Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 22:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 02.10.2009 14:06 
Kasutaja avatar

Seda, et helistavad on enne ka olnud, aga siis oli auto otse nende enda pesa parklas turvaliselt seismas :), aga et kontrollima tulid on küll midagi uut.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 00:02 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
täna siis kiilis olin ma üks õnnelik kes minema ei saand. igatahes vormistas kordus ÜV lehte siis samalajal küsis , et aa kuidas lood vahtralehtedega on , et ma ei näind neid sul.
ütsin et tegelt olemas - kas panen peale? ütles , et jah kui leiad ja peal siis trahvi ei sa.
kurat aint ühe leidsin :D läksin siis tagasi ja kurtsin et näed aint 1 onvõtta. siis vastas, et seljuhul teeme maksimumist poole - 1500 - kuna üks on ju olemas.
aga miskipärast tuli pärast ikkagi number 900.- sinna - juu siis "töötu" aitas kaasa natuke.

ma läksin teist kaudu minema :P ei vedanud sul :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 22:46 

RaitV kirjutas:
InterFace kirjutas:
täna siis kiilis olin ma üks õnnelik kes minema ei saand. igatahes vormistas kordus ÜV lehte siis samalajal küsis , et aa kuidas lood vahtralehtedega on , et ma ei näind neid sul.
ütsin et tegelt olemas - kas panen peale? ütles , et jah kui leiad ja peal siis trahvi ei sa.
kurat aint ühe leidsin :D läksin siis tagasi ja kurtsin et näed aint 1 onvõtta. siis vastas, et seljuhul teeme maksimumist poole - 1500 - kuna üks on ju olemas.
aga miskipärast tuli pärast ikkagi number 900.- sinna - juu siis "töötu" aitas kaasa natuke.

ma läksin teist kaudu minema :P ei vedanud sul :D

Sõber parkis täpselt seal ees ja ei julenud autosse minna, kuna volitust polnud kaasas ja xenonid ise pandud.
Külemtas ikka tükki aega metsas, kuni politseinikud läinud olid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 20:06 
Kasutaja avatar

Sain kah siis täna esimese trahvi üle mitme-mitme aasta(hoiatuse sain natuke üle aasta tagasi). Tulin siis Liivalaiast suunaga Kristiine poole, lobisesin telefoniga, vaatan kaugelt, et ohh, foor roheline, andsin gaasi, järgmine hetk juba kollane/punane, kuna kiirust kah siis pidurdada ei jõudnud, niikui üle Pärnu mnt jõudsin kargas Suur-Ameerikas politseinik ette, telefoni viskasin maha, turvavööd kah polnud, selle sain õnneks ruttu peale, kuna bussi klaasid nii tumedad tagant, et ei nähtud. See selleks-kiitma pean tõsiselt viisakat ja hea jutuga politseiniku, kelleks oli vanemkonstaabel Raul Annuka, tutvustas viisakalt, küsis kas tean põhjust kinnipidamiseks, ütlesin, et jah. Palus viisakalt sõiduteelt ära tagurdada. Ühesõnaga väike noomiv kuid viisakas vestlus, istus autosse, täitis paberid ja andis mulle trahvikviitungi, kuna mulle tehtud varjata ei meeldi võtsin vastu kiirmenetluse-600 krooni. Hr. konstaabel soovis turvalist reisi ning meenutas, et näe, alati ei võida kollase/punasega ristmiku ületamisel midagi, pigem kaotad.
Kummaline, et nii palju kui mul kokkupuudet on politseiga olnud, on alati see olnud võimalikest variantides alati pea parim.
Loomulikult kahetsen tehtud ja kutsun ülesse kaasliiklejaid korralikusele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 20:49 
Moderator
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Aga põhjus, miks kirjutasin praegu, on selles, et isegi tellitud pizza jõuab koju kiiremini kui politsei sündmuskohale...

Offtopikuna võin juhtida tähelepanu asjaolule, et "a vaata, millega pizza-vedajad sõidavad"...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 21:11 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Sain kah siis täna esimese trahvi üle mitme-mitme aasta(hoiatuse sain natuke üle aasta tagasi). Ühesõnaga väike noomiv kuid viisakas vestlus, istus autosse, täitis paberid ja andis mulle trahvikviitungi, kuna mulle tehtud varjata ei meeldi võtsin vastu kiirmenetluse-600 krooni.

Mis kiirusega siis 600 krooni määratakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 21:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Eee...punase foori eest sai ju :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 21:14 
Kasutaja avatar

tanel63 kirjutas:
Eeem.. ta sai selle eest er roosaga üle läks ju. Või sain ma midagi valesti aru, või sul arusaamatus? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 21:19 
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:
tanel63 kirjutas:
Eeem.. ta sai selle eest er roosaga üle läks ju. Või sain ma midagi valesti aru, või sul arusaamatus? :uhoh

Kas selliseid juhtumeid veel pole, kus kollase süttides auto teeb äkk-pidurduse, tagumised samamoodi ja üle ristmiku her pollar kinni peab hiljem ja liiklusohtliku olukorra tekitamise eest väänab ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 21:49 
Kasutaja avatar

Hmm..mul oli esimene mõte et ta kirjutas et foor oli roheline..lisas gaasi jne..Arvasin et kiirus läks üle!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 09:24 
Kasutaja avatar

Jah, roosa fooritule eest sain, kui ma oleks sellel hetkel pidurdanud, kui fooritule vahtumist märkasin oleks ma bussiga täpselt keset Liivalaia-Pärnu mnt ristmikut seisma jäänud. Sel aga ma mõtet ei näinud...Minu ees läks Tallinki takso, kes kinni peeti aga minu sigadust nähes minema lasti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 09:38 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Jah, roosa fooritule eest sain, kui ma oleks sellel hetkel pidurdanud, kui fooritule vahtumist märkasin oleks ma bussiga täpselt keset Liivalaia-Pärnu mnt ristmikut seisma jäänud. Sel aga ma mõtet ei näinud...Minu ees läks Tallinki takso, kes kinni peeti aga minu sigadust nähes minema lasti :D

Mul oli korra case, kus politseinik juba selja keeras (vaatas et piisavalt punaseks juba läinud ja rohkem ei tohiks tulla, aga näe tuli) :).

Eile ka jälle samas üks meeldiv juhtum politsei poolt. Olin sooritamas vasakpööret (fooris roheline) kui vastu tuli vilkuritega politisei. Juht tänas käega, et teda läbi lasti.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 09:39 
Kasutaja avatar

Kirjutasin ozzule ka PS-i, et muuseas viskasin selle ülesse kui rikkumise, mille kordasaatmist kahetsen ning kutsun teisi ülesse ikka korralikusele. Nii igaksjuhuks - viimase trahvi sain 4 aastat tagasi seega mingi liiklushuligaan ma pole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2009 20:43 

siis sa oled nõrk ja sobimatu siia foorumisse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2009 22:40 
Kasutaja avatar

Mõned päevad tagasi sõitsin hommikul Jüri ringi poolt Luige poole. Poole tee peal on valgusfoor. Rohelisega hakkas kolonn liikuma, keegi aeglasest veokist mõõda minema ei hakanud, seega alustasin seda ise kolonni lõpust. Jõudes esimese auto küljele (aeglase veoki), nägin kaugelt hõbedase Primera tagumikku ( :D ). Lõpetasin mõõdasõidu ja reastusin õigesse ritta tagasi ning hakkasin aeglustuma, kuna teadsin, et kiirus oli suurem kui lubatud ja peatatakse mind nagunii kinni.
Nii juhtuski. Näidati minu ja veoki kiirust radaril (116km/h ja 74km/h +-4km/h, 90km/h ala). Minu kiirus siis 26km/h (+-4km/h) üle.
Istusin siis nende autosse. Sain teada, et 2 kehtivat kiiruseületust oleks kaodanud kehtivuse 2 päeva pärast (FAIL). :o
Küsiti, kas soovin kiirmenetlust või seda "ägedamat". "Ägedama" puhul siis kuni 6000.- + 3`ks kuuks load. Valisin kiirmenetluse ja õeldi 1800.- ja vsjoo ( :beer ).
Kirjutasin oma seletused ja asjad ära ning ulatasin protokolli tagasi. Loeti läbi ja õeldi, et ma ikka kirja paneksin oma kahetsuse. Selge, kui soovivad, siis eks ma kahetsen - kirjutasin: "kahetsen". Ulatasin tagasi ning politsei ütles: "Tubli, nüüd teeme 1200.-." :rokib

Nüüd siis 3 kehtivat aastaks, ajee :waah
Julgegi enam mõõduda aeglastest, load kohe läheks ka vist!?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis