Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 07:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 14.02.2016 18:14 

Toivoku kirjutas:
Hapnik kirjutas:
MDB kirjutas:
Ükski seadus ei paranda seda kahju, mis saab normaalse lapse psüühika, kes kasvab sellises perekonnas.

Räägid enda kogemuste põhjal, või oskad muud moodi seda kinnitada?

jah kuid kui loogiliselt mõelda on m****s igatepidi, laps hakkabki pederastiat normaalseks pidama, et oo mul on valik kas trukin mehi või trukin naisi.

Ja kui vanemad on traditsioonilises abielus, siis elab laps nagu Põhja-Koreas, et näeb ainult seda, mis enda tagaaias toimub? Vaevalt. Paraku tuleb tänapäeval 90% infost ikka koolist, internetist, sotsiaalmeediast, filmidest jne. Seega pole väga vahet, kas kodus on emme-issi, issi 2x, emme 2x või issi või emme. See selleks. Kas Teie (mitte ainult Toivole, vaid laiemalt) vanemad trukkisid 24/7 elutoas diivani peal? Teie jutust jääb selline mulje, et samasooliste kooselu ainult nii välja näebki. Ma pole küll ise kokku puutunud aga erinevate artiklite ja uuringute põhjal on ka nemad siiski inimesed. Uurige natuke tagamaid. Pealegi ei saa võtta ühtselt homoseksuaale ning samasoolisi, kes tahavad lapsendada. Kas kõik seksuaaleas olevad heterod tahavad kohe lapsi saada? Ei. Samamoodi ei taha kõik homod ka endale last.
Palju Eestis (no arutame riigi näitel), üldse teoreetilisi samasoolisi paare on, kes tahavad lapsendada. 10? 40? 100?

Ja, et arutelu liiga igav poleks, küsiks kooselu seaduse vastastelt, et kas üksikvanem siis ei keera lapse psüühikat perse? Tema "trukib ise end ju".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 18:16 
Kasutaja avatar

Hapnik kirjutas:
Ja, et arutelu liiga igav poleks, küsiks kooselu seaduse vastastelt, et kas üksikvanem siis ei keera lapse psüühikat perse? Tema "trukib ise end ju".

Katkised peremudelid, kus laps on ühe vanema kasvatada, ongi põhjuseks, miks meil nii palju pihkureid on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 18:28 

Random Hero kirjutas:
Hapnik kirjutas:

Katkised peremudelid, kus laps on ühe vanema kasvatada, ongi põhjuseks, miks meil nii palju pihkureid on.

No siis pole muud teha kui tagasi juurte juurde pöörduda ju. Hipsterid peaks kiitma.
https://en.wikipedia.org/wiki/Arranged_marriage

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 18:33 

Kui juba äärmusse minna, siis võiks aravata, et siin olevad tolerandid ei põlga ka sobiva kaaslase silmapiirile tekkimisel ära ka väikest homosuhet. Seda enam, kui on kõik seaduslikud võimalused tunda ennast võrdväärsena traditsioonilise peremudeliga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 18:51 

KopliKrahv kirjutas:
Kui juba äärmusse minna, siis võiks aravata, et siin olevad tolerandid ei põlga ka sobiva kaaslase silmapiirile tekkimisel ära ka väikest homosuhet. Seda enam, kui on kõik seaduslikud võimalused tunda ennast võrdväärsena traditsioonilise peremudeliga.

Mulle jääb pigem vastupidine mulje. Kooseluvastased pigem on need, kes kardavad, et inimese seksuaalseid eelistusi on võimalik erinevate "vahendite ja kogemustega" muuta. Tolerandid pigem mõistavad, et inimene on inimene, kui ta sündis omasoolisi ihaldades siis olgu nii. Meid ta ei sega ja miks peaksime meie teda segama ja tema vabadust piirama.

Ja veel süütevedeliku sisse valades, siis ma võin vabalt arutleda antud teema üle inimesega, kes ei salli omasooihaldajaid ja kuulata nende arvamusi jne. Aga nii kui nad eristavad lesbid homodest. Ala,et lesbid on Ok ja peded mitte, siis no sorry, siis mul tekib küsimus, et miks? Sama argumendid, mis sina pedede vastu tõid saab sulle lesbide vastu tuua ja vsjoo, surnud ring. Kummad keskelt läbi rohkem lapsendada tahavad, lesbid v peded?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Saed
PostitusPostitatud: 14.02.2016 19:02 
Kasutaja avatar

90% siinsetest saripihkuritest vaataks ju pigem 2te naist koos amelemas (mina mittesaripihkurina kaasaarvatud), kui 2te võlli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 19:08 
Kasutaja avatar

Hapnik kirjutas:
Toivoku kirjutas:
Hapnik kirjutas:
MDB kirjutas:
See selleks. Kas Teie (mitte ainult Toivole, vaid laiemalt) vanemad trukkisid 24/7 elutoas diivani peal?

Näos trukkimisest pole keegi rääkinud. Jutt oli suudlemisest laste ees.
Mul vanemad musi teevad küll igal pool ja kogu aeg. Kaks trussarites ja habemega meest ilastamas pole päris sama millegipärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 19:10 

Ma ei räägigi eraldi homodest, lesbidest või lapsendamisest, lihtsalt mitte iialgi ei saa olla homo-lesbi paar võrdväärne hetero paariga, tehku neid lubavaid seadusi nii palju kui tahavad ja kummardage neid nii palju kui tahate. Homo, lesbi ei ole toimivas ühiskonnas jätkusuutlik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 19:23 
Kasutaja avatar

Hapnik kirjutas:

Sul on õigus. Õrnas eas laps üritab igas vandis, kes ta ema trukib isa leida. Sama keiss pidavat olema lastekodulastega, et nad on meeleheitel, et saaks ikka mingidki vanemad. Ilmselt sama peab siis ka olema samasooliste perekondades, et võid ju rääkida, et Väino on ema ja Carmen on isa, aga sisimas on lapse psüühika ikkagi per*es ja ta alateadvuslikult unistab puuduvast vanemast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 19:34 

kelu kirjutas:
Sama keiss pidavat olema lastekodulastega, et nad on meeleheitel, et saaks ikka mingidki vanemad.
Olen 10+ aastat olnud lastekodulastega pidevas kontaktis (ema oli kasvataja, paljud sõbrad/Koolikaaslased lastekodulapsed) ning ei saa selle väitega kuidagi nõustuda. Need lapsed, kes nö õrnas eas on, üldiselt lastekodusse ei satu, või kui satuvad siis lähevad sealt umbe kiirelt normaalsesse perre. Alates 4-5a on seis juba suuresti hapu. Selliseid lapsi enam keegi lapsendada ei taha. On küll tugipered, kus koolivaheaegadel jne käiakse aga reaalselt endale neid ei võeta. Üldiselt on lastekodulaste teema selline binaarne. Need, kellel reaalset kokkupuudet pole ja ainult televiisorist/uudistest näevad tunnevad kaasa ja küll neil on kõik kohe väga pahasti. Need, kes aga ise asjas sees on, või omavad kokkupuudet, näevad, et asi pole nii ühekülgne, kui seda üritatakse esitada (loe: lastekodud on riigi/KOV omandis ning nende heaolu sõltub otseselt saadavast rahast, seega vahel tasub kurba nägu teha, et asi toimiks). Muidugi vanemate kaotust/pohhuismi ei asenda miski!

Aga lastekodulapsed on head näited, neil on vanemaroll vapsjee perses ju. Suvalised naised, vahel harva mõni mees. Lisaks veel eraldi koristaja, öövalve, direktor, õppealajuhataja jne?!?
Aga siiski tuleb neist ~90% juhul täisväärtuslikud ühiskonna liikmed, kes saavad lapsi, on suhtes teise soopoolega, maksavad makse ja elavad õnnelikult. Ülejäänud ~10% on sündinud mingisuguse vaimse/füüsilise häirega(suuresti tänu lõhkenud kummile, millele järgneb pohhuistlik eluviis alko, narko jms) ning paratamatult sotsiaalselt kõrvale heidetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 19:43 
Kasutaja avatar

Räägigi mulle sellest 4-5a hapust seisust. Õrna ea all ma ei pidanudki imikuid silmas, kes millestki midagi aru ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 19:58 

kelu kirjutas:
Räägigi mulle sellest 4-5a hapust seisust. Õrna ea all ma ei pidanudki imikuid silmas, kes millestki midagi aru ei saa.

No kindlasti on iga juhtum erinev, aga üldistusi võib teha. Selleks ajaks kui laps lastekodusse jõuab on ta juba piisavalt "maailma" näinud, ehk siis kordi väntsutada saanud. Küll on sotsiaaltöötaja teda ära viinud, siis vanemad jälle järgi tulnud jne. Ööbinud kordi ja kordi erinevates kohtades. Jõuab siis otsus, et võetakse vanemlik õigus ära ja laps saadetakse lastekodusse. Edasi tuleb emb kumb, kas vanemal on pohhui (laias laastu parem?), või hakkab vanem(või keegi sugulane) käima külas, laps nv, koolivaheaaegadel tema juures...ühesõnaga selline edasi-tagasi siplemine. Esimese variandiga, kus vanematel on pohhui, harjub laps "üsna kiirelt" lastekodu eluga ning kasvatajatest saabki talle ema. st sõna otseses mõttes, öeldaksegi ema. Teisel juhul, kui vanem(ad) ikka üritavad last tagasi saada on keerulisem, kuna laps tahab loomulikult emaga olla, mis siis, et too joob ja peksab. Ja siis ei toimu sellist integratsiooni ning ei ole harv juhus, kui laps nutab öösiti ja hakkab märatsema. (see keerab lapse psüühikale korralikult). Mõlemal juhul toimub kooli minnes mingil määral tasakaalu leidmine (ollakse "normaalsete" lastega koos, mängu tuleb õpetaja jne. Hakatakse taipama, mis see lastekodu, asenduskodu, kasvataja on. Miks minul emmet-issit ei ole vaid päeval üks ja öösel teine tädi on. Kõik see on suuresti emapiimaga kaasa antud, kas laps suudab selle üle elada või mitte. Mingid "haavad" kindlasti tulevad, aga kas ja kui palju see tema otsuseid muudab, seda peaks uuringutest vaatama.

Aga niipalju kui mina olen näinud, kogenud, siis suuri häireid ma küll ei ole täheldanud. Ala, et kuna lastekodus kasvanud, siis nüüd ei suuda normaalset pereelu elada vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2016 02:22 
Kasutaja avatar

Sa oled vist esimene tolerast kes ei klähvi niisama ja suudab normaalselt asja ära seletada, thumbs up.
Samas ma ei saa nõustuda väitega,et lapsi ei saa mõjutada, väga kergesti saab ja kui ongi peremudel 2 ema või 2 isa siis ta näeb,et seeon okei ja hakkabki teiste poiste/ tydrukute tussusid või siis nokusid vaatama ja seeon okei. Tegelikult ju ei ole.
mul on suht savi igasugustest gaydest, valdav enamus eesti lesbi naistest on niikuinii koledad kui öö. minu mure on see,et kui väike Vello,kellel on homovanemad, on minu lapsega lasteaias ja yritab temaga kapi taga musi teha( kes meist ei oleks lasteaias kapitaga tydrukutega musitamas käinud) siis seeon jummala okei?
Vello pole vbla sündinud homona, aga kuna kodus on see normaalne, siis järelikult ta ikkagi proovib ju ka.

Lapsendamisest, enda masterplaan elus näeb,ette et yks enda päris põnn veel ja kui elu on ilus siis tahan kindlasti lapsendada 1 päkapiku juurde :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2016 09:32 

Palju siin saagijatest juba viimase moesuunaga, ehk Odini Soldatitega liitunud ja mis siis esimesel koosolekul räägiti ja mis plaanid maha pandi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2016 00:22 
Kasutaja avatar

KopliKrahv kirjutas:
Palju siin saagijatest juba viimase moesuunaga, ehk Odini Soldatitega liitunud ja mis siis esimesel koosolekul räägiti ja mis plaanid maha pandi?

Oht tuleb ellimineerida, täpselt sama hakkavad mõtlema pagulased kui ükskord oma koha leiavad.
Eestis pole midagi muretseda, enamus otsib võimalust siit edasi minna. Poliitikutele hea, eestlased ja vene keelt emakeelena kõnelevad isikud on ometi ühisel arvamusel. Intergatsiooni poliitika on saavutanud oma tulemuse.
Homme toome 10 tuhat pagulast, rahvas mässab, vähemalt oma mõtetes.
Kuu aega hiljem toome 20 tuhat Venemaalt või näiteks Taimaalt. Need esimesed 10tuh on siis unustatud teema. Tõsi, nahavärv jääb tänaval mälu värskendama.

Hakkaks ka Odini sõdalaseks, Välekilt laenaks vibu. Ainult üks suur probleem on sellega!
Mul ei ole aega selliste asjade jaoks. Kui tervisekõndi tahan teha, siis võin seda ka mujal teha.
Kas Odini sõdalased arvavad, et sisserändaja näeb neid ja siis hakkab mõnda naist ahistama? Või nemad juhuslikult näevad sellist asja? Kui suur on võimalus selleks?
Tore on, et inimesed hoiavad lõpuks ühte aga paraku minu arvamus ühtib sellega, et õppigu abipolitseinikuks või astugu Kaitseliitu.

Sellega ma nõustun, et nad tuleks tagasi kodumaale saata. Mitte kohe aga siis kui selleks valmis ollakse. Tuleb panustada sellele, et nad saavad samasugustes tingimustes elada oma kodumaal, kodumaa lähistel. Tingimustes, mis neil on hetkel pagulaskeskustes.
Ja asi on väga lihtne, usuline kuuluvus ja haritus. Need kes on andekad, leiavad ka ausal teel võimalused Euroopa Liitu kolida.
Keegi peaks küsima nendelt moslemitelt, kui nad nii tugeva usuga on ja oma tõekspidamistes nii kinni on, siis miks nad oma kodumaa hülgasid? Nad ei räägi sellest, et nad tahaksid tagasi minna. Tahavad head ja mugavat elu, mida rikaste riikide sotsiaalsüsteem pakub.

Tänases Postimehes oli uudis, et Norras kohalikule rahvale kuidagi ei meeldinud Odini sõdalaste marss. Need sõdalased võiks minna kõndima sinna, kus on moslemite piirkonnad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis