Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tuline striitreisser vs ülevaatus ...
PostitusPostitatud: 09.08.2009 07:50 
Kasutaja avatar

sport sumps ja muu kräpp, las olla, aga miks ei suudeta auto kolksuvabana hoida? ei ole ju normaalne sõita kui auto kollab ja väriseb.
ja tuled võiks ka korras olla, mitte suund ei vilgu 24/7 ja tagatuled ei põle :err

miks ei suudeta kolksuvabana hoida ,lihtne ja loogiline vastus :vaata meie teid ,kes jõuab ikka veermiku parandada iga paari kuu tagant. Ja tulede kohta võiks sama öelda me teed väristavad või raputavad viimase sita ka auto küljest lahti :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 11:05 

Dialed kirjutas:
sport sumps ja muu kräpp, las olla, aga miks ei suudeta auto kolksuvabana hoida? ei ole ju normaalne sõita kui auto kollab ja väriseb.
ja tuled võiks ka korras olla, mitte suund ei vilgu 24/7 ja tagatuled ei põle :err

miks ei suudeta kolksuvabana hoida ,lihtne ja loogiline vastus :vaata meie teid ,kes jõuab ikka veermiku parandada iga paari kuu tagant. Ja tulede kohta võiks sama öelda me teed väristavad või raputavad viimase sita ka auto küljest lahti :lol

Aga sellele on ka lihtne vastus- kui sa pole võimeline oma auto eest hoolt kandma, siis sõida bussiga! Ja kui sõita mõtlematult ja ainult läbi aukude rammida, ei pea ka maasturiveermik vastu.
Ma ei väida, et sinul oleks selline mõtteviis aga paljudel on kindlasti selline, et nahui ma seda veermiku parandan, paari kuu pärast on nagunii kolks tagasi. Ostan parem selle raha eest omale RACING kleepsu tagaluugile ja "leegid" küljele.
Ise tean 1 sellist inimest oma tutvusringkonnast ja ütlen ausalt, et hirm tuleb küll peale, kui peab Tema autoga sõitma!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 12:02 
Kasutaja avatar

maestro kirjutas:
Ja ei mõista mix tahetakse niiväga seda tooni sinna ette... no kui ei ole no bigdeal. Tundub et tahetakse jälle seda sinna ette seepärast et lahedam väljanäha.

Näiteks kui keegi su pruudile su maja ees põske annab, siis ei pane sa seda tähelegi. Kõigil närvid rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 12:49 
Kasutaja avatar

Anduu kirjutas:
Dialed kirjutas:

Aga sellele on ka lihtne vastus- kui sa pole võimeline oma auto eest hoolt kandma, siis sõida bussiga! Ja kui sõita mõtlematult ja ainult läbi aukude rammida, ei pea ka maasturiveermik vastu.
Ma ei väida, et sinul oleks selline mõtteviis aga paljudel on kindlasti selline, et nahui ma seda veermiku parandan, paari kuu pärast on nagunii kolks tagasi. Ostan parem selle raha eest omale RACING kleepsu tagaluugile ja "leegid" küljele.
Ise tean 1 sellist inimest oma tutvusringkonnast ja ütlen ausalt, et hirm tuleb küll peale, kui peab Tema autoga sõitma!

Ma ei vaidle vastu aga minu point oli selles et meie teed lõhuvad veermiku iika mitu korda rohkem kui näitena tuu soome, inglismaa saksamaa jne.See ei ole ju normaalne ise olen vahetanud esisilla pukse juba aasta jooksul kaks korda ja alati on läinud alla kallimad e. siis a varuosad ja viga pole mitte autos vaid lihtsalt kuluvad läbi ja see pole odav lõbu. Niigi üritan neid aukke vältida aga mis sa teed kui auk augu otsas kinni.Point veel selles et meie persekukkunud valitsus võiks teed korda teha ja oleks ka ülevaatus punktides vähem jama veermiku ja muuga ,mitte oma perset seal mäeotsas ainult toitta

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 14:01 
Kasutaja avatar

Just nii!sellepärast on meil pena hinnd kah nii kõrgel et anna olla ja sellega seoses tõuseb ju kõik muu kaa!
eelmina aasta tundus nagu et hakkab minema vähemalt alguses!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 14:07 

Dialed kirjutas:

See ei ole ju normaalne ise olen vahetanud esisilla pukse juba aasta jooksul kaks korda ja alati on läinud alla kallimad e. siis a varuosad ja viga pole mitte autos vaid lihtsalt kuluvad läbi ja see pole odav lõbu.

mis auto see selline on siis, et 2 korda aastas pukse vaja vahetada?
äkki on viga hoopis vahetajas mitte teedes ja varuosades?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 14:39 

No aga võtke oma auto siis sportautona arvele,tehke mida tahate, kasvõi terve väljalase vihmaveetorust ,läbige kord aastas sportautode ülevaatus ja sõitke "trenni" ja "remonti".

Viimati muutis mehikemetsast, 10.08.2009 12:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 15:09 
Kasutaja avatar

Neile kes siin muust maailmast seletavad ja eesti seaduste üle nutavad:

Iirimaa:

Gardaí Planning Clampdown on Modified Cars

Written By: Karl Connolly, Posted: Thursday, August 6, 2009
Gardaí Planning Clampdown on Modified Cars

An Garda Síochána is planning a clampdown on cars that are fitted with tinted windows and loud exhausts.

The Gardaí recently put advertisements up on the government e-tenders website seeking equipment that will enable them to conduct roadside exhaust-noise level and glass-tint tests on cars. At present, the maximum permitted exhaust noise on cars is 80 decibels; however, the Gardaí believe that most modified cars fitted with aftermarket exhaust systems exceed this limit. Similarly, Irish law states that the natural light/tint ratio in car windows must be at least 75/25 percent in windscreens and 70/30 percent in passenger windows. If caught with exhausts or tinted windows that exceed the legal limits, motorists will be warned by the Gardaí to put their vehicles right. If these warnings are ignored, however, motorists convicted in court can face fines of up to €2,500, or a possible three months in prison. Speaking about the new initiative, Assistant Garda Commissioner Eddie Rock said loud exhausts and tinted windows are “all part of the boy racer buzz.” Garda Rock also said that modified car enthusiasts will have the opportunity ‘to rectify their cars.

eesti kordus ÜV on NOHU selle kõrval või mis ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2009 14:42 
Kasutaja avatar

nagu nüüd on, toonklaas õrn on ees, külgedel, ning üle ei saa ülevaatuselt. Pljaad..
muidu tehniliselt kõik tip top..Tra eesti ja tema perverssed seadused :bs
ehk siis ,ohtlik liikluses selline auto, aga nädal tagasi nägin taksot (vana E mersu) millel rahvus raamatukogu juures ratas alt oli tulnud, kuidas need peldikud läbi saavad? Ilgelt turvalised taksod ju, kuku perseli, parem ronin mõne joobes jalgratturi pakikale kui sõidan ehku peale koos püsiva taksoga..aga kuna seal tuuningut tehtud pole, peale nimesildiga vasiili armatuuril, siis need klientidele ja kaasliiklejatele täiesti ohutud..

:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2009 15:43 
Kasutaja avatar

Mina olen ka selle asjaga nõus, et igast ronte ikka ülevaatuselt läbi lasta ei tohiks küll.
Rondid on ka meie liikluses ohtlikud, lisaks paljudele rikkujatele ja kui rikkujad veel rondiga sõidavad siis on täisvärk.

Ühtlasi pooldan ma ka seda, toonkile seadust, nagu ta praegu on, ega ikka pole õige küll, et omal kogu auto ära toonid.
Isegi on meil juhid tähelepanematud ja teinekord tundub, nagu oleks pimedad, mis siis veel juhtub kui toonkile lubada tumedam panna ette, siis oleks täitsa katastroof, eks taolisi asju leiab veel.

Ma leian ka, et see sportsumpsi teema on mõttetu ,see ei anna midagi.
Enamikul on mingi suvaline sportpütt või midagi alla visatud ja kõik, see on absoluutne null veel võib olla.
See, et sportsumpsist kasu oleks, vajab päris kõva tööd ja siis on ka kasu pisike, mõttetu lärm.

Kunagi vahtralehe ajal tundus ka äge, kui summutil tagumine pütt ära kukkus, aga nüüd tahan vaiksust, see müra ei anna midagi, ainult häirib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2009 20:02 
Kasutaja avatar

Toonklaasi poolt olen, võiks kasvõi mingi testi läbida, et pole päris pime ja võid mingit kerget tooni kasutada. Sportsumpsi kohapealt, tahad häält ja jõudu osta muskel :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2009 21:57 

part1 kirjutas:
Mina olen ka selle asjaga nõus, et igast ronte ikka ülevaatuselt läbi lasta ei tohiks küll.
Rondid on ka meie liikluses ohtlikud, lisaks paljudele rikkujatele ja kui rikkujad veel rondiga sõidavad siis on täisvärk.

Ühtlasi pooldan ma ka seda, toonkile seadust, nagu ta praegu on, ega ikka pole õige küll, et omal kogu auto ära toonid.
Isegi on meil juhid tähelepanematud ja teinekord tundub, nagu oleks pimedad, mis siis veel juhtub kui toonkile lubada tumedam panna ette, siis oleks täitsa katastroof, eks taolisi asju leiab veel.

Ma leian ka, et see sportsumpsi teema on mõttetu ,see ei anna midagi.
Enamikul on mingi suvaline sportpütt või midagi alla visatud ja kõik, see on absoluutne null veel võib olla.
See, et sportsumpsist kasu oleks, vajab päris kõva tööd ja siis on ka kasu pisike, mõttetu lärm.

Kunagi vahtralehe ajal tundus ka äge, kui summutil tagumine pütt ära kukkus, aga nüüd tahan vaiksust, see müra ei anna midagi, ainult häirib.

Ja kui mingi jutt oli toonklaasist ees, et lahedam välja näha sis see on kindlasti viimane argument. Minu jaoks suurim on sõita mnt. õhtupoolikul, kui päike toorelt kyljepealt näkku paistab. "Ja auto näeb normaalsem välja", ja iga krõll ei näe sisse jne. Positiivseid asju kui palju :) Ja kes ei saanud aru sellest, mix auto peaks "nummum" välja nägema, sis tohib kysida millega te ise sõidate? 3 värvilise romulast võetud tiibade, 14 tollise plekkvelgega, ja seest on ka kindlasti ääretult räme kõik, sest milleks peab auto nunnu välja nägema exole. Ja keda mnt. xenon udkas pimestab(eeldusel et pole täiskadaka turu oma ja ise sisse krutitud nii nagu jumal juhatab), sis tundlike silmade jaoks pakutakse ööprille :beer

Jutt ei käi rontidest, ja sportsumps ega toonkile ei ole nyyd rondi tunnus. Pigem puudub see, sest pole pappi....
Ja niipalju kui ma olen mingeid liiklussaateid vaatand või matsus autosid näind kellegil tuvastanud toonkilet ees, nii et kui sa oled tähelepanematu sis on viga sinus. Ja selle ülevaatlusemehe oleks mina nt soliidselt ptsi saatnud, kes aivo28 masinat kõvatas. See, et ylevaatluse kukk on kergelt usap*de ei ole argument civicumehi peedistada. Pole ise ka nende fänn, aga lihtsalt inimene, kes töötab sellisel kohal ja ajab sellist juttu, tuleks päevapealt lahti lasta. Ma saan kui sõber sul, aga kui suvaline kutt tuleb sellist juttu ajama, sis ei sobi ta kindlasti teenindajaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2009 22:17 

No kui sa kellegilt müksu saad,siis on vast ikka tahtmist seda mölakat näha,kes puldis on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2009 22:30 
Kasutaja avatar

aga mis tolku on toonklasil , kui keegi ei näe , et sa neile keskmist sõrme näitad selle taga?
aga reaalsest elust rääkides siis , mis te arvate , miks on tegelikult neis riikides kus selline asi lubatud, ikka suhteliselt vähe toonitud esimeste küljeklaasidega masinaid?
miks normaalsed inimesed neis riikides ei pane toonkilet esimestele küljeklaasidele?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2009 22:32 
Kasutaja avatar

kui mingi eriti räigelt ebapopulaarse saaniga oleks sunitud kulgema või kui ise oled kole kui öö siis jah oleks see toonkile õigustatud. ei pea nii avalikult häbenema mingi rüsaga ringi liikudes ning ei ehmata kaasliiklejaid.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis