Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 22:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 07.12.2009 02:14 

jopakoll kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
Mrk kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
Mrk kirjutas:
Jäi see avaldus omal ajal tegemata ja enam ei halasta keegi.

nu jah. Mul pole see kaa tehtud. Hmm, homme hakkan uurima, et mis teha.

KRA-st igatahes mõttetu üritus uurida - olen selle tee läbi käinud ja kõik, mida nad minu abistamiseks teha said, oli viisakalt p... saata.

A millal sul minek on siis, kui arstliku läbid? Kas aasta esimeses pooles?

24. oktoober käisin Võrus arstlikus ja seal väideti, et esimesed vabad kohad 2011 alles. Ise sain eelmine aasta seljaga pikendust aasta ja see aasta samamoodi kurtsin seljavalusid ja saadeti kompuutrisse. Seal mingi huinjaa ikka avastati ja tunnistati mittekõlbulikuks.

kas sind saadeti komisjoni poolt kompuutrisse või käisid ise?
kuda võru arstid on seal komisjonis üleüldiselt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 02:52 

Rääkisin kirurgile (Dr. Johanson) sama asja, mis eelmine aasta, et selg pidevalt valutab ja nii. Eelmine aasta saatis röntgenisse aga sealt midagi nagu ei avastatud ja ütles, et annab aasta pikendust, et saaksid arstide juures käia veel. Neuroloogi juures käisin ja sealt sain niipalju targemaks, et radikuliiti mul pole ja et ärgu ma tehku selliseid asju, millega selg valutama hakkab. :lol Nüüd ütlesin, et pole paranenud midagi ja sama jama ikka. Kirurg pakkus siis, et käin kompuutris ja kui seal kõik korras siis sõtta minek. Kompuutris käisin seal samas. Oleks ilma järjekordadeta saanud kõik kohad läbi käia oleks 30 minutit vast kulunud, mul läks mingi 5 tundi vist. Arstidest väga palju ei oskagi rääkida. Johansonist kuuleb ka igaühe käest erinevat juttu, kellega oli normaalne kellega mitte. Mul vedas vähemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 12:52 
Kasutaja avatar

Johanson on täielik m*nn. Tekib küsimus kas ta on üldse sobilik sellisel kohal töötama. Ei huvitanud teda eelnevad haiguslood, perearsti tõend, mu maha lõigatud näpp ja lampjalad. Kirjutas kõlbulikuks, psühiaater ja teised arstid seal komisjonis olid ka hämmingus et kuidas mind teenima saadeti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 13:07 

njah,eks need arstid ole igal pool siuksed trapead põhimõtteliselt, eks nad ole näind oma elu jooksul igast vennikesi kes ära püüdnud saada,aga närvi ajab tõesti see,et kui ongi midagi viga,siis tundub et neid eriti nagu ei koti ja välja ei tee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 13:20 
Kasutaja avatar

12a tagasi oli Tapal piidrist väeosa arst, kel meeldis poisse näperdada, see ikka seal ametis ve ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 15:11 

no tra siuksele tõmmaks kohe mööda tatti,olenemata tagajärgedest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 15:22 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
12a tagasi oli Tapal piidrist väeosa arst, kel meeldis poisse näperdada, see ikka seal ametis ve ? :D

Meesarst? Niipalju kui mina seal laatsas käisin(paar aastat tagasi) ei näinud ma ühtegi meesarsti, täitsa toredad tädid ainult seal.
A üks mees siski oli, mingi trulla, aga see oli lihtsalt laatsaautojuht :D

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 21:34 

Avaldan arvamust ja räägin oma kogemusest.

Teenisin 11 kuud Vahipatis 2008 a jaanuar- detsember, olin SP- kompaniis. Noorteajal sai tagant järle mõeldes päris palju nalja ( kompanii ülem oli siis n-ltn Kurisoo, hull sõjard). Kurikas (nagu ajateenijad teda kutsusid) arvas et meil on distsipliiniga probleeme, kell 19.00 kompanii rivistus, anti õppehäire whiskey 2 tervele kompaniile ja algas rännak männikule, seal kaevasime augu mõõtmetega 4m x 4m x 4m, auk varises muidugi vahepeal kokku. Kurikas korraldas samal ajal anektootide rääkimise võistluse ja isegi rõvedalt ropud võisid olla. Igatahes see mürgel käis seal öö läbi, magama sai hommikul 5 paiku. Järgmine päev oli õnneks pühapäev, siis sai salaja toas magada. Juhtumeid teisigi väga naljakaid. Noorteaja lõpus taheti vägisi NAK-i panna, kust suutsin ikka ära susserda, lootsin ikka autojuhiks saada.

Peale SBK-d määrati mind autojuhi kursustele, kuna oli suur kaadri puudus määrati meie endi seast 2 vastutavat, kes olid meile siis rühmavanema ja ülema eest, need kaks meest said kohe kaprali pulga ka peale, kiiremini kui NAK-i mehed :D. Meie olime viimane sats veel käisid Tallinna linnapeal autokoolis õppe sõitu tegemas. Kuna omad poisid lid vastutavad ja linnalubasid õppesõidu ajaks kirjutasid olid elu väga hea. Kui hommikul kell 10 algas sõit, siis panime ikka 8-st linnapeale ja ega enne õhtusööki keegi kohale ei ilmunud. Sõidud said kõik tehtud ja palju muudki, tihti istusime kinodes ja parkides naisi vahtides, Tallinna mehed käisid kodus söömas jne jne. Kogu see lõbu sai läbi juuni keskpaigas, siis toimus viimane lahterdamine, kes lähevad tagasi rühmadesse ja kes saavad pataljoni autojuhtideks. Kogu selle perioodi miinus oli see, et kui oli vaja nädalavahetuseks ja muidu toimkonna hunte, siis olime need meie.Suvi oli sellesmõttes sitt aeg, sest kadriorus ju koguaeg igasugused tseremooniad.

Juunist kuni detsembri alguseni teenisin edasi pataljoni autojuhina elu oli supper lahe ( tahaks tagasi, ausalt). Pataljoni autojuhid olid sellised mehed kelle ülesandeks oli maisnapargi remontimine, ja muidugi pataljoni sõidud, viia mehi metsa, sõidutada ohvitsere, pataljoni majandussõidud mööda Tallinna linna ( vedada näiteks hommikul kokamutid tööle ja õhtul tagasi, viia kadriorgu toimkond, ja tuua poodidest saapa, peldiku paberit jne jne). Igasugused toimkonnad olid meie jaoks lõppenud, pataljoni autojuhid toimkonnas ei käinud ja linnaluba oli üldiselt igal reedel taskus kui mingi sitaga hakkama ei saanud nädalalõpus ( nädala alguse sitt ununes ülemustel õnneks). Sõita sai sitaks ja igalpool, pluss muidugi remontida neid chevy ronte. Paaril korral võttis politsei mind rajalt maha, kiiruse eest, aga läks õnneks, politseinikud oli vahipatis teeninud ja üks isegi oli olnud mu ametivend ning lasti minema. Sõjaväe politsei ka õnneks ei kottinud meid, sest olime nendega ühe õue peal ja remontisime nende G mersusid. Metsades sai muidugi proovitud Saurerite võimeid ja muid tempe tehtud. Kord käisime isegi Sauraga Haapsalu bussijaamas naisi lantimas seni kui teised metsas roomasid, neiud viisime ilusasti auto kastis Rohukülla praamile:D. 32 päeva enne reservi pandi veel pulk peale Vahipatis olime esimsed kapralitest autojuhid. Pikk segane jutt kiiruga kirjutades, aga loodan et saite aru.

Kogu teenistuse jooksul lasin 43 lasku tervmoona ja 3 paukpadrunit:D
Sain C, D, E kategooria mingi 75 kr eest ( 3 pilti pidin ise tegema)

Ja ei juhtunud mu isikliku eluga ka mitte midagi, naine jäi alles, töökohale naasesin kohe pärast lõppu ja sõbrad ka midagi suurt sel ajal ei suutnud korda saata ( kui õllekogused välja arvata)

Üldiselt olen mina oma teenistusega üli rahul, sain kasulikke uusi tutvusi häid sõpru ning nalja täie raha eest .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 21:52 
Moderator
Kasutaja avatar

Huh... tunnistati kõlbmatuks, jumaltänatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 21:58 

mis viga oli siis kui teada tohib?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 22:08 
Kasutaja avatar

Mind tunnistati ka kõlbmatuks vererõhk kõrge ja süda jukerdab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 23:17 

teet001 kirjutas:
Mind tunnistati ka kõlbmatuks vererõhk kõrge ja süda jukerdab.

Krt ma ei kujuta ette mis su vererõhk siis olema pidi, et kõlbmatu. 150/90 kohta öeldi, et jumala normaalne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 23:24 
Kasutaja avatar

endal 2010 sügis KUPI minek :) ma ei üritanudki üldse ära viilida,kahju hakkab teist et te kõik vigased olete :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2009 00:31 

Arts555 kirjutas:
Avaldan arvamust ja räägin oma kogemusest.

Teenisin 11 kuud Vahipatis 2008 a jaanuar- detsember...

Üldiselt olen mina oma teenistusega üli rahul, sain kasulikke uusi tutvusi häid sõpru ning nalja täie raha eest .

Vot selliseid jutte lugedes ongi natuke kahju, et mitte kõlblik. Sõpru saaks, huumorit saaks ja uusi asju õpiks ka palju. Oleks kohe peale gümnaasiumit läinud siis veel aga töölt küll nüüd väga enam ära ei kipu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2009 01:26 
Kasutaja avatar

sorry tõesti aga on juba viskand 2 korda pildi tasku alumine 105 ja ülemine 165 on saadud minupuhul. Mõned süstid tiba pikali olles ja on eluvaim sees jälle. Kahjuks nii on mina ei saa sinna miskit parata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis