Toivoku kirjutas:
diskosaurus kirjutas:
Vingumiseks leiab ikka põhjuse

Eks alat ikuid mu arust on see endiselt lamp,et kui mul on pere ja töö ja kodulaen juba kaelas , pean sinna muda sisse 100 euri eest kuus aelema minema ja selfisid klõpsima, mida perset.
Kaitseväekohustus tuleb 18 aastaselt. Keskhariduse saab kätte 18-19 aastaselt. Ja nüüd palju nendest "kohustustest" on enne seda tulnud? Kohustuslik kaitseväeteenistus on ju ammu teada.
Ilmselt oleks siis lahenduseks gümnaasium muuta noormeestel 4a pikkuseks ja üks aasta "toimuks siis" ajateenistuse. Ning need kes gümnaasiumis ei käi peavad kohustuslikult 18 aastaselt minema kohe, mitte ei saa valida kuna minna. Kui eestlased on nii tainad, et ei suuda ise ette mõelda. Kui gümnaasiumi raames teha, siis ei peaks seda 100 euri ka maksma.
Ülaltoodud kiri paistis ka siuke viimasel päeval ärkanu kiri. Teenima minekust saab ~ aasta ette teada, heal juhul saad seda hilisemaks ka lükkata. Selle ajaga suudab midagi välja mõelda ju. Ma ei tea kuidas Kunstikoolis on aga enamustes saab aineid ette teha, kui on teada, et järgmine aasta näiteks seda pole. Ja noo see on BS, et koolis ja tööl ei saa korraga käia. Kolmandik tudengitest käib, kuidas nemad saavad?