part1 kirjutas:
Mina olen ka selle asjaga nõus, et igast ronte ikka ülevaatuselt läbi lasta ei tohiks küll.
Rondid on ka meie liikluses ohtlikud, lisaks paljudele rikkujatele ja kui rikkujad veel rondiga sõidavad siis on täisvärk.
Ühtlasi pooldan ma ka seda, toonkile seadust, nagu ta praegu on, ega ikka pole õige küll, et omal kogu auto ära toonid.
Isegi on meil juhid tähelepanematud ja teinekord tundub, nagu oleks pimedad, mis siis veel juhtub kui toonkile lubada tumedam panna ette, siis oleks täitsa katastroof, eks taolisi asju leiab veel.
Ma leian ka, et see sportsumpsi teema on mõttetu ,see ei anna midagi.
Enamikul on mingi suvaline sportpütt või midagi alla visatud ja kõik, see on absoluutne null veel võib olla.
See, et sportsumpsist kasu oleks, vajab päris kõva tööd ja siis on ka kasu pisike, mõttetu lärm.
Kunagi vahtralehe ajal tundus ka äge, kui summutil tagumine pütt ära kukkus, aga nüüd tahan vaiksust, see müra ei anna midagi, ainult häirib.
Ja kui mingi jutt oli toonklaasist ees, et lahedam välja näha sis see on kindlasti viimane argument. Minu jaoks suurim on sõita mnt. õhtupoolikul, kui päike toorelt kyljepealt näkku paistab. "Ja auto näeb normaalsem välja", ja iga krõll ei näe sisse jne. Positiivseid asju kui palju

Ja kes ei saanud aru sellest, mix auto peaks "nummum" välja nägema, sis tohib kysida millega te ise sõidate? 3 värvilise romulast võetud tiibade, 14 tollise plekkvelgega, ja seest on ka kindlasti ääretult räme kõik, sest milleks peab auto nunnu välja nägema exole. Ja keda mnt. xenon udkas pimestab(eeldusel et pole täiskadaka turu oma ja ise sisse krutitud nii nagu jumal juhatab), sis tundlike silmade jaoks pakutakse ööprille
Jutt ei käi rontidest, ja sportsumps ega toonkile ei ole nyyd rondi tunnus. Pigem puudub see, sest pole pappi....
Ja niipalju kui ma olen mingeid liiklussaateid vaatand või matsus autosid näind kellegil tuvastanud toonkilet ees, nii et kui sa oled tähelepanematu sis on viga sinus. Ja selle ülevaatlusemehe oleks mina nt soliidselt ptsi saatnud, kes aivo28 masinat kõvatas. See, et ylevaatluse kukk on kergelt usap*de ei ole argument civicumehi peedistada. Pole ise ka nende fänn, aga lihtsalt inimene, kes töötab sellisel kohal ja ajab sellist juttu, tuleks päevapealt lahti lasta. Ma saan kui sõber sul, aga kui suvaline kutt tuleb sellist juttu ajama, sis ei sobi ta kindlasti teenindajaks.