turbourmas kirjutas:
kuule sina just kõvatad siin foorumis kõige rohkem just
koguaeg eputad seal drifti teemas oi vaata minu sõbra drifti pilll jõhker eksole?,oi vaatage minu venna püss,oi vaadake mu tuttava rakett.
ja kurat ma ütlesin,et umbes 3500 eekuga saab küll kätte otsida ebayst samasi asju ja leiab neid isegi veel parema hinnaga ma lihtsalt tõin suvalised kiiremas korras võetud elemendid.
Usa ebay ei ole eurooplasele kasulik, kui kasutatud või odavat saasta otsid, siis on selleks Saksa ja UK ebayd!
Kas see odav sodi suurte numbritega ka parem on või alternatiiv väheke paremale tootele, jääb igaühe enda otsustada

Mis kõvatamisse puutub siis ... Selle jätsid sa mainimata, et ehitan Streetbass systeemi, mis maksab 10x rohkem su papa autost, tonks tonks nüüd eh ?

Igal vennal on oma hobid, see kui näitad tuttava hobi või autot, hmm, ma ei pea just seda kõvatamiseks, kuna endal pole veel lähimal ajal plaani driftimisega sellisel tasandil tegeleda, seega ei saa ma ka aru su terminist "kõvatamine"...
Mine päevita parem ja kõvata mööda sõitvate autode peale, sest varsti on jõulud ja ehk toob päkapikk sullegi 5000w supaka