KopliKrahv kirjutas:
Palju siin saagijatest juba viimase moesuunaga, ehk Odini Soldatitega liitunud ja mis siis esimesel koosolekul räägiti ja mis plaanid maha pandi?
Oht tuleb ellimineerida, täpselt sama hakkavad mõtlema pagulased kui ükskord oma koha leiavad.
Eestis pole midagi muretseda, enamus otsib võimalust siit edasi minna. Poliitikutele hea, eestlased ja vene keelt emakeelena kõnelevad isikud on ometi ühisel arvamusel. Intergatsiooni poliitika on saavutanud oma tulemuse.
Homme toome 10 tuhat pagulast, rahvas mässab, vähemalt oma mõtetes.
Kuu aega hiljem toome 20 tuhat Venemaalt või näiteks Taimaalt. Need esimesed 10tuh on siis unustatud teema. Tõsi, nahavärv jääb tänaval mälu värskendama.
Hakkaks ka Odini sõdalaseks, Välekilt laenaks vibu. Ainult üks suur probleem on sellega!
Mul ei ole aega selliste asjade jaoks. Kui tervisekõndi tahan teha, siis võin seda ka mujal teha.
Kas Odini sõdalased arvavad, et sisserändaja näeb neid ja siis hakkab mõnda naist ahistama? Või nemad juhuslikult näevad sellist asja? Kui suur on võimalus selleks?
Tore on, et inimesed hoiavad lõpuks ühte aga paraku minu arvamus ühtib sellega, et õppigu abipolitseinikuks või astugu Kaitseliitu.
Sellega ma nõustun, et nad tuleks tagasi kodumaale saata. Mitte kohe aga siis kui selleks valmis ollakse. Tuleb panustada sellele, et nad saavad samasugustes tingimustes elada oma kodumaal, kodumaa lähistel. Tingimustes, mis neil on hetkel pagulaskeskustes.
Ja asi on väga lihtne, usuline kuuluvus ja haritus. Need kes on andekad, leiavad ka ausal teel võimalused Euroopa Liitu kolida.
Keegi peaks küsima nendelt moslemitelt, kui nad nii tugeva usuga on ja oma tõekspidamistes nii kinni on, siis miks nad oma kodumaa hülgasid? Nad ei räägi sellest, et nad tahaksid tagasi minna. Tahavad head ja mugavat elu, mida rikaste riikide sotsiaalsüsteem pakub.
Tänases Postimehes oli uudis, et Norras kohalikule rahvale kuidagi ei meeldinud Odini sõdalaste marss. Need sõdalased võiks minna kõndima sinna, kus on moslemite piirkonnad.