Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 19.10.2009 18:53 
Kasutaja avatar

jalamees kirjutas:
massu kirjutas:
Usun, et korduvate rikkumiste eest leiavad nad ikka viisi, et kriminaal jama kaela saada.
Ära nii palju usu, ei saa. 8)

ära usu jah ma oleks ammu juba maha lastud :D
pealegi nv oli haapsalus ikka korralik haarang või on nad iga reede nii aktiivsed,ei tea.
Igatahes viidi kongitäis alakaid platele vms,siis linna sõites võeti mingi 4 autot järjest rajalt maha,samal tänaval enamvähem,ning ka ise sain neilt kiituskirja kena parkimise pärast"peatumise ja parkimise keelu"all,muuseas kui bussis võmmidega juttu rääkisin,muidugi nad ka muidugi ütlesid et kui puhas leht on,saad minema ja suulise hoiatuse ainult aga kus kurat sa sellega, siisvahepeal sai nalja ka,auto oli oboka kõrvale pargitud,sealt putkast ronis välja mingi hästi purjus mees,seepeale ronis kasutaja axo(ise oli ta täis,ma olin kainekas,istus kõrval) e34-ja ja hakkas seletama midagi...lihtsalt suvaliselt,nõva ka krt konkreetne vend,astus bussist välja ja sõna otseses mõttes viskas ta kongi :D[/quote]
Tsiteeri:

mina ütlesin viisakalt sellele venelasele et palun mine ära,siis läksin politsei juurde ja ütlesin et palun eemaldage see purjakil isik kes sealt obokast välja astus ja minu autosse istus,ja politsei ütles ka viisakalt,aga ta ei saand aru sellest ja siis visati kongi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 08:04 

meil juhtus rakveres naljakas asi mis pani suu täitsa kinni ikka kui po lits ei jutule tuli.
seisime rakveres AQVA parklas ja autol olid ees sinised pargid ja politsei tuli ligi ja küsis kelle auto,sõber vastas,et Minu oma,po lits einik küsis,et miks sinised pargid ees on,sõber vastas,et ostes olid juba,po lits einik käratas see peale,et kas lähen toon autost kurika ja LÕÕN KURIKAGA TULED SODIKS või võtad need kohe ise ära sealt!
karmid vanad rakveres,ei tea kas enam ka on,sest see oli nii kaks kolm aastat tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 11:40 

Ära aja paska.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 13:10 
Kasutaja avatar

Tegelt pärast seda videot kus mingid mendid sierra tüüpe koinisid siis võib neist ka kõike uskuda.
(kuigi see jutt veits ulme tõesti :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 13:12 
Kasutaja avatar

tsonnyboy kirjutas:
meil juhtus rakveres naljakas asi mis pani suu täitsa kinni ikka kui po lits ei jutule tuli.
seisime rakveres AQVA parklas ja autol olid ees sinised pargid ja politsei tuli ligi ja küsis kelle auto,sõber vastas,et Minu oma,po lits einik küsis,et miks sinised pargid ees on,sõber vastas,et ostes olid juba,po lits einik käratas see peale,et kas lähen toon autost kurika ja LÕÕN KURIKAGA TULED SODIKS või võtad need kohe ise ära sealt!
karmid vanad rakveres,ei tea kas enam ka on,sest see oli nii kaks kolm aastat tagasi.

Kas see politseinik võis olla keegi kelle nimi algab V tähega? Kui jah, siis ma ei imesta. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 13:19 
Kasutaja avatar

Ma ei imestaks, minulegi öeldud, et võta need sinised tuled eest ära või löön tuled puruks (Küll mitte kurikaga).
Neid kooliajal läbi niksitud kukkesid on siiamaani veel roppu kanti tööl..kahjuks, sellepärast meil see võimupool nii pees ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 13:34 
Kasutaja avatar

ozzu kirjutas:
Tegelt pärast seda videot kus mingid mendid sierra tüüpe koinisid siis võib neist ka kõike uskuda.
(kuigi see jutt veits ulme tõesti :D )

mis videost jutt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 21:55 

ragnad kui sa kirjutasid mulle,et ära aja paska siis eksid,see oli tõesti nii ja on auto täis tunnistajaid kui tahad!
ma nime ei oska sulle õelda kuna see oli nii ammu,aga selline suur jurakas oli,aga vanust kuskil nii 40+ julgeks pakkuda,pidigi hästi ülbe ja mingi segane olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2009 13:44 
Kasutaja avatar

tsonnyboy kirjutas:
ragnad kui sa kirjutasid mulle,et ära aja paska siis eksid,see oli tõesti nii ja on auto täis tunnistajaid kui tahad!
ma nime ei oska sulle õelda kuna see oli nii ammu,aga selline suur jurakas oli,aga vanust kuskil nii 40+ julgeks pakkuda,pidigi hästi ülbe ja mingi segane olema.

Arvatavasti sama onuga tegu. Mul õnneks temaga halbu kogemusi ei ole, aga suhtumine on küll võrdlemisi ülbe. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2009 01:07 
Kasutaja avatar

See ei ole küll päris ütlemine, aga tore vestlus oli politseiga. Olin sõbrale kaine rool ja ületasin kiirust ning võeti mind siis protokolli kirjutama. Olin juba mõne aja politsei autos istunud kui sõber tuli akna taha politseinikega vestlema. Kuid nagu teame ajavad purjus inimesed vahest lolli juttu. Üks konstaabel ütles sõbrale "tahate, et me sõbrale suurema trahvi teeme?" Mina küsisin sellepeale, et milles mina süüdi olen. Mõne hetkelelise vaikuse peale vastas teine politseinik, et mina pean vastutama autos olevate reisijate üle. Mispeale mina vastasin, et ma ei viibi hetkel seal autos, kuna viibin politseisõidukis ja ootan oma protokolli. Vastuseks sain vaid möhatusega "nojah" juu neil polnud siis enam midagi öelda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2009 22:15 

mihkel-m kirjutas:
tsonnyboy kirjutas:

Kas see politseinik võis olla keegi kelle nimi algab V tähega? Kui jah, siis ma ei imesta. :D

Ragnar74 kirjutas:
Ära aja paska.

Neist võib kõike uskuda. kunagi põlva-võru tee peal võrridega tagarattal lasime, siis lendas ka mingi taxo pleissi ja korraga mundris klemm välja. et oba, kus tagatule klaas on, sõber siis,et lõhkusin ära kogematta. siis hakkas pihta,et vaadake oma rehve,et kas sõidan kohe üle nendest kolakatest,et kaduge siit muidu läheb asi täbaraks. siis üks neiu lamas maas, hakkas tollega ka haukuma, et mis sa ootad bussi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2009 17:43 

C4V6 kirjutas:
Vahtraleht peab olema valga taustaga roheliste äärtega ruudus, iga ruudu külg 15-20cm, vahtralehe vars peab olema suunaga alla.

Vist oli kuidagi nii :smokin

Kas keegi on noomituse kah saanud, et vahtraleht valesi paigaldatud?
Kuna aeg-ajalt sõidan mitme erineva autoga, siis vahtralehe paigaldamise eriti tähelepanu ei pööra, vaid peaasi, et olemas oleks. Küll vars ülesse poole suunatud, kuid paremale ja vasakule

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2009 22:32 
Kasutaja avatar

sõitsin siin täna õhtul natuke ringi, ise omades mõtetes. järsku kargab kuskilt kukk välja (ei pannud üldse tähele, kus ta passis. ), lendab mulle akna juurde ja pistab lõugama, et kas ma ei tea, mis on peatumismärguanne? kusjuures ilma tutvustamata ja vene keeles. et wtf nagu :? mis riigis me üldse elame :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2009 22:44 
Kasutaja avatar

risto626 kirjutas:
sõitsin siin täna õhtul natuke ringi, ise omades mõtetes. järsku kargab kuskilt kukk välja (ei pannud üldse tähele, kus ta passis. ), lendab mulle akna juurde ja pistab lõugama, et kas ma ei tea, mis on peatumismärguanne? kusjuures ilma tutvustamata ja vene keeles. et wtf nagu :? mis riigis me üldse elame :kill

Ptsi ikka saatsid selle muulase? Riigikeeles

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2009 11:34 
Kasutaja avatar

vot kahjuks ei. olen õppinud seda, et ei tasu torkida kahte asja. Need on s*tt ja ment. Võib haisema hakata :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis