Mõned päevad tagasi sõitsin hommikul Jüri ringi poolt Luige poole. Poole tee peal on valgusfoor. Rohelisega hakkas kolonn liikuma, keegi aeglasest veokist mõõda minema ei hakanud, seega alustasin seda ise kolonni lõpust. Jõudes esimese auto küljele (aeglase veoki), nägin kaugelt hõbedase Primera tagumikku (

). Lõpetasin mõõdasõidu ja reastusin õigesse ritta tagasi ning hakkasin aeglustuma, kuna teadsin, et kiirus oli suurem kui lubatud ja peatatakse mind nagunii kinni.
Nii juhtuski. Näidati minu ja veoki kiirust radaril (116km/h ja 74km/h +-4km/h, 90km/h ala). Minu kiirus siis 26km/h (+-4km/h) üle.
Istusin siis nende autosse. Sain teada, et 2 kehtivat kiiruseületust oleks kaodanud kehtivuse 2 päeva pärast (FAIL).
Küsiti, kas soovin kiirmenetlust või seda "ägedamat". "Ägedama" puhul siis kuni 6000.- + 3`ks kuuks load. Valisin kiirmenetluse ja õeldi 1800.- ja vsjoo (

).
Kirjutasin oma seletused ja asjad ära ning ulatasin protokolli tagasi. Loeti läbi ja õeldi, et ma ikka kirja paneksin oma kahetsuse. Selge, kui soovivad, siis eks ma kahetsen - kirjutasin: "kahetsen". Ulatasin tagasi ning politsei ütles: "Tubli, nüüd teeme 1200.-."
Nüüd siis 3 kehtivat aastaks, ajee
Julgegi enam mõõduda aeglastest, load kohe läheks ka vist!?