Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas odavale starsoundile on ka alternatiive?
PostitusPostitatud: 27.06.2009 11:52 
Kasutaja avatar

Mu Pioneer ts-w3004spl kaalus 12.5 kg ja oli ainult 1000w rms

Lisaks turboummi uurib välja õige kaalu, saatekulu, tolli- ja käibemaksud lisaks toote kvaliteedi ja reaalse vastupidavuss nii suurtel võimsustel :)

Ja kõige lõpuks võiksid omale selgeks teha, et max rms subbaril ei tee mürtsu parameetreid sa ei oska nagunii veel lugeda, seega ei näe mõtet tegelikult edasi asjast rääkidagi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 11:55 

mida sa mõlised ''kõvataja''
ma tean hästi mis on MAX ja mis RMS.
Võim on 1700w RMS 2oomi peal ja wooferid umbes 1000w RMS ja teine mis välja tõin umbes 1500w RMS.
Võim tuleb 60 dollariga eestisse.
Neid woofereid saab kah umbes nii mõni isegi pakub eestisse 39 dollari eest.
Tolliga on nii,et kuni 2000 on maksuvaba ja subwoofer jääb alla 2000 eeku.Võim on jah veits kallim ja tolli maks tuleb mingi max 500 eeku juurde või kui joppab ja saab ilma tollimaksutagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 12:27 
Kasutaja avatar

turbourmas kirjutas:
mida sa mõlised ''kõvataja''
ma tean hästi mis on MAX ja mis RMS.

Eelolevalt sinust, pole mina kunagi kõvatanud :)

Kas sulle need parameetrid ka midagi ütlevad ?

Pyle
# Magnet Weight: 2 x 40 oz.
# Nominal Impedance: Dual 4 Ohms
# X-Max (mm): 10
# Sensitivity SPL: 85dB

Vs
Pioneer

# Double Stacked Magnets (110oz)
Xmax (mm): 11.2
Sensitivity: 89dB (1W/1m)

Kokkuvõttes ei saa sinu väljatoodud linkide najal seda komplekti kätte 3.5 kiloga, aga unistada on tore, ilusad suured numbrid ka peale kirjutatud ja puha , mitte et Pyle uheks sitema kvaliteediga soundi produktiks üldse loetakse :)

Well, võin julgelt sulle öelda, et tänapäeval ei loe ka see RMS number suurt midagi !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 13:52 

kuule sina just kõvatad siin foorumis kõige rohkem just
koguaeg eputad seal drifti teemas oi vaata minu sõbra drifti pilll jõhker eksole?,oi vaatage minu venna püss,oi vaadake mu tuttava rakett.

ja kurat ma ütlesin,et umbes 3500 eekuga saab küll kätte otsida ebayst samasi asju ja leiab neid isegi veel parema hinnaga ma lihtsalt tõin suvalised kiiremas korras võetud elemendid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 14:12 
Kasutaja avatar

turbourmas kirjutas:
kuule sina just kõvatad siin foorumis kõige rohkem just
koguaeg eputad seal drifti teemas oi vaata minu sõbra drifti pilll jõhker eksole?,oi vaatage minu venna püss,oi vaadake mu tuttava rakett.

ja kurat ma ütlesin,et umbes 3500 eekuga saab küll kätte otsida ebayst samasi asju ja leiab neid isegi veel parema hinnaga ma lihtsalt tõin suvalised kiiremas korras võetud elemendid.

Usa ebay ei ole eurooplasele kasulik, kui kasutatud või odavat saasta otsid, siis on selleks Saksa ja UK ebayd!
Kas see odav sodi suurte numbritega ka parem on või alternatiiv väheke paremale tootele, jääb igaühe enda otsustada :)

Mis kõvatamisse puutub siis ... Selle jätsid sa mainimata, et ehitan Streetbass systeemi, mis maksab 10x rohkem su papa autost, tonks tonks nüüd eh ? :D
Igal vennal on oma hobid, see kui näitad tuttava hobi või autot, hmm, ma ei pea just seda kõvatamiseks, kuna endal pole veel lähimal ajal plaani driftimisega sellisel tasandil tegeleda, seega ei saa ma ka aru su terminist "kõvatamine"...

Mine päevita parem ja kõvata mööda sõitvate autode peale, sest varsti on jõulud ja ehk toob päkapikk sullegi 5000w supaka :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 14:19 

kus sa siin päevitad kui vihma sajab ja ilm pilvine ja see ei puutu üldse siia teemasse eksole ?
mina aitasin lihtsalt teema algatajat,et on veel olemas väga head kraami soodsa hinnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 14:37 
Kasutaja avatar

turbourmas kirjutas:
kus sa siin päevitad kui vihma sajab ja ilm pilvine ja see ei puutu üldse siia teemasse eksole ?
mina aitasin lihtsalt teema algatajat,et on veel olemas väga head kraami soodsa hinnaga.

Kus otsast on PYLE Hea asi soodsa hinnaga ??? Sõbral oli Focuses PYLE Mingi red label vms 12" ja noh Blaupunkt GTA270-ga lasime selle õhtale :D Nüüd tal seal Alpine Type-E 12" ja pole muret :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:03 

Oskamatu inimene võib igasuguse asja läbi lasta.
No ja nüüd õppisite sellest,et lasite selle läbi ja nüüd oskate käituda selle Alpine-ga õieti,et seda läbi ei lase.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:12 
Kasutaja avatar

turbourmas kirjutas:
Oskamatu inimene võib igasuguse asja läbi lasta.
No ja nüüd õppisite sellest,et lasite selle läbi ja nüüd oskate käituda selle Alpine-ga õieti,et seda läbi ei lase.

Oskamatu ??? Krt kui see "Woofer" Ei kannata seda välja. Sinusuguse proffiga on ju mõtetu vaielda, eks muidugi Alpine ja Pioneer ja Nakamichi ja Sony ning muudki on ennast litsalt üles haipinud ja küsivad kordades rohkem raha sest neil on Firma logod ju ! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:13 

alpine on neist tõesti kõige showoffim kraam.
sest kõik osiid ülistavad seda oma alpine kleepsudega autodel.
Ja nigunii kõik need mis sul listis on pannakse nigunii hiinas või malaisias kokku.
Lihtsalt jah power acoustic ja pyle on rohkem inimese ja rahakoti sõber ja annavad oma head kraami odavama hinna eest ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:17 
Kasutaja avatar

turbourmas kirjutas:
alpine on neist tõesti kõige showoffim kraam.
sest kõik osiid ülistavad seda oma alpine kleepsudega autodel.
Lihtsalt jah power acoustic ja pyle on rohkem inimese ja rahakoti sõber ja annavad oma head kraami odavama hinna eest ära.

Millised kokkupuuted sul selle "hea" kraamiga üldse on ?
Mina isiklikult ei pea Alpine subbareid ammu enam heaks, keskmisest parem, mitte hea !

Kas sinu arvates siis suured numbrid ongi need, mis head, just, pean silmas HEAD bassi autosse tekitavad ? :)

Mina liigitaks sinu üüber paketti kalli pasa alla, mitte hinnasõbraliku ja kvaliteet toodete alla !

100 eurine 300w JL Audio subbar näitab igas asendis 500w võimu taga su 2000w Pyle subbarile silmad ette !

Mis aga peamine, ei pea suuri muudatusi el systeemis tegema, et ehk saab edukalt 4awg kaablite ja keskmist mõõtu akuga hakkama, mis teeb asja kokkuvõttes veelgi soodsamaks.

1700w ulme numbrid sellest võimustki eeldaks juba geneka upgradi ja korralikku ca 300 eurist akut, kaabeldusest rääkimata !

soodne diil my ass

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:32 

muidugi su pandal on mingi eriti nõrk genekas peal.
Normaalsel autol ikka on hea generaator ja kas sa pole kuulnud kondekatest 2 faratine kontekas on küll ja küll 1700w RMS võimule ja ei söö see midagi tavalist akut mis on mingi 100aH.See on loogish,et täis võimsusel üle 30 mindi ei saa kuulata,et mootor ei töötaks see on tavaline kah nende hyber akutel.Nii,et nigunii kui tahad seda rämedat kõvat laksu ja võimsust saada siis peab nigunii mootor töötama.Ja tümmi kuulataksegi autos siis kui sõidad vot nii.
Sina oled jah selline imelik vend kes ehitab autost muusikakeskust millel ma mõttet üldse ei näe ainult võistlusel saad eputamas käia aga sõita sellega niisama küll ei kannata ja tümmi kuulata.

Viimati muutis turbourmas, 27.06.2009 15:34, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:34 
Kasutaja avatar

Loen ja imestan, kust küll su kogemused ja info pärineb ? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:37 
Kasutaja avatar

Müstiline tüüp :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:44 
Kasutaja avatar

turbourmas kirjutas:
Sina oled jah selline imelik vend kes ehitab autost muusikakeskust millel ma mõttet üldse ei näe ainult võistlusel saad eputamas käia aga sõita sellega niisama küll ei kannata ja tümmi kuulata.

Imelik tüüp jah, väike video sulle siia, kus sõitsin 100 km sõbra sünnipäevale ja lasin tymmi :lol
pool võimsust:
http://www.youtube.com/watch?v=8tlTLhKkJuE

ja veel vaiksemalt veel spl pordiga, kuid siiski muusika minu arvates :D

http://www.youtube.com/watch?v=gc0IAeT_Cyk

Oh ja kusjuures sõidan ja kuulan ka samal ajal seda :D

See pole kuidagi alternatiiv aga siia jah ...
Nii et ülistame seda Pyle edasi, mille tundlikkus on olematu ja hind super mega :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis