KopliKrahv kirjutas:
Minu käimisest on juba nii palju aastaid möödas, et mind kohe absoluutset ei kõiguta teema, et mina pidin käima, nüüd pead sina ka, samas ma ei läinud ka sinna näpud püsti, aga eneseuhkus ei lubanud debiilikut ka mängida ja ühtegi olemas olevat vabastust haiguse näol ei olnud ka, seega sõjardiks nagu ka mind tembeldada ei saa.
Asi on palju lihtsam, nimelt juba kv statistika järgi langeb aasta aastalt normaalseks teenistuseks sobivas tervislikus vormis olevate noormeeste hulk siis juurde lihtsalt debiilikud, kes poevad "iseseisva elu" seljataha ja jahmerdavad omale haigusi külge, tegelikult lihtsalt kardavad.
Tegelikkuses olemegi jõudnud nn. pehmo ühiskonda, kus reaalselt polegi enam vahet meestel ja naistel ja siis räägite, et kooseluseadus ei mõjuta midagi ja homod on ok, vaadates praeguste noormeeste käitumist, siis on juba mõjutanud ja asi näib ainult süvenevat.
Lõpeks peabki must usa´st meid vaenlase eest kaitsma, et kohalikud noormehed saaksid üksteisele kanni suruda vabal maal.
Jutt muidugi jälle selline, et olen julm kv fanatt, aga kordan veel kord, ei ole, lihtsalt minu väärtustes on mingid asjad mis tuleks ära teha ilma vingumata, sest kv kohtustus ei ole eile välja mõeldud asi.
Ma ei ole endale ühtegi haigust välja mõelnud ja ei mõtle ka. Ma lihtsalt ei lähe "simple as that".
Vanuse piirmäära võiks siis alla tuua, näiteks 24nda eluaastani. Oleks vähem vingumist ja kui riik ei suuda nii kiirelt sind ära koolitada, siis see on nende viga.
27 eluaastani kannatada, et jumala eest endale ühtegi kohustust kaela ei tõmbaks on naeruväärne.
Teine võimalus oleks kui riik kannaks hoolt su elu eest, seniks kuni sina riigi heaks seal püsse poleerid. Soomes makstakse kinni su üür/kodulaen, antakse naistele ja lastele ka veel raha + teenid ise ka veel. Kui veel auastmetest rääkida siis Soome allohvitseri palk on keskmiselt 2300-2500e