Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 14.02.2016 18:00 
Kasutaja avatar

Võru Autoaed ja korralik auto on ikka kaks väga erinevat maailma. Eriti nende kättejuhtuva rämpsuga ülesse taotud ameeriklased

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 23:25 

.Alar. kirjutas:
Võru Autoaed ja korralik auto on ikka kaks väga erinevat maailma. Eriti nende kättejuhtuva rämpsuga ülesse taotud ameeriklased

Kuna natukene selle võru putkaga kursis, ega nii ongi.
On head kraami ja on halba, aga see pmst igalpool nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2016 17:25 

ändi kirjutas:
Siin algne hind olevat olnud tunduvalt rohkem.

mis autoga tegu oli siis? olen ise ka Võru inimene sooviks üleüldse teada mis autopeale vaidlus käib :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2016 18:41 
Kasutaja avatar

Müüsin mõnda aega tagasi ühe nullindate teise poole pereauto maha. Eestist ostetud, 1 omanik ja mäletamist mööda igal aastal hoolduses käinud.

Vaatama jõudis seda nii mõnigi koloriitne kodanik. Eriti meeldis paarike, kellega kohtusime kaubanduskeskuse parklas. Õhinat täis 20ndates aastates noored. Autost rääkima hakates pöördusin harjumuspäraselt härrasmehe poole. See oli ilmsesti viga, sest mees oli kogu sündmuse kestel osavõtmatu ja vait nagu sukk, aga see-eest säras nagu kevadine päike (selle kohta on inglastel väljend "smiling away like a nun with concussion").

Jutustamise eest hoolitses naine, kes sõitis autoga paarsada meetrit ja siis pöördus tagasi keskuse parklasse. Järgnevalt võttis ta läbi absoluutselt kõik auto lisad. Minu mäletamist mööda neid nii palju polnudki, aga näppimist leidus ikkagi tunnikeseks-pooleks. Auto jäi neil ostmata seetõttu, et naise väitel ei läinud kaasistujapoolne peegliklaas nii soojaks nagu juhi oma (katsus näpuga). See aga tähendavat päevselgelt, et üks peeglisoojendus ei tööta. Väide oli muidugi väär ja tegin ettepaneku asja reaalselt (nt veega) proovida, aga ei. Raisatud ajast kahju, jumal nendega.

Auto ostsid päev-kaks hiljem ära 60ndates aastates vene keelt kõnelenud vanamees ja mammi. Tutvust tegid autoga niivõrd, et istusid sisse ja sõitsid lühimat teed mööda ümber kvartali. Vanamees raius kolmanda asemel pidevalt sisse esimest ja mainis, manuaal - see on inimese piinamine. Lõppeks küsisid muule tähelepanu pööramata, kas homme võib sulas ära võtta. Võis. Näitasin vanamehele, kellel olid ilmsesti prillid koju jäänud, mõned iluvead ka ära, et hiljem vaidlust ei tekiks. Neljakohalise ostusumma võtsid nad päev hiljem pangaautomaadist välja kümneeurostes (meeletu pakk). Käsi lüües tänasid veel taevast ja maad ning soovisid kõike paremat.

Et asi liiga roosiline ei tunduks, siis täpselt päev pärast müügilepingu sõlmimist õnnestus vanamammil ja vanahärral Õismäe vahel autot valesti parkides MuPolt trahv saada. Kuivõrd ARKi süsteemis oli auto vana omaniku nimel, saatis MunPo trahvi muidugi talle. Jagelemist oli MunPoga üksjagu, kuna nende tõlgendus LSist kippus omaloomingul põhinema. Aga lõpuks sai ka selle jonksu ning vanapaar sai lisaks heale autole ka välja teenitud trahvi kaela :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2016 09:37 
Kasutaja avatar

Sõber müüb autot ja sai järgmise kirja

auto24 posti saabus pärl jälle

+372****** RUS, FIN
+372****** EST, ENG

Eestis peaks olema EST ikka esikohal, iga endast lugupidav eestlane toimiks nii... muidugi on võimalus, et soovite venalastele ja sommidele lihtsalt pugeda, siis ma ei sega Teid.

Vastasin ka

Telefoninumbri leiate, kui vaatate müüja andmeid ja klõpsate lingil Näita telefoninumbrit....teised numbrid ja keelevalik lisatud infoks, et suhelda saab ka teistes keeltes peale eesti keele(vabandust, et keelte ja numbrite järjestus Teid häiris). Iga endast lugupidav eestlane saaks sellest ise aru....muidugi on võimalus, et Te olete idioot, palun ärge mind rohkem tülitage.

Peab ikka inimestel igav olema, et selliste asjadepeale kiri saata ja vinguda :bs :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2016 04:34 
Kasutaja avatar

Viimane autotehing vist väärib isegi siin mainimist oma kummalisuse tõttu.
Müüsin mina siin Austraalias oma 1998 e46. Oli teine juba pea kuu aega üleval olnud nullise huviga (hind grammikene krõbedam kui võiks olla, sest eriti ei hoolinud kas müün maha või sõidan ise edasi). Tahtsin juba kuulutuse maha võtta, kui saadeti sõnum et võiks vahetada 2010 aasta Ford Falcon XR6 vastu. Pidi vajama vaid roolivõimu pumba vahetust ning stanges väike mõlk, muu olevat timm. Lubas jooksu 18 tolliseid originaalvelgi kaasa anda koos uue roolivõimu pumbaga. Mõtlesin alguses, et mingi nali (antud auto hinnad algavad umbes 1k kõrgemalt kui mina oma e46 müüsin). Saime kokku lepitud, et võiks üle vaadata küll masinad, kui kutt ütles et soovib 1800 dollarit peale saada. Nüüd hakkas diil juba loogilisemat ilmet võtma, kuid kuna minu eesmärk oli pigem maastur osta ning antud isendi oleks vastu võtnud vaid 1:1 vahetusel proovimise eesmärgil, ütlesin et kahjuks peale maksma ei hakka ja diil katki.
Ja siis tuli teine kahtlane märk, et midagi on mäda. Lühikese aja jooksul tuli vastus, et võib vahetada 1:1 kah, et naine tahtvat väiksemat autot ja pidavat just bmw'd eelistama. Elu lihtsaim 1800 dollari alla tingimine. Leppisime kokku, et saame meie vahemaa keskele jäävas linnas kokku ning vaatame üle pillid. Asi jäi õhtu peale ning järgmine päev oli vaja vara tööle minna. Alguses ootasin teda veidi kokkulepitud kohas, siis saatsin sõnumi. Selle peale sai selgeks, et kutt oli kasutanud sõbra või naise või kellegi telefoni, et minuga suhelda, kuna vastuseks anti mulle kuti number ja et ma helistaks. :D Mõtlesin juba, et mis jama see selline on, et vb kutsus niisama kohale mind ja laseb üle (135km ots). Lõpuks saime kontakti ja kutil häda, et google maps ei tööta ja ei leia mind üles. Tund aega mauras kuni lõpuks ise temani läksin. Kell oli 11 juba kindlasti, kuigi alguses plaanisime miski 9 paiku kokku saada.
Pimedas parklas, tuleb autost välja siis selline totsna kriminaali välimusega vend. Üle kere tatokaid täis ja jubedas õhinas, et kiirelt vahetatud saaksid masinad. Proovisõit kestis tal bemariga alla minuti, lihtsalt väike tiir ümber parkla. Vaatas ainult kapoti alla ja vsjo. Tegin oma sõidu ka ära ja pill tundus okei. Ja mis siis välja tuli, kutil pole ei ümbervormistamise pabereid ega midagi.
Ütles, et teeb järgmine päev. Ülimalt kahtlane, tuled pika maa maha ja ei võta pabereid kaasa. Mul ühe auto jaoks olid kaasas, vormistasime nii ära, et tema auto on minu oma ning bemari paberid pidime järgmine päev vormistama (lubas ise ca 300km kaugusele tulla selle jaoks).
No eks muidugi koju sõites avastasin veel vigu, mis siin maal annavad "kordusülevaatuse", kuid ei midagi katastroofilist. Hakkasin kartma eelkõige seda, et mingi suur varjatud viga kuskil varitseb, kuna tõesti tundus, et kutil jube kiire autost lahti saamisega.
Järgmine päev muidugi venda ei kuskil. Andis teada et ei saa tulla. Kuna minu paberid olid juba tehtud, ei muretsenud üleliia. Lubas siis jägmisel päeval tulla. Käisin kiirelt kohalikus argis, et kontrollida, ega pill ometi varastatud pole või mingi muu jama masinal kaelas - ei, kõik on korras ja tip top.
Järgmine päev tuleb sõnum, et kui ma saan, helistaks talle. Et asi olevat pakiline. Kõne peale sai selgeks, et bemar olevat üle kuumenenud ja mahlad välja visanud. Ise mõtlesin, et pole võimalik, kuna just hiljuti jahutussüsteem üle käidud ja auto hästi hooldatud. Tundus täpselt nii, et kutil oli justkui vaja paariks päevaks võõrast autot et ma ei tea mida korda saata, ja siis tagasi vahetada. :D Ütles, et pean ise tulema tema juurde, et pabereid vormistada (eelnevalt sai temaga niisama jutustades et tal tegelikult on teine auto ka olemas, kuid see on juhuslikult "naise käes" ja tollega ta tulla ei saa). Ühesõnaga ilgelt palju kahtlaseid asju koos pani mind mõtlema, et kui nüüd kohale lähen, jään mõlemast autost veel ilma. Okei, võtsin selle tee ette ja jõudsime kohale. Täielik geto, pime tänav, eramajad, mitte hingelistki tänaval. Tuli tüüp välja, majal mingi koridor enne ust ja seal trellid ees millel link eest ära käib, et seest avada ei saaks. Kutsus tuppa, et teeme paberid seal. Selleks ajaks oli juba kõigi asjade kokkulangemise tõttu küll tunne, et väga ei taha minna tuppa, kas sealt enam niisama välja lastaksegi. Läksime siis ikkagi sisse ja kirjutasime bmw paberid ära. Vahepeal tuli tal sõber koju, ka täielik bandiit välimuselt. Suits ees keset elamist ja üldse olek selline.
Sai hiljem veel natukene juttu vestud ja bemarit vaadatud, et mis häda siis ikkagi. Kerge käepigistus ja läksime oma teed. Kõik tiptop, mitte ainstatki märki, et kutt diiliga rahul poleks. Kiitis veel bemarit taevani.
Ehk siis minu jaoks sai täieliku tõestuse väljend, et välimus võib olla petlik. Kogu selle aja jooksul suhtles kutt täiesti sõbralikult ja vastutulelikult (ütles veel enne kui ära läksin, et toob veljed ja uue pumba ise mulle ära 300km kaugusele lähiaegadel). Mõistis, et selline probleem lihtsalt võib juhtuda ja pole võimalik seda ette näha. Mina olen meeldivalt üllatunud igastahes ja järgmisel korral ei pabista nii palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2016 15:47 

Seal maal on tätoveeritud ja turske olek sama tavaline, nagu Eestis peale sauna õlle. Erinevad kultuurid, seal maal tatoveering ei tähenda seda, et oleks ilmtingimata kinni istund ja olude sunnil tuli ankur käe peale teha. Aga üsna koom on vaadata 80 aastaseid nakollides vanamutte :D Muidugi sinu vaatevinklist hea, et maur ei olnd, siis oleksid vist täis si**und ennast :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2016 17:23 
Kasutaja avatar

Kõik viitas küll millelegi kahtlasele. Asi pole selles, et tatoveeritud, vaid selles, mis tatokad poisil olid. :D
Autol, mille talt sain, samuti küljeklaasil kiri Fuck WA (western australia) police.
aga kokkuvõttes pole mul polnud au ajada autodiili niivõrd mõistliku inimesega. Ajuvaba. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2016 08:53 
Kasutaja avatar

Ma suutsin nädalavahetuse jooksul näha autoostjate mõlemat äärmust. Üks ütles juba neljapäeval vist, et "ära Golfi kellegile teisele müü, ma laupäeval tulen ja ostan" Keda laupäeval polnud, oli ostja. Kehitasin õlgu kuna autost lahtisaamine ei kipitanud. Laupäeval helistas järgmine foorumlane. Inimene, kellega ennegi väikest äri ajanud. Leppisime kokku, et pühapäeval kell 2 saame kokku. Ostja ilusti õigeaegselt kohal. Vaatas autot 5m kauguselt ja üritas raha mulle pihku suruda :D Auto ost, netis omanikuvahetuse tegemin ja kuurist suverehvide toomine võttis vist 15m

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2016 10:23 

.Alar. kirjutas:
Ma suutsin nädalavahetuse jooksul näha autoostjate mõlemat äärmust. Üks ütles juba neljapäeval vist, et "ära Golfi kellegile teisele müü, ma laupäeval tulen ja ostan" Keda laupäeval polnud, oli ostja. Kehitasin õlgu kuna autost lahtisaamine ei kipitanud. Laupäeval helistas järgmine foorumlane. Inimene, kellega ennegi väikest äri ajanud. Leppisime kokku, et pühapäeval kell 2 saame kokku. Ostja ilusti õigeaegselt kohal. Vaatas autot 5m kauguselt ja üritas raha mulle pihku suruda :D Auto ost, netis omanikuvahetuse tegemin ja kuurist suverehvide toomine võttis vist 15m

kas kasutaja virgin?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 14.03.2016 10:33 
Kasutaja avatar

Oh ei, rondiärikatele, kellel ümberkirjutamine üle jõu käib, ma põhimõtteliselt ei müüks

Ahjaa, Honda sai ka maha müüdud nädala lõpus. Öeldi, et tulen ja ostan ning nii tehtigi, pandi korra auto käima, käidi ümber auto ja tehtud. Need olid küll saarlased, nad enamasti ikka teevad ka nii nagu lubatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2016 11:55 
Kasutaja avatar

Noh võib ka lisada umbes sarnase teksti.
Terve eelmise laupäeva kulutasin sisuliselt ühe auto näitamisele. Algas nii, et hommikul mingid maakad kuskilt ida-virust. Kahe autoga kohal, k.a mingi põnn kes vahepeal taob autot jalaga jne (tahaks juba kratist kinni võtta vahepeal). Ostja noorem naisterahvas, kaasas veel 3 meest autot uurima. Kelle oma laps oli jäigi natuke arusaamatuks :). Kogu protsess võttis umbes tund aega, mitu meest roomas sisuliselt auto all, uuriti iga keredetaili sisuliselt luubiga jne. Lõpuks sooviti ka diagnostikat teha, aga seda nad tööle ei saanudki. Pakkusin, et võime siis minujuurde sõita ja saab minu VW seadmega ära teha. Noh ei, polnud väga vajagi, sest nendele 1500 müügihind üle jõu (auto24 kõige odavam, kui üks 1000ne Autorahaks kuttide oma välja jätta) ja üle 1000 nemad nõus maksma pole, k.a 1300 milleni olin nõus vastu tulema, neilt ei tulnud ühtegi isegi väheke kõrgemat pakkumist selle aja jooksul. Kuna mul vahepeal juba järgmine kõne ka oli, siis lahku me läksime (nemad vist läksid Autorahaks vendade juurde :)). Mul vahepeal oli juba uus kõne ja järgmine huviline ootel. Jõudis umbes 5 minutiga kohale tutika E klassiga. Teatas rõõmsalt, et pojale autot vaja (ilmselt just load saanud - pole väga kindel, et viimane üldse dislast huvituks, aga ilmselt papsi firmakaart sobis diisli jaoks), vaatas umbes 5 sekundit auto poole ja ütles, et see neid ei huvita. Ilmselt olid ootused 1000+ autole natuke liig suured. Paar tundi hiljem järgmine kahekümnendates noormees kohal, proovisõidul tehasemakk sisuliselt põhja, pidevad kiirendused ja reavahetused jne. Noh jälle sama jutt, et tööd jube palju ja 1100 tema pakkumine, ise olin veel 1200ni nõus tulema, et saaks see piin juba läbi, aga ei midagi. Samal ajal veel järgmine isik helistamas, et nemad nüüd linnas (helistas ka päev varem, et sooviks tulla). No ka nemad tegid ringi ümber auto ja pidid veel paari vaatama. Ühesõnaga ei tulnud ühtegi tehingut. Ülejäänud nädal oli vaikne ja see nädalavahetus läks auto nii ära, et piiluti natuke auto alla ja mootoriruumi ja müüdud ta oligi, ei mingit proovisõitu ega auto käimapanekut, ainult küsiti korra hinna kohta ja soovitud 1300 oli kohe sobiv. Võimalik et oleks isegi rohkem saanud, aga minu eesmärk polnud ka seda autot lõputult hoida. Nagu ikka võib öelda, et nende 1000 euro kanti autode müük on alati seiklus kuubis ja igasugu sulelisi näeb :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2016 19:24 

mis marki masina ostma peaks, et ennast sellist autoostjatega aegajalt lõbustada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2016 19:35 
Kasutaja avatar

Ikka rahvaauto, endalgi seisab sama jama ees, kuna vaja 2 b5 diislit realiseerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2016 19:59 

siis on jama ju, kui kohe ära ostetakse. peaks vento kuulutuse panema ja kirutama, et suurepärases korras oma vanuse kohta:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis