Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 02:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 117 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Pontiac Firebird 1991 5.0 V8 DjudR
PostitusPostitatud: 11.07.2009 20:04 

Sai siis Scorpa välja vahetatud.
Sooviks oli küll sama generatsiooni Firebird sirge ninaga,kuid juhtus nii,et tuli juba natuke kumeram variant.Kergelt närib rooste taga vasaku koopa ääre juures.Kuid käisin juba rooste-eemaldus lakk-õliga kergelt jamamad kohad üle ja esialgu.Kere paistab kõva olevat muidu.Nagiseb midagi tagant aga muidu päris ok seisus.Niiet nipet näpet tegemist ja rõõmu kui palju.
Esimeste asjadena tulebki õlivahetused teha-mootor ja kast,siis mõned pirnid mis tagatuledes läbi põlend ja ees üks parktuli ka nõrgem,tuleks vist paar ära vahetada.
Välimus on kohati rääbakas(esistangel värv kulund ja tagastegel ka) aga samas see teebki kuidagi selle auto kuidagi selliseks räpaseks või noh mitte just kõige paipoisilikumaks ja see mulle isegi meeldib,niiet ei tea üldse kas värviparandusi hakkab tegema.Õhufiltri puhastasin algatuseks ära(peal oli K&N filter juba),see oli ikka väga must :) ..Ja noh,mis seal ikka,pilti ka;
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Pontiac Firebird 1991 5.0 V8 DjudR
PostitusPostitatud: 11.07.2009 21:56 
Kasutaja avatar

Me like :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 22:01 
Kasutaja avatar

Pmst, K.I.T.T ju. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 22:08 
Kasutaja avatar

Päris vahva ameeriklane.
See viie liitrine vee kaheksa on ka arvatavasti päris tore selle kere all. :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 01:28 

Väike kadedus, ei juhtu tihti :) Palju õnne Scorpiole säärase asenduse leidmise puhul, soovitaks vast ikka värv korda teha, kasvõi müügihinna mõttes :beer
Aga miks nüüd ebapraktilisem auto valitud sai?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 11:35 

Priidik199 kirjutas:
Päris vahva ameeriklane.
See viie liitrine vee kaheksa on ka arvatavasti päris tore selle kere all. :burnout

Kusjuures edasiliikumise pool on nagu ikka neil suht kehva-suht suur mass-suur mootor ja vähe kw.Aga V8 podinat on küll suhteliselt mõnus kuulata vahel kasvõi raadio asemel :D .

Lihapirukas kirjutas:
Väike kadedus, ei juhtu tihti :) Palju õnne Scorpiole säärase asenduse leidmise puhul, soovitaks vast ikka värv korda teha, kasvõi müügihinna mõttes :beer
Aga miks nüüd ebapraktilisem auto valitud sai?

Aitäh aitäh.Müüa veel niipea ei kavatse ja eks kõik tuleb step by step..No tegelikult oligi plaanis Firebirdi poole vaadata aga sellise arvestusega,et müün Scorpa ja helitehnika maha ja siis saksasse ühele järgi,mis oli juba välja vaadatud,kuid suutsin teha ässa diili ühe vennaga Tallinnast(Scorpa+15k raha)=Firebird.Kui sain teada,et ta nõus sellise diiliga siis ei saanud kaua mõelda,vaid pidi KITTI ära tooma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 13:27 

Diil oli kaunis :D
Siis uuriks veel selle üldlevinud rahvatarkuse kohta, et ameerika autoga sõidetakse ainult tanklast tanklasse. Mõni allikas väidab, et see pole tingitud niivõrd kütusekulust endast, vaid paagi suurusest. Et kui suur see paak siis on ja kui palju sellega sõita kannatab? Kütusekulu maanteel ja linnas huvitaks ka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 13:33 
Eliit

60 liitrit peaks olema nagu mulgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 21:43 

Lihapirukas kirjutas:
Diil oli kaunis :D
Siis uuriks veel selle üldlevinud rahvatarkuse kohta, et ameerika autoga sõidetakse ainult tanklast tanklasse. Mõni allikas väidab, et see pole tingitud niivõrd kütusekulust endast, vaid paagi suurusest. Et kui suur see paak siis on ja kui palju sellega sõita kannatab? Kütusekulu maanteel ja linnas huvitaks ka :)

Manuali järgi 58.7liitrit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 22:38 
Kasutaja avatar

Võrdluseks linnas mul miskine 18-20l ja mnt kusagil 11l 83a 3käiku 5,0

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 01:08 

ma pole veel keskmist mõõtnud aga usun et saan linnas 13-15 isegi hakkama aga eks seda saan mingi 3-4 päeva pärast öelda kui olen ära sõitnud selle bensiini mis sisse lükkasin :) ..no see 13-15 siis rahulikult põksudes mitte põhjagaasiga ilmselgelt :D..mul siis 4käiguline automaat erinevalt eelkõnelejast ja eks see 91 oli juba teadlikult tehtud ka kütusesäästlikumaks,niiet õkopill :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 01:15 
Kasutaja avatar

Müstiliselt väike see paak neil sel juhul, oleks pakkunud ikka kõvasti rohkem. Samuti meeldib väga, jube kena isend ja äss diil tehtud nagu näha. Aga kui kiirelt ta sajani ka lendab siis umbes ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 01:41 

PrT kirjutas:
Müstiliselt väike see paak neil sel juhul, oleks pakkunud ikka kõvasti rohkem. Samuti meeldib väga, jube kena isend ja äss diil tehtud nagu näha. Aga kui kiirelt ta sajani ka lendab siis umbes ?

no kuna tegu ikkagi päris raske autoga siis see 127kw väga ei aita edasi liikuma teda,pole mõõtnud aega aga vahepeal on nagu tõmme päris hea aga mõni kord vajutad põhja siis nagu ei taha üldse minna,niiet kunagi täpselt ei tea mis sealt tulla võib :D ..no eks sinna 10seki kanti ma pakun keskmiselt..Jah,küttepaak on väike ja kolmveerand pagassi on seda täis ka :D ..Subbaka teema jääb ära..Homme lisan pildi pagassist ja mõnedest tänastest töödest,mis ma enda tarkuse ja oskustega tegin :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 13:38 

aivo28 kirjutas:
kiire pilk googlesse, ja selgub et kiirendus peaks 7-8 sekundi vahele jääma ja 1/4mile 15,x sec.
seda mootorit pole mingi mure ka 13 aega sõitma panna. iseasi kas sellel pointi on, kui sama raha eest saab mõne BBC juba sinna vahele :D

No eks google annab stock andmed aga arvatavasti on ajapikku ka hobeseid kapoti alt plehku pannud :D ..Kuigi see tõmme ,mis ta vahepeal pakub(ei tea miks ta vahepeal uimane) võib küll sinna 7-8seki vahele isegi mahtuda jah :)

C4V6 kirjutas:
noo nendel suurtel v8'tel on peale kilovattide selline oluline fakt nagu vääne :wink:

Jah,seda küll aga eks siin seletades kw-ega teeb asja kõigile vast selgemaks,ma arvan :)

Käin trennis ja siis mõned pildid mu koopaäärte roosteeemaldusest :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 16:15 

C4V6 kirjutas:
DjudR kirjutas:
Jah,seda küll aga eks siin seletades kw-ega teeb asja kõigile vast selgemaks,ma arvan :)

Lollakaks pead meid vää ?

haha okei okei, ma niisama 8) , Tegelt jõudu sulle selle masinaga, viska tulevikus mingi sümboolne mootor aiste vahele... Ise tahaks ka midagi kõrvale ja hingele aga rahakott ei ole kahjuks nii kõva.... muidu plaan tulevikus miskit võtta küll, teab kas just firebird aga midagi kindlasti :)

Hehe,pigem pean ma ennast asjatundatuks ja hakkan alle sõppima :) ..Suurema mootori ideega on selline asi,et ma usun,et mul on veel õhem rahakott kui sul :D ..Üliõpilane nimelt ja kindlat tööd pole,suvel paar otsa tehtud ja nii siit seal tuleb ikka vahepeal aga kindlat tööd pole ja ega kooli ja trenni kõrvalt ei jaksakski :) ..Kuna sellel peaks chevy v8 peal olema,siis seda peaks suht lihtne olema laiendada,niiet ei tea kas peab just uut mootorit sisse tõstma :)
Siin siis mõned pildid roostekohtadest:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
ja siis mõned ülevärvitud kohad
Pilt
Pilt
viimased kaks olid suht kohe tehtud peale tupsutamist värviga aga täna ei jäänd isegi nii silma kui ei vaatanud spétsiaalselt selle mõttege ,et värvi tabada :)
Ja see ka veel,et vaatasin isegi wikipeiast järgi ja see 7 sekundi kiirendus oli antud firebirdile millel 168kw,mul ju 127kw niiet annab areneda :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 117 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis