C4V6 kirjutas:
DjudR kirjutas:
Jah,seda küll aga eks siin seletades kw-ega teeb asja kõigile vast selgemaks,ma arvan
Lollakaks pead meid vää ?
haha okei okei, ma niisama

, Tegelt jõudu sulle selle masinaga, viska tulevikus mingi sümboolne mootor aiste vahele... Ise tahaks ka midagi kõrvale ja hingele aga rahakott ei ole kahjuks nii kõva.... muidu plaan tulevikus miskit võtta küll, teab kas just firebird aga midagi kindlasti

Hehe,pigem pean ma ennast asjatundatuks ja hakkan alle sõppima

..Suurema mootori ideega on selline asi,et ma usun,et mul on veel õhem rahakott kui sul

..Üliõpilane nimelt ja kindlat tööd pole,suvel paar otsa tehtud ja nii siit seal tuleb ikka vahepeal aga kindlat tööd pole ja ega kooli ja trenni kõrvalt ei jaksakski

..Kuna sellel peaks chevy v8 peal olema,siis seda peaks suht lihtne olema laiendada,niiet ei tea kas peab just uut mootorit sisse tõstma
Siin siis mõned pildid roostekohtadest:

ja siis mõned ülevärvitud kohad

viimased kaks olid suht kohe tehtud peale tupsutamist värviga aga täna ei jäänd isegi nii silma kui ei vaatanud spétsiaalselt selle mõttege ,et värvi tabada

Ja see ka veel,et vaatasin isegi wikipeiast järgi ja see 7 sekundi kiirendus oli antud firebirdile millel 168kw,mul ju 127kw niiet annab areneda