Manual 330d 0-100 7.8 seki
sama ajastu 320 0-100 8.3 seki
ja kütusekulu linnas disla 9.x ja bens 12.x
Kusjuures nende suure mootoriga bensuröövlite kohta arvavad kõik, et mis see väike kütusekulu kasv on, aga pikapeale hakkab rahakotile (kui hakkad vaatama miks kütusearve igakuiselt nii palju suuremaks läinud ja mõtled paljuga enne läbi sai). Ise läbi proovinud selle 750 BMW peal ja näen seda ka praegu mitme sõbra peal (üks näiteks sõidab praegu minu müügis oleva 55kw dislaga, et mitte oma bensuröövliga sõita

).
Aga kõige parema ettekujutuse saad ikkagi neid autosid proovides

. Pildi järgi sa ettekujutust ei saa. Mine proovi sõita nendega, parema ettekujutuse annab muidugi veidike pikem ring kui korra autosse, prooviring ja välja. Rendikohtadest vist selliseid piiratud valikuid raske leida, muidu oleks selline päevane proovivariant täitsa hea.
Kui pikemad otsad, siis vaata kindlasti mingid mugavamad istmed. See lai ja suur iste ei pruugi alati kõige mugavam olla. Mulle endale vähemalt täitsa meeldivad külgtugedega sportlikumad istmed, näiteks hetkel mõnulen sellistes (
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... 99&view=40 ). Saksamaalt (Berliinist) sai põhimõtteliselt ühe jutiga peatusteta tuldud üksi roolis sarnastes (
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... 05&view=40 ) ja alles Pärnu kandis hakkas tunda andma. Audi omad on muidugi küll oluliselt mugavamad (hea madal + käetugi ka väga õiges kõrguses).
Muidugi diislitesse suhtusin samuti eelarvamusega kuni eelmise aasta aprillis kogemata saksamaalt üks 1.9TDI 66kw Golf 4 kätte sattus. Ei uskunud, et selliste kw-tedega saab linnas nii kiirelt liikuda ja tankimise ja kilomeetri suhte peale läks nägu päris naerule (eriti kui arvestada, et poola jaoks olin kogemata 100 zlotti vähem vahetanud, aga sellegipoolest sai poola läbitud). Peale seda sai ka enda Audi disla ostetud. Linnas küll kellegi jalgu ei jää ja minu sõidustiili juures on tavaliselt paagi keskmine linnas kuskil 8 kopikatega (tehas lubab 7.5). Rahhulikuma liikluse ja sõidustiiliga saavutatav ka. Et aimu saada mine proovi mõni dila ära ja siis otsusta.