noname kirjutas:
_siim_ kirjutas:
Kui te nüüd hoolega mõtlete ,siis roolijoodikuid jääb hoopis vähemaks,kuna enamus kes vahele jäävad puhuvad ikka keskmiselt kuni 0,4,kes muidugi puhub 1-3 sellel on niikuinii pohui palju lubatud.
D
Aga siiski saavad oma karistuse, siis kui 0.5 oleks lubatud, oleks just need üks osa tegelasi justkui pailapsed, aga mind isiklikult ei koti kellegi trahv või see, mida ta selle puhutud tulemuse eest saab, vaid see, mis seisus ta mõistus on hetkel, millal ta sõidab..
roolijoodik ei ole ainult see kes vahele jääb, vaid ka see kes vahele ei jää!
Ja no viktor ka peab igas teemas juba mainima kus ta 120 ja kus ta 130 -ga sõitab .. Millest vikil siin üldse rääkida, ise siia tulla ei julge ja ainult majandaks..endal on audil rool ka valel pool ..

Rool on PAREMAL, mitte pahemal pool

Muudab see üldse midagi ?
Ja jäta see jura juba sellest julgusest, mul lihtsalt POLE mitte sittagi banaanlas teha, puhkamas saab ka kas Alpides või Hispaanias käia

Aga mulle tundub ka see 0 tolerants suht naljakas.
Meite maal 0.8 lubatud ja avariisi jne 3 x vähem kui banaanlas ... See pigem siiski suhtumise küsimus minu arvates.
Eesti liiklus ON närviline ja see 2 õlle keres teeks asja hullemaks ...
Siin on alati rahu, mis ka mind algul vihale ajas, uimerdised ruudus, aga olen ära harjund ja kokkuvõttes tunnen, et elu ongi rahulikum, aeglasem, saab rohkem ringi ka vaadata jne

ja ÕLUT ka juua