jalamees kirjutas:
massu kirjutas:
Usun, et korduvate rikkumiste eest leiavad nad ikka viisi, et kriminaal jama kaela saada.
Ära nii palju usu, ei saa.

ära usu jah ma oleks ammu juba maha lastud
pealegi nv oli haapsalus ikka korralik haarang või on nad iga reede nii aktiivsed,ei tea.
Igatahes viidi kongitäis alakaid platele vms,siis linna sõites võeti mingi 4 autot järjest rajalt maha,samal tänaval enamvähem,ning ka ise sain neilt kiituskirja kena parkimise pärast"peatumise ja parkimise keelu"all,muuseas kui bussis võmmidega juttu rääkisin,muidugi nad ka muidugi ütlesid et kui puhas leht on,saad minema ja suulise hoiatuse ainult aga kus kurat sa sellega, siisvahepeal sai nalja ka,auto oli oboka kõrvale pargitud,sealt putkast ronis välja mingi hästi purjus mees,seepeale ronis kasutaja axo(ise oli ta täis,ma olin kainekas,istus kõrval) e34-ja ja hakkas seletama midagi...lihtsalt suvaliselt,nõva ka krt konkreetne vend,astus bussist välja ja sõna otseses mõttes viskas ta kongi

[/quote]
Tsiteeri:
mina ütlesin viisakalt sellele venelasele et palun mine ära,siis läksin politsei juurde ja ütlesin et palun eemaldage see purjakil isik kes sealt obokast välja astus ja minu autosse istus,ja politsei ütles ka viisakalt,aga ta ei saand aru sellest ja siis visati kongi