Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 22:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 14.03.2016 23:30 
Kasutaja avatar

str kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
STR kas see kes sul vaimukostüümi soovitas selga panna oli üks meesarst arstlikus komisjonis? See sõimas minu ka läbi, et ma valel päeval tulin ja tema ei ole üldse ortopeed. Ometi määras aja ju Tapa laatsaret. :D Muidugi ütles, et tema mulle mittekõlblikku välja ei kirjuta ja tulgu ma uuesti õigel päeval. Pärast läksin esimehe juurde, see tõmbas arstile kõne peale ja sõimas läbi, et lihtne ja loogiline asi, miks on vaja kinni hoida. :D

Tallinna arstliku ortopeed vms. Vene tädi. Nimi Tamara vist kui õigesti mäletan ja ta on juba seal mitu mitu aastat. Tapa arstist ei hakka rääkimagi. Tädikesel käed värisevad ja närvid läbi. Ammu aeg ära minna, aga ikka tiksub.

Jajah, selle juures käisin ka, aga see oli lõpuks isegi sõbralik juba. Algul sain ka vastu pead muidugi.

Minuarust tapa arstile tuli mingihetk praktikant ja ilmselt enam teda seal ei olegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2016 00:07 
Kasutaja avatar

Siin on vist rutiinne, et kord poolaasta jooksul tuleb keegi lagedale väitega, et kaadriks jäänud võitlejad on lihtsalt liiga lollid, et mujal tööd saada? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2016 01:06 

Mul isiklikult ei ole ühtegi kaadrikaitseväelasest tuttavat, keda keskmisest inimesest rumalamaks peaksin, aga samas on veits ikka kõlama jäänud sellised versioone, et
- "enne ajateenistust ma ei teadnud mis oma eluga peale hakata ja siis sealt pakuti võimalust pikemaks jääda ja siin ma nüüd olen"
- "käisin ajateenistuses ära ja peale seda saatsin 2 CV'd laiali aga kuskile kohe tööle ei saanud, aga KV pakkus enamvähem normi palgaga kohta, nii et siin ma nüüd olen."

Need on siis KVs erinevatele ametikohtadele jäänud inimeste versioonid; scoutsi inimestega pole väga suhelnud. Seal ilmselt paras segu inimestest, kes lihtsalt päriselus kohe kuidagi hakkama ei saa ja inimestest, kellele militaarteema on juba lapsest peale huvi pakkunud ja selle järgi ka elukutse valitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2016 11:50 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
str kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
STR kas see kes sul vaimukostüümi soovitas selga panna oli üks meesarst arstlikus komisjonis? See sõimas minu ka läbi, et ma valel päeval tulin ja tema ei ole üldse ortopeed. Ometi määras aja ju Tapa laatsaret. :D Muidugi ütles, et tema mulle mittekõlblikku välja ei kirjuta ja tulgu ma uuesti õigel päeval. Pärast läksin esimehe juurde, see tõmbas arstile kõne peale ja sõimas läbi, et lihtne ja loogiline asi, miks on vaja kinni hoida. :D

Tallinna arstliku ortopeed vms. Vene tädi. Nimi Tamara vist kui õigesti mäletan ja ta on juba seal mitu mitu aastat. Tapa arstist ei hakka rääkimagi. Tädikesel käed värisevad ja närvid läbi. Ammu aeg ära minna, aga ikka tiksub.

Jajah, selle juures käisin ka, aga see oli lõpuks isegi sõbralik juba. Algul sain ka vastu pead muidugi.

Minuarust tapa arstile tuli mingihetk praktikant ja ilmselt enam teda seal ei olegi.

Keegi võiks kommenteerida on või ei. Seda praktikanti nägin ka mingid korrad, aga see oli üsna ajateenistuse algul. Ma arvan närvitseb ikka sama tädike või noh, ei imestaks :D .

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 00:35 

Lugeja kiri: miks Eesti riik sunnib püssi alla minejat laenu võtma?
:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 08:43 

Vingumiseks leiab ikka põhjuse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 12:12 
Kasutaja avatar

diskosaurus kirjutas:

Eks alat ikuid mu arust on see endiselt lamp,et kui mul on pere ja töö ja kodulaen juba kaelas , pean sinna muda sisse 100 euri eest kuus aelema minema ja selfisid klõpsima, mida perset.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 12:22 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
diskosaurus kirjutas:

Eks alat ikuid mu arust on see endiselt lamp,et kui mul on pere ja töö ja kodulaen juba kaelas , pean sinna muda sisse 100 euri eest kuus aelema minema ja selfisid klõpsima, mida perset.

Selle peale ütlevad nad kohe: Meid ei koti kohustused ja muu. Ise olid loll, et enne kaitseväge võtsid. Eks sellega olegi see, et kes "targem" käib kohe ise ära, et oleks asjaga ühel pool või nihverdab end kohe ära ja kes siis peab hiljem minema sellel niikuinii mingid kohustused juba on ja ongi jama majas. Keeruline veidi on aga saab hakkama kuidagi ikka ;). Kui need laenud ja lapsed igat üht aitaks siis ma ei imestaks kui iga teine hakkaks laene võtma ja lapsi saama, et mitte sinna minna - vaadates mis suhtumine siin osadel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 17:29 

Toivoku kirjutas:
diskosaurus kirjutas:

Kaitseväekohustus tuleb 18 aastaselt. Keskhariduse saab kätte 18-19 aastaselt. Ja nüüd palju nendest "kohustustest" on enne seda tulnud? Kohustuslik kaitseväeteenistus on ju ammu teada.
Ilmselt oleks siis lahenduseks gümnaasium muuta noormeestel 4a pikkuseks ja üks aasta "toimuks siis" ajateenistuse. Ning need kes gümnaasiumis ei käi peavad kohustuslikult 18 aastaselt minema kohe, mitte ei saa valida kuna minna. Kui eestlased on nii tainad, et ei suuda ise ette mõelda. Kui gümnaasiumi raames teha, siis ei peaks seda 100 euri ka maksma.

Ülaltoodud kiri paistis ka siuke viimasel päeval ärkanu kiri. Teenima minekust saab ~ aasta ette teada, heal juhul saad seda hilisemaks ka lükkata. Selle ajaga suudab midagi välja mõelda ju. Ma ei tea kuidas Kunstikoolis on aga enamustes saab aineid ette teha, kui on teada, et järgmine aasta näiteks seda pole. Ja noo see on BS, et koolis ja tööl ei saa korraga käia. Kolmandik tudengitest käib, kuidas nemad saavad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 21:56 
Kasutaja avatar

Hapnik - töötad KV-s :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 22:03 

str kirjutas:
Hapnik - töötad KV-s :D ?

Ei. Olen lihtsalt kibestunud, et ise pidin käima ja ei meeldi kui keegi ei pea minema :D
Tegelt on suht suva kas keegi käib või ei, aga kui avalikult tullakse nutma asjade üle, mis ise on põhjustatud pohhuismist siis tahaks ära panna lihtsalt. :)

Viimati muutis Hapnik, 30.03.2016 22:07, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 23:22 

Toivoku kirjutas:
diskosaurus kirjutas:

Mh, mu ajal küll selfisid teha ei saanud :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2016 23:37 

RustyZ kirjutas:
Toivoku kirjutas:
diskosaurus kirjutas:

Mu ajal sai taksofonist korra nädalas ühe kõne teha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2016 00:35 

KopliKrahv kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Toivoku kirjutas:
diskosaurus kirjutas:

Mu ajal sai taksofonist korra nädalas ühe kõne teha :D

Keskmine reisser ei oska aimatagi mis asi see taksofon on :D eeldab et sellega saab Uberi teenust kasutada. Veel hullemaks kisub olukord kui kõnekaardist rääkima hakkad.

Aga mis laenudesse ja lastesse puutub siis... Pangad on mõistlikud. Kui ise normaalne inimene oled ja koguaeg viisakalt maksnud oled oma osamakseid siis enamjaolt saab mingiks ajaks maksepuhkust taodelda. Lisaks anyway oled SPK aja sees ja peale seda käid tihedamin kodus kui enamus soomeehitajaid :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 13:41 
Kasutaja avatar

Räägite, et käi kohe ära. Tean inimesi kes on tahtnud, aga pole saanud kohe. Siis peab elu aastaks-kaheks seisma jätma?