Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 02.04.2016 15:42 

raunts92 kirjutas:
Räägite, et käi kohe ära. Tean inimesi kes on tahtnud, aga pole saanud kohe. Siis peab elu aastaks-kaheks seisma jätma?

Ülikoolist saab ju akadeemilise...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 19:09 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
raunts92 kirjutas:
Räägite, et käi kohe ära. Tean inimesi kes on tahtnud, aga pole saanud kohe. Siis peab elu aastaks-kaheks seisma jätma?

sa ei ole veel kaineks saanud jah ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 21:05 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
raunts92 kirjutas:

Lõpeta see krdi õigustamine juba ära,paha hakkab lugeda su iba.
Ei tule see ilmselt kellegile uue teadmisena.

Kõik teavad su seisukohta juba ammu,lisaks tuletad seda veel igal leheküljel meelde ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 21:10 

fedja. kirjutas:
RustyZ kirjutas:
raunts92 kirjutas:

Lõpeta see krdi õigustamine juba ära,paha hakkab lugeda su iba.
Ei tule see ilmselt kellegile uue teadmisena.

Kõik teavad su seisukohta juba ammu,lisaks tuletad seda veel igal leheküljel meelde ka.

Mine pekki pettur ahv. Siin on suuremaid õigustajaid. Ma lihtsalt väitsin kodaniku "elujääbseisma" väitele et õppida saab niikaua kui vägi tuleb või kui ei taha õppida saab tööd teha. Ega ei pea kohe sadat laenu jms peale võtma.

Mul suva kes käib ja kes ei. Simulantimine on lihtsalt tobe ja enamus simulante arvavad end kõvemad vennad olema kui ükskõik kes ajateenistuse läbinud või isegi kaadriväelased. Ja see kekkamine et ou ma sain ära on suurem kui ükskõik kelle "ma käisin ära" jutt.

Haledad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 21:12 
Kasutaja avatar

Kui sa natuke süvenenumalt seda teemat loeks siis ainsad kes siin moraali tulevad lugema ja väge ülistama on ainult nn pooldajad.

Sa nii kinni oma põhimõtetes,et pole mõtet vaieldagi sellistega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 21:23 

Sama pihkurite kohta, kes arvavad, et need kes käinud ja leiavad,et selle võiks ikka iga normaalne kodanik ära teha on kohe ülistajad.
See on iga Eesti meessoost kodaniku kohus ja kui seda täita ei taha ja otsid põhjuseid viilimiseks, siis oledki lihtsalt pihkur ja aeg oleks siit riigist lahkuda kas allakäivasse Soome või siis talupojaks Austraaliasse, seal vähemalt saad väärikalt orjatööd teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 21:43 

fedja. kirjutas:
Kui sa natuke süvenenumalt seda teemat loeks siis ainsad kes siin moraali tulevad lugema ja väge ülistama on ainult nn pooldajad.

Sa nii kinni oma põhimõtetes,et pole mõtet vaieldagi sellistega.

Sul nii madal IQ et ma ei hakkagi sinuga vaidlema :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 22:51 
Kasutaja avatar

Siin teemas võtavad sõna 3 tüüpi inimesed.

Esiteks Sõjardid, kes on jehoova tunnistajatega samal pulgal ja kui relva puhastamisest aega üle jääks, käiks nad samamoodi ukselt uksele oma kaitseväe usku levitamas.

Teiseks, need kes on vastutahtmist ära käinud ja nüüd arvavad, et teised peaks ka ikkagi selle kadalipu läbi tegema, sest MINA ju pidin ka.

Kolmandaks nn. loodrid, kes on ema-isa juurest ära kolinud ja alustanud oma elu elamist natuke varem + sellega on kaasnenud ka kohustused (pangalaenud, õppelaenud, liisingud).
Tahaks ka ju inimväärset elu elada, mitte oodata kuniks keegi suvatseb sulle kirja saata " õu tule nüüd ja et ise olid loll kuna tahtsid omada NIII noorelt kinnisvara või vähe paremat autot kui roostes honda civic.

Omalt poolt lisan, et ei ole käinud ja ei lähe ka. Maksan lihtsalt neid trahve, sest nii on kasulikum nii mulle, kui ka mu lapsele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 23:03 
Kasutaja avatar

Ma ilmselt olen see neljas vähemus, kelle fail on lihtsalt kuskil kaotsi läinud ja keda peale kooli tõttu saadud pikendust (aasta) enam ei kutsutudki. Ise pakkuma ka ei läinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2016 23:36 

Aular kirjutas:
Siin teemas võtavad sõna 3 tüüpi inimesed.

Esiteks Sõjardid, kes on jehoova tunnistajatega samal pulgal ja kui relva puhastamisest aega üle jääks, käiks nad samamoodi ukselt uksele oma kaitseväe usku levitamas.

Teiseks, need kes on vastutahtmist ära käinud ja nüüd arvavad, et teised peaks ka ikkagi selle kadalipu läbi tegema, sest MINA ju pidin ka.

Kolmandaks nn. loodrid, kes on ema-isa juurest ära kolinud ja alustanud oma elu elamist natuke varem + sellega on kaasnenud ka kohustused (pangalaenud, õppelaenud, liisingud).
Tahaks ka ju inimväärset elu elada, mitte oodata kuniks keegi suvatseb sulle kirja saata " õu tule nüüd ja et ise olid loll kuna tahtsid omada NIII noorelt kinnisvara või vähe paremat autot kui roostes honda civic.

Omalt poolt lisan, et ei ole käinud ja ei lähe ka. Maksan lihtsalt neid trahve, sest nii on kasulikum nii mulle, kui ka mu lapsele.

Kommenteerin lihtsalt niipalju et kolisin samuti kohe peale gümnat minema ja alustasin elu kuid ikka käisin ära sest suht idiootne tundus olevat ära nihverdada. Santi mängida vms. Sai väga hästi hakkama, pidi lihtsalt veits ajusid kasutama. Kui titt taga juba siis saab vapsee pikendust 3a jne ju.

Aga ma saan aru, 25-26 oleks imelik minna jah kui teised mingi 19-20 on....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2016 09:07 

Minu käimisest on juba nii palju aastaid möödas, et mind kohe absoluutset ei kõiguta teema, et mina pidin käima, nüüd pead sina ka, samas ma ei läinud ka sinna näpud püsti, aga eneseuhkus ei lubanud debiilikut ka mängida ja ühtegi olemas olevat vabastust haiguse näol ei olnud ka, seega sõjardiks nagu ka mind tembeldada ei saa.

Asi on palju lihtsam, nimelt juba kv statistika järgi langeb aasta aastalt normaalseks teenistuseks sobivas tervislikus vormis olevate noormeeste hulk siis juurde lihtsalt debiilikud, kes poevad "iseseisva elu" seljataha ja jahmerdavad omale haigusi külge, tegelikult lihtsalt kardavad.
Tegelikkuses olemegi jõudnud nn. pehmo ühiskonda, kus reaalselt polegi enam vahet meestel ja naistel ja siis räägite, et kooseluseadus ei mõjuta midagi ja homod on ok, vaadates praeguste noormeeste käitumist, siis on juba mõjutanud ja asi näib ainult süvenevat.
Lõpeks peabki must usa´st meid vaenlase eest kaitsma, et kohalikud noormehed saaksid üksteisele kanni suruda vabal maal.
Jutt muidugi jälle selline, et olen julm kv fanatt, aga kordan veel kord, ei ole, lihtsalt minu väärtustes on mingid asjad mis tuleks ära teha ilma vingumata, sest kv kohtustus ei ole eile välja mõeldud asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2016 09:50 

Kitsad teksad ja värvilised prilliraamid on tänapäeval terma ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2016 10:15 
Kasutaja avatar

Ja kui tekibki mingi sõjaline olukord, siis need kes oma elu vähegi hindavad ei lähe püssi alla, vaid põrutavad väljamaale pagulaseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2016 10:38 
Kasutaja avatar

KopliKrahv kirjutas:
Minu käimisest on juba nii palju aastaid möödas, et mind kohe absoluutset ei kõiguta teema, et mina pidin käima, nüüd pead sina ka, samas ma ei läinud ka sinna näpud püsti, aga eneseuhkus ei lubanud debiilikut ka mängida ja ühtegi olemas olevat vabastust haiguse näol ei olnud ka, seega sõjardiks nagu ka mind tembeldada ei saa.

Asi on palju lihtsam, nimelt juba kv statistika järgi langeb aasta aastalt normaalseks teenistuseks sobivas tervislikus vormis olevate noormeeste hulk siis juurde lihtsalt debiilikud, kes poevad "iseseisva elu" seljataha ja jahmerdavad omale haigusi külge, tegelikult lihtsalt kardavad.
Tegelikkuses olemegi jõudnud nn. pehmo ühiskonda, kus reaalselt polegi enam vahet meestel ja naistel ja siis räägite, et kooseluseadus ei mõjuta midagi ja homod on ok, vaadates praeguste noormeeste käitumist, siis on juba mõjutanud ja asi näib ainult süvenevat.
Lõpeks peabki must usa´st meid vaenlase eest kaitsma, et kohalikud noormehed saaksid üksteisele kanni suruda vabal maal.
Jutt muidugi jälle selline, et olen julm kv fanatt, aga kordan veel kord, ei ole, lihtsalt minu väärtustes on mingid asjad mis tuleks ära teha ilma vingumata, sest kv kohtustus ei ole eile välja mõeldud asi.

Ma ei ole endale ühtegi haigust välja mõelnud ja ei mõtle ka. Ma lihtsalt ei lähe "simple as that".
Vanuse piirmäära võiks siis alla tuua, näiteks 24nda eluaastani. Oleks vähem vingumist ja kui riik ei suuda nii kiirelt sind ära koolitada, siis see on nende viga.
27 eluaastani kannatada, et jumala eest endale ühtegi kohustust kaela ei tõmbaks on naeruväärne.
Teine võimalus oleks kui riik kannaks hoolt su elu eest, seniks kuni sina riigi heaks seal püsse poleerid. Soomes makstakse kinni su üür/kodulaen, antakse naistele ja lastele ka veel raha + teenid ise ka veel. Kui veel auastmetest rääkida siis Soome allohvitseri palk on keskmiselt 2300-2500e

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2016 11:10 

Aular kirjutas:
KopliKrahv kirjutas:

Ma ei ole endale ühtegi haigust välja mõelnud ja ei mõtle ka. Ma lihtsalt ei lähe "simple as that".
Vanuse piirmäära võiks siis alla tuua, näiteks 24nda eluaastani. Oleks vähem vingumist ja kui riik ei suuda nii kiirelt sind ära koolitada, siis see on nende viga.
27 eluaastani kannatada, et jumala eest endale ühtegi kohustust kaela ei tõmbaks on naeruväärne.
Teine võimalus oleks kui riik kannaks hoolt su elu eest, seniks kuni sina riigi heaks seal püsse poleerid. Soomes makstakse kinni su üür/kodulaen, antakse naistele ja lastele ka veel raha + teenid ise ka veel. Kui veel auastmetest rääkida siis Soome allohvitseri palk on keskmiselt 2300-2500e

Sellega ma olen küll nõus et üle 24 on juba väga absurd. Nagunii enamus kes võetakse on 19-22 vahemikus. 26selt oleks päris naljakas seal tattidega koos põrgata :D

See riigi poolt toetamine - Eesti riigil läheb excel paigast, ära jampsi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis