Vot, sinna ma hakkan jõudmagi

Lugu hakkab vaikselt lahenema ..Kopeerin VC-st :
Nii ...koguaeg ma mõtlen, miks mul benanäidik ei tööta ...aga ei saagi ju töödata, kui pumba kaane ja pistiku vahel ei ole muud kui puhas puru, selline vaatepilt avanes, nagu oleks see pumba kaan olnud 20 aastat mulla all ...pistik pudenes otsast ära...kui mul oleks isegi paagisisene pump töödanud, poleks ta voolu saanud nagunii ..nüüd pole ükski klemm isegi tuvastatav enam , paagi sees on näidiku juhtmeks pruun ja beez, paagist väljas on sinine ja pruun, eks pean katse eksitus meetodil kindlaks tegema...
See pistiku ja juhtmete süsteem on doonorauto pumbal samuti paremini lahendatud, ei ole mingit tobedat pistikut, vaid üks juhtmekimp jookseb lihtsalt paaki sisse...see selleks..
Igaljuhul sain megaväikese (sama suur , kui originaal paagis) , täiesti uue Opel Corsa Bosch bensupumba, see on nüüd vana asemel paagis...sõela proovisin ka just teha, vaskvõrgust, aga ei saa kuidagi kinni seda, tinutamine peale ei hakka, ja mingist liimist pole vist paagis sees kasu ? Või äkki klaasiliim peab seal ?
Homme peangi sõela ära lõpetama, uue pumba juhtmed ja näidiku juhtmed uuest august välja tooma paagist, tagasivoolu toru korda, ja installin külge....Ehk hakkab ka bensunäidik tööle lõpuks, vähestel 700 omanikel on see mugavus

Nüüd on mul siis ka kaks pumpa, nagu tehasest, ainult et paagis on võimsam, peaks hea surve küll tagama nüüd
Segane jutt, aga erutus oli suur
Muidugi kui ma selle juraga nüüd ühelepoole saan, siis, et sellest veel auto teha, on vaja salong kokku panna, laepolstrile riie osta ( ilmselt must mingi) , esitule klaas, suunatuli osta, stange ette panna, tagatuled paremad osta, antenn osta, ja siis saab muude asjadega hakata tegelema ....
Edit: Selle proovisin ka ära, et panin mootorisse minema pealevoolu ja tagasivoolu otse paaki, andsin võtit, ja auto hakkas nurruma, hea oli üle pika aja seda häält kuulda, ei puterdanud ega midagi....paagiliftis oli mingi takistus järelikult