bemarimees kirjutas:
eile jüris kalevi kandis mingi golf tuleb kõrvalteelt ja näha oli et ei kavatsegi pidurdada, mina ka ei kavatsend võtsin natuke eemale ja lasin julgelt peateel, vend siiski loobus ja pani plokki ilge vilin käis, muidu oleks mulle küljelt sisse lajatand ..umbes arvas et tuleb ilge itsiga ilma vaatamata peateele ja ma annan teed talle..vähe närvi ajavad sellised tolad, usun et vend kuses end täis ja enam nii ei tee.
Point oli selles et tüüp ei vaadanud, ei näidanud suunda, kiirus oli suur ehk täielik rikkumiste jada.
Ega sa ise ka targem ole, kas oleks parem olnud, kui see idikas oleks sulle sisse kütnud ja võibolla oleks sa just suurem kannataja olnud? Pärast äkki auto maha kandmisel ja kindlustus ei maksa nii palju ka, kui auto väärt on, ühesõnaga mida iganes.
Ise samas olukorras olen alati hoo maha võtt, et las tola läheb. Ma küll ei viitsi kindlustusega mässata ja mul autot iga päev vaja ka, mine tea kaua pärast jalamees oled.
Äial oli hea kild: on rekkamees ja ükskord autot ette ajades vaatas, et üks mees ajab oma maasturi niimoodi ette, et rekka ei mahu läbi. Läks ütles viisakalt, et ole kena ja aja oma auto veidi eemale. Seepeale too vennike hakkas kiitlema, et tal on kasko, ei aja midagi. Äi ütles, et mul on ka kasko, ainus vahe on selles, et sinu auto sõidan ma käkra ja enda omaga sõidan siit rahulikult minema, sina aga ootad võibolla oma autot pärast kuid. Seepeale tegi too tegelane imestunud silmad ja ajas auto eest ära.