Ufonaut21 kirjutas:
Linnas raske autot mahakandmisele sõita, kui just kiirust kõvasti ei ületa.
Liigagi lihtne on. Sõber Audi V8-ga sai kokku mingi teise liikuriga. Kiirused väiksed, kuna jõudsid reageerida aga lõpptulemuseks V8-l kogu üks külg kriibitud. Kindlustus enam taastada ei tahtnud. Kuna sõbrale oli auto armsaks saanud ja olemas ka tuttavad töömehed, siis kirjutas kindlustsse kirja ja võttis raha ning auto.
Tegelane5 kirjutas:
kui on võimalik avariid ära hoida siis seda kindlasti üritan teha
Ma ei tea küll kuidas kõigil teistel siinsetel autojuhtidel on, aga mul on küll see avarii vältimine omamoodi refleks. Kui keegi teine midagi valesti teeb, siis teen automaatselt ja mõtlemata endast kõik oleneva, et mitte avariisse sattuda. Tõsi küll vahel võib see ohustada hoopis teisi liiklejaid, kes sellist ootamatut manöövrit oodata ei oska. Näiteks taga sõitvad autot ootamatu ja järsu pidurduse või kõrvalepõike tõttu.
Korra olen mingi imeväega pidama saanud, kui mingi asi mulle teed ei andnud. Kiirus oli tal kindlasti ka vähemalt paar korda lubatust suurem. Siis oli küll tahtmine talle järgi sõita ja veidi sel teemal rääkida, aga sel hetkel mittekõigekiirema auto kasutajana loobusin sest mõttest. Olen küll suht kindel, et kaine see juht polnud. Pidi ta ju teed andma esiteks mulle ja teiseks ka kõigile temast paremal olevatele autodele.