needo kirjutas:
Anz kirjutas:
Tavaline ostu-müügileping, annad tehnilise passi soomlasele ja numbrid võivad autole peale jääda. Siis lähed võtad mõne aja pärast auto arvelt maha ARK-is, selle ostu-müügilepingu alusel, mis sulle jääb.
oled kindel? ise müüsin suvel jeti koos paadihaagisega soome, haagis oli eestis arvel. tegime ostu-müügilepingu ja andsin tehnilise passi ja numbrid samuti haagisega kaasa. järgmine päev ostu-müügilepinguga arki minnes sooviga haagis arvelt maha võtta vastati mulle sealt nii, et kuna mul numbrimärke ja tehnilist passi pole siis saavad nad ostu-müügi lepingugu alusel enda andmebaasi kanda et "teatatud võõrandamisest" vms,kuid haagis jäi siiski minu nimele
Olen kindel, suvel müüsin auto Soome, viisin ise kohale. Tegime kaks ostumüügilepingut, üks oli Soome autoregistri plankett ja teine soomekeelne vabas vormis netist välja prinditud plankett. Auto jätsin koos tehnilise passi ja numbritega Soome. Mõne päeva pärast läksin Kuressaare ARK-i, andsin need lepingud, ütlesin, et müüsin auto Soome. Nad tegid nendest lepingutest omale koopiad ja kandsid auto Eesti registrist maha. Kusjuures helistasin enne Soome sõitu ARK-i infotelefonile, et kuidas Soome müümine käib ja sealt öeldi, et tulete hiljem ostu-müügilepinguga ARK-i ja nad kannavad registrist maha auto.