 20+ aastat vana luksklass, mille peale naine iga kord silmi pööritab ütleb et "millal sa selle roika juba maha müüd, see seisab sul rohkem remondis kui me sellega sõita saame?!", on elus midagi valesti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 10:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Lükkan parketimaasturite saele kütet paaki. Mõistan mingil määral neid, kes väikeseid SUV-sid ostavad, kuna isegi samasugune. Käisin enne oma praegust asja (nojah, tööauto, aga valida siiski sain) proovimas nii mõndagi "kõrgema kliirensiga pereautot", diiselautomaatnelivedust:

Honda CR-V oli mugav, aga lärmakas ja kallis. Peale tunnist proovisõitu suverehvidega pea valutas (ma pole mingi eriti õrnake, aga võib-olla oli tegu tagant kostva rehvimüra ja sisumaterjalide haisu koosmõjuga).

Ford Kuga müügimees oli lollakas. Püüdis rääkida, kuidas tema ei joo mitte midagi juba mitu aastat (aga mulle joomine põhimõtteliselt sobib ja meeldib), lisaks ei suutnud olemasoleva auto eest hinda pakkuda.

VW Tiguan oli liiga väike ja Touaregi jaoks ei jätkunud raha (pluss see pisiasi, et Touaregiga kliendi juurde minna on sama nagu Apple arvuti ja Rolex kellaga).

Hyundai Santa Fe oli hea üllatus. Suur ja mugav ja hea varustusega. Hind siiski jälle liiga jõhker. iX35 on aga liga naistekas ja väike.

VW Passat Alltrack oli hea, aga liiga kallis. Muidu oleks isegi vist meeldinud.

Skoda Octavia Scout oli liiga soovitud ja tellimisaeg oleks olnud a la 7-8 kuud.

Kia Sportage on rämeväike ja sisumaterjalid veel odavamad kui Subarul.

Nissan X-Trail ei saa diisel-automaat-nelivedust.

Subaru Outback meeldis oma ruumikusega ja sellise neutraalse välimusega. Kuigi on variaatoriga, on dünaamika enam-vähem. Sisemüra on küll olemas, aga CR-V vastu selle koha pealt ikkagi ei saa. Lisaks sain ühe viimastest vanadest mudelitest, millel olid navi ja katuseluuk juba tehasest (alternatiiv oleks olnud heleda nahksisuga ja ilma navita).

Nüüd, olles Outbackiga aasta aega sõitnud (kellal hetkel 48 kkm), sh. suurte sitakoormatega käru vedanud ja suht rõvedates kohtades metsas käinud, ei nurise. Küttekulu on enam-vähem 7l per 100km. Lumega muidugi rohkem :). Jahimehed on ikka imestunult vaadanud, et mingi räbal suudab normaasetes urgastes sõita ja paati ka rambita kohtades välja sikutada, seega olgu see nelivedu kasvõi piduritega juhitav, aga ta töötab.

Miinuseks on see, et ESP-d ei saa välja lülitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 12:53 
Kasutaja avatar

Random Hero kirjutas:
Kui sul on aga üks 20+ aastat vana luksklass, mille peale naine iga kord silmi pööritab ütleb et "millal sa selle roika juba maha müüd, see seisab sul rohkem remondis kui me sellega sõita saame?!", on elus midagi valesti.

Ma ei saa aru kuidas see nüüd eelneva jutuga kokku käis. Ma olen sama saatuse kannataja ainukese erinevusega, et naine ei luba seda "roigast" maha müüa. :D Aga mis mu elus siis valesti on ei saa ma ikka aru, avage mu silmad palun.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 13:02 

Priidik199 kirjutas:
Random Hero kirjutas:
Kui sul on aga üks 20+ aastat vana luksklass, mille peale naine iga kord silmi pööritab ütleb et "millal sa selle roika juba maha müüd, see seisab sul rohkem remondis kui me sellega sõita saame?!", on elus midagi valesti.

Ma ei saa aru kuidas see nüüd eelneva jutuga kokku käis. Ma olen sama saatuse kannataja ainukese erinevusega, et naine ei luba seda "roigast" maha müüa. :D Aga mis mu elus siis valesti on ei saa ma ikka aru, avage mu silmad palun.

paneb sind samasse patta nende kuttidega kes tangivad 5€ kaupa, sõitmist segavad vead kõrvaldatakse avaliku kanali peal või sõbra garaazis ja auto24 kuulutuseks raha pole kui alla antakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 13:14 
Kasutaja avatar

Aa siis ma päris vist sinna ei kuulu. Tangin paagi täis ja hooldan ka normaalselt (küll sõbra garaažis). Kahjuks kurb tõsiasi mida tunnistan, et rohkem läheb raha hooldusele/remondile kui "uue" auto liisingumakseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 14:16 
Kasutaja avatar

Pilt Pilt
Pilt Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 15:14 
Kasutaja avatar

varikasutaja kirjutas:
paneb sind samasse patta nende kuttidega kes tangivad 5€ kaupa, sõitmist segavad vead kõrvaldatakse avaliku kanali peal või sõbra garaazis ja auto24 kuulutuseks raha pole kui alla antakse.

Just. Ja kui reg number taustakontrolli sisse lüüa, tuleb välja, et kolm või kolmteist piirangut veel peal ka. Ega meil muidu poleks mogo ja autorahaks ja kõiki neid muid järelmaksuga 1500-euriseid premium klasse müüvaid platse, kui turgu poleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 15:28 

Random Hero kirjutas:
varikasutaja kirjutas:

Just. Ja kui reg number taustakontrolli sisse lüüa, tuleb välja, et kolm või kolmteist piirangut veel peal ka. Ega meil muidu poleks mogo ja autorahaks ja kõiki neid muid järelmaksuga 1500-euriseid premium klasse müüvaid platse, kui turgu poleks.

Hakkad natukene meenutama kunagist kasutajat oopc. :D Tal olid ka umbes sellised mõtted.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=13092

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 15:45 

krt see oli normaalne kutt ikka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 15:50 
Kasutaja avatar

Tüüp sõitis päev otsa linnapeal ringi, et õhtul jälle "Käisin linnapeal" teemat uuendada. :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 16:52 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
Tüüp sõitis päev otsa linnapeal ringi, et õhtul jälle "Käisin linnapeal" teemat uuendada. :beer
Selline tüüp on meil endiselt olemas, aga välismaal resideeruv korrespondent...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2016 17:42 

Raghza kirjutas:
Priidik199 kirjutas:
Selline tüüp on meil endiselt olemas, aga välismaal resideeruv korrespondent...

Väljamaa korrespondent jalutab ringi

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis