Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 61 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kindlustus laks
PostitusPostitatud: 15.01.2009 10:40 

tfr kirjutas:
Ufonaut21 kirjutas:
Linnas raske autot mahakandmisele sõita, kui just kiirust kõvasti ei ületa.

Sõltub - kuna töö hinnad on samad ja juppide hinnad pole ka päris lineaarses sõltuvuses auto enda hinnast, siis mida vanem/odavam auto on, seda kergem on seda mahakandmisele sõita - mingile 20-30k autole linnas 50-ga küljelt sisse sõites on üsna kerge kandevkonstruktsioonid nii kõveraks saada, et taastamisel enam mõtet pole.

Eks see oleneb ka sellest et mida auto osas kahjustad. Strateegilised kohad nagu küljepostid, bensupaagi osas, sillad on nii mõnelgi autol kindlustuse termini mõttes mitte taastatavad. 50 km juures kraavi vastu puud, külg ees või katusega näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2009 10:40 
Site Admin
Kasutaja avatar

Ufonaut21 kirjutas:

Kui 2 autot 30-ga sõites laubakat panevad, on 90% tõenäosusega vähemalt ühel kere kõver ja taastamine mõttetu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2009 21:23 

olle kirjutas:
Alpine kirjutas:
Kindlustuses väideti, et üks tähtsamaid asju milla alusel hind pakutakse on läbisõit :? Ma ei tea ainult mis pointiga, et kui odoka 0 keeran siis saan rohkem pappi kui 150k ees on w

Seda kuulen küll esimest korda, et läbisõidu järgi hinda öeldakse. Ju siis nad aina otsivad põhjusi, et sulle minimaalselt maksta.
Nad mõtlesid, et oh, vana Opel, hullu läbisõiduga, pakume talle hinda läbisõidu järgi.

Mõtle ise, rasked ajad, kes tahab suuri summasid maksta?

See lihtsalt minu arvamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2009 23:03 

Su tsitaat läks vähe valesti, olle tsiteeris läbisõidu juttu,mitte mina.
ma arvan ka et see läbisõidu jutt jama

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 22:48 

wax kirjutas:
Ufonaut21 kirjutas:

Kui 2 autot 30-ga sõites laubakat panevad, on 90% tõenäosusega vähemalt ühel kere kõver ja taastamine mõttetu.

Nii ja naa. Näiteks tuttav pani uue jumperiga mingile veokale tagant sisse nii, et poolt kabiini enam polnud. Remont läks üle 100K, aga korda tehti. Kuna jumper oli juba algusest peale kurva saatusega, siis oli vend väga õnnelik, et saab uue kaubiku, kuid tuhkagi ja paneb taastatud autoga siiani ringi. Kui nüüd mõnel on siin vana, kuid viimasepeal korralik auto ja lihtsalt loodab nii lahti saada, siis pole ime, kui pärast sandikopikaid selle eest saad. Hetke turuväärtus loeb väga palju, seda raha sa ei näe enam kunagi mis sa sisse tagunud oled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 23:06 
Kasutaja avatar

Ufonaut21 kirjutas:
Nii ja naa. Näiteks tuttav pani uue jumperiga mingile veokale tagant sisse nii, et poolt kabiini enam polnud. Remont läks üle 100K, aga korda tehti. Kuna jumper oli juba algusest peale kurva saatusega, siis oli vend väga õnnelik, et saab uue kaubiku, kuid tuhkagi ja paneb taastatud autoga siiani ringi. Kui nüüd mõnel on siin vana, kuid viimasepeal korralik auto ja lihtsalt loodab nii lahti saada, siis pole ime, kui pärast sandikopikaid selle eest saad. Hetke turuväärtus loeb väga palju, seda raha sa ei näe enam kunagi mis sa sisse tagunud oled.

Täpselt, paar aastat tagasi näitas telekas kuidas mingi 1000 kilti sõitnud kraavis katusel seisev Berlingo püsti rebiti nii et lahtine juhiuks posti ära väänas.
Minumeelest, kui on võimalik avariid ära hoida siis seda kindlasti üritan teha. Mingite luuptulede pärast keegi vigaseks sõita ja/või enda närvi kulu nagu väga vale teema.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 02:43 
Kasutaja avatar

Ufonaut21 kirjutas:

Liigagi lihtne on. Sõber Audi V8-ga sai kokku mingi teise liikuriga. Kiirused väiksed, kuna jõudsid reageerida aga lõpptulemuseks V8-l kogu üks külg kriibitud. Kindlustus enam taastada ei tahtnud. Kuna sõbrale oli auto armsaks saanud ja olemas ka tuttavad töömehed, siis kirjutas kindlustsse kirja ja võttis raha ning auto.

Tegelane5 kirjutas:
kui on võimalik avariid ära hoida siis seda kindlasti üritan teha

Ma ei tea küll kuidas kõigil teistel siinsetel autojuhtidel on, aga mul on küll see avarii vältimine omamoodi refleks. Kui keegi teine midagi valesti teeb, siis teen automaatselt ja mõtlemata endast kõik oleneva, et mitte avariisse sattuda. Tõsi küll vahel võib see ohustada hoopis teisi liiklejaid, kes sellist ootamatut manöövrit oodata ei oska. Näiteks taga sõitvad autot ootamatu ja järsu pidurduse või kõrvalepõike tõttu.

Korra olen mingi imeväega pidama saanud, kui mingi asi mulle teed ei andnud. Kiirus oli tal kindlasti ka vähemalt paar korda lubatust suurem. Siis oli küll tahtmine talle järgi sõita ja veidi sel teemal rääkida, aga sel hetkel mittekõigekiirema auto kasutajana loobusin sest mõttest. Olen küll suht kindel, et kaine see juht polnud. Pidi ta ju teed andma esiteks mulle ja teiseks ka kõigile temast paremal olevatele autodele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 18:28 

mul selline asi et sõideti sisse leppisime kohapeal kõik ära et esmaspäeval(omme) lämme kindlustusse tema on süüdi vahetasime andmeid aga unustasin küsida tel nr et kas kindlustusest või kusilt saab nr nii moodi küsida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 18:33 

matis100 kirjutas:
mul selline asi et sõideti sisse leppisime kohapeal kõik ära et esmaspäeval(omme) lämme kindlustusse tema on süüdi vahetasime andmeid aga unustasin küsida tel nr et kas kindlustusest või kusilt saab nr nii moodi küsida?

Milleks sul tema telefoni nr vaja teada? Koha peal "Teade liiklusõnnetusest" ei täitnud ära või mingit paberit?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 18:38 

kuna mõlemas oli kiire kohapeal siis ei täitnud seda ära jah ja pidime koos kindlustusse minema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 18:53 

matis100 kirjutas:
kuna mõlemas oli kiire kohapeal siis ei täitnud seda ära jah ja pidime koos kindlustusse minema

Pmst enam sa ei saa midagi nõuda ja jääb üle ainult lootus, et teine inimene võtab sinuga ise ühendust, mis ilmselt väga ebatõenäoline. ALATI tuleb täita korralikud vastavad paberid ära, skeemid joonistada, süüdlane kinnitab oma süüd allkirjaga jne jne. Kui ise ei oska pabereid täita või pole, siis kutsu politsei.

See tegelik süüdlane võib homme väita üldse, et sina põhjustasid avarii. Edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 19:07 
Kasutaja avatar

Tõnu_P kirjutas:
matis100 kirjutas:

Milleks sul tema telefoni nr vaja teada? Koha peal "Teade liiklusõnnetusest" ei täitnud ära või mingit paberit?

Isegi kui ei täitnud on ju kõik andmed olemas. Lähed kindlustusse ütled, et selline ja selline pani sisse mulle ning vsjo.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 19:37 

Kindlustus saadab sind pikalt, kui sul pole ühtegi paberit ette näitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 22:07 
Kasutaja avatar

Tõnu_P kirjutas:

Ei ole see asi nii hull midagi, et kirjutad paberitele alla ja teema lõppenud. Meil oli samas teema suht, et täitsime valesti algul need lehed ära, järgmisel päeval kindlustuses tegime uued, õigete jooniste ja süüdlasega :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2009 19:16 

olle kirjutas:
Tõnu_P kirjutas:

Ei ole see asi nii hull midagi, et kirjutad paberitele alla ja teema lõppenud. Meil oli samas teema suht, et täitsime valesti algul need lehed ära, järgmisel päeval kindlustuses tegime uued, õigete jooniste ja süüdlasega :wink:

Kas nüüdseks on asi lahenenud ja golfivennad ikka süüdi ? :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 61 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis