Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2047 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis meie "eks - armukestest" saanud on?
PostitusPostitatud: 28.12.2009 20:06 
Kasutaja avatar

keegi teab seda autot? http://209.85.229.132/search?q=cache:9W ... clnk&gl=ee

see siis mitsubishi lancer mingi EVODJUUNING:D

asi tegelikult selles, et auto on minu nimel ja no peale pikka jebimist on nüüd sellega ka veel pauku pandud ja kuhu mujale kui mulle tulevad ju arved na...iii. Hetkel üritan seadusesilmadega asja ajada, et saaksin selle auto tagasi.

teine auto mis pikemalt juba peavalu valmistab on 93 aasta Honda Accord 048 TEH tumesinine millel hall nahksisu sees ja puha. pilti näeb : http://s68.photobucket.com/albums/i12/p ... ?start=all

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2009 20:16 

paikas kirjutas:

asi tegelikult selles, et auto on minu nimel ja no peale pikka jebimist on nüüd sellega ka veel pauku pandud ja kuhu mujale kui mulle tulevad ju arved na...iii. Hetkel üritan seadusesilmadega asja ajada, et saaksin selle auto tagasi.

teine auto mis pikemalt juba peavalu valmistab on 93 aasta Honda Accord 048 TEH tumesinine millel hall nahksisu sees ja puha. pilti näeb : http://s68.photobucket.com/albums/i12/p ... ?start=all

sellest evost just alles mingis teemas oli juttu et pauku pannud jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2009 05:40 
Kasutaja avatar

Arxz kirjutas:
kui TTÜ ühika parklale jutt läks, siis kelle oma see Nissan GTR on ,mis seal seisab, ühikas elab mingi tüüp kes sõidab pea kaks milli maksva autoga?

Eks keegi majanduse omadest ole, seal seisab AMG Mersusid , Jaguare jne :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2009 06:34 
Kasutaja avatar

paikas kirjutas:

Kui eestis olin kuu algul siis nägin seda pidevalt haapsalu vahel rallimas,ei olnud just kerge jalaga rool...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2009 00:36 
Kasutaja avatar

sain kätte selle tüübi, auto leitud seisab haapsalus Haava 10. Kui keegi sealt juppe ostab siis teadku, et politsei abiga tulen ma neile juppidele ka järgi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2009 01:27 
Kasutaja avatar

paikas kirjutas:
sain kätte selle tüübi, auto leitud seisab haapsalus Haava 10. Kui keegi sealt juppe ostab siis teadku, et politsei abiga tulen ma neile juppidele ka järgi

Mille alusel? Kui sa oled selle auto ostu-müügi lepinguga ära müünud, siis on see auto teise inimese oma. Võta see leping sinu vastu nõudeid esitavatesse asutustesse kaasa ja las suhtlevad edaspidi uue omanikuga. Samas kui sul enda koopiat pole, siis jah kehv päev. Samas politseisse minna jutuga et varastatud või midagi sellist lõppeb sulle endale tõenäoliselt kehvalt. Kui ostja lepingu lauda lööb oled sina esitanud valeandmeid politseisse avaldust kirjutades.
Juppe ei tohiks sa ka mingil viisil tagasi korjata, kuna tegemis on ju heauskse ostjaga. Kui sul midagi nõuda, siis peaksid seda ikka ju sellest auto ostja vastu tegema (kasvõi läbi kohtu).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2009 07:47 
Kasutaja avatar

autot on edasi müüdud vähemalt 4 korda seega on tegu isikuandmete rikkumisega, kuna pole ükski vahepealne isegi helistanud mulle ja minu nõusolekut küsinud.

Ostumüügi lepinguga auto üüle andes ei ole auto uue tüübi oma ikka veel niikaua kui pole ümber vormistatud. ostumüügi leping on siiski kahepoolne kokkulepe, et uus tüüp võib auto võõrandada, kuid kuna seda tehtud pole on minul juriidiline õigus auto koos kõige sellejuurde kuuluvaga tagasi nõuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2009 10:26 
Kasutaja avatar

paikas kirjutas:
autot on edasi müüdud vähemalt 4 korda seega on tegu isikuandmete rikkumisega, kuna pole ükski vahepealne isegi helistanud mulle ja minu nõusolekut küsinud.

Ostumüügi lepinguga auto üüle andes ei ole auto uue tüübi oma ikka veel niikaua kui pole ümber vormistatud. ostumüügi leping on siiski kahepoolne kokkulepe, et uus tüüp võib auto võõrandada, kuid kuna seda tehtud pole on minul juriidiline õigus auto koos kõige sellejuurde kuuluvaga tagasi nõuda.

Ostu-Müügi leping on siiski dokument, millega omandiõigus üle läheb (sinna annad üle lepingus kirjeldatud vara ja teine pool hüvitab sulle selle rahas). Kui sa esimesele mehele raha tagasi maksad ja need omakorda järgmistele, siis jah võid tagasi võtta (kui kõik kokkuleppele saavad :)). ARK on lihtsalt formaalsus asja vormistamiseks (niiöelda register). Kui ma sinult notari juures firma ära ostan, siis sellest hetkest on firma minu oma ja mina vastutan selle tegevuse eest. See, et äriregistris toiming vormistatakse alles nädal hiljem ei tähenda ju seda, et firma on niikaua ikkagi sinu oma. Sisuliselt on tegu sama asjaga, kuigi jah, siin ei saa sina ise midagi vormistada.

Mul oli just paar nädalat tagasi sarnane juhus, kus minult lepinguga ostetud auto uuesti edasi müüdi ja uus ostja helistas, et tahaks ARK jaoks uue lepingu teha otse minu ja tema vahel. Saatsin pikalt. Juriidiliselt oleks see tähendanud seda, et mina oleks justkui ühe auto 2 korda müünud ja raha saanud. Pärast oleks asi lõppenud sellega, et üks neist oleks võinud sisuliselt minu vastu nõude esitada. Käskisin aga teha eelmise ostjaga uus leping ja kõik.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2009 14:13 

paikas kirjutas:

Mis sa siin ikka pikalt jaurad. Kas tüüp on siis tõesti niivõrd kõva vend, et sa ei saa tema juurde minna, teha korralikud ostu-müügi lepingud, panna sinna kuupäev peale selline, mis oleks enne seda kui sulle hakkasid need nö. arved laekuma. Seejärel lähed arki ja muudesse kohtadesse selle lepinguga, tõestad ära et sina pole neid lakse ja arveid tekitanud, ning peaks juriidiliselt nagu sina puhas olema asjast. Endal on 2 korda läbitud see tee ja läks nagu läbi kõik. Endal oli probleem parkimistrahvidega, ning seadusesilmale polnud nagu probleem, et ma esitasin tolel lepingu, esialgu käisin muidugi selle lepinguga arkis, mida oleks pidanud muidugi kohe siis tegema, kui auto müüsin, ses suhtes oli muidugi oma viga. Kuna pead rabelema teise venna jamade pärast, siis las ta loovutab veidi sulle oma rahakoti sisu ka ikka. Ehk said nüüd veidi inspiratsiooni, kuda asju ajada. Vaevalt sellise pilliga mingi hirm kõva vend sõidaks, et sa nii asju ajada ei saaks. Julgeb teha, julgegu siis tunnistada ka. Simple.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2009 14:46 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
paikas kirjutas:

Mis sa siin ikka pikalt jaurad. Kas tüüp on siis tõesti niivõrd kõva vend, et sa ei saa tema juurde minna, teha korralikud ostu-müügi lepingud, panna sinna kuupäev peale selline, mis oleks enne seda kui sulle hakkasid need nö. arved laekuma. Seejärel lähed arki ja muudesse kohtadesse selle lepinguga, tõestad ära et sina pole neid lakse ja arveid tekitanud, ning peaks juriidiliselt nagu sina puhas olema asjast. Endal on 2 korda läbitud see tee ja läks nagu läbi kõik. Endal oli probleem parkimistrahvidega, ning seadusesilmale polnud nagu probleem, et ma esitasin tolel lepingu, esialgu käisin muidugi selle lepinguga arkis, mida oleks pidanud muidugi kohe siis tegema, kui auto müüsin, ses suhtes oli muidugi oma viga. Kuna pead rabelema teise venna jamade pärast, siis las ta loovutab veidi sulle oma rahakoti sisu ka ikka. Ehk said nüüd veidi inspiratsiooni, kuda asju ajada. Vaevalt sellise pilliga mingi hirm kõva vend sõidaks, et sa nii asju ajada ei saaks. Julgeb teha, julgegu siis tunnistada ka. Simple.

Ei pea ARKi kohale minema. Skänneerid sisse ja saadad ära e-mailiga (kui võõrandamisteadet mõtled). Mina digiallkirjastasin muidugi ära ka taotluse, et soovin esitada sellekohase teate (taotluse tegin eraldi failina).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2009 22:29 

.Markus. kirjutas:
.Markus. kirjutas:
.Markus. kirjutas:
Ega keegi ei tea, mis on saanud või kus liigub Toyota Camry 1998 3.0 V6 nrmärk 192 ANP
Pilt
:)
Ikka ei ole kellelgi silma hakanud?

27.12 nägin Tallinnas, Magistrali juures

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2010 00:27 

vwboy kirjutas:
Müüsin ta ära 2008 a kusgil septembri kuus vwklubilisele viljandisse, tema käes oli see umbes pool a.Edasi läks viljandis platsile ja selles ajast ma temast kuulnud pole ega ka näinud Number on 237ANU
Pilt
Pilt

Tore oleks teada kes on uus omanik ja mis seisus hetkel auto on!

Ei ole siis keegi näinud kusgil või teab äkki midagi temast :help ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2010 12:37 
Kasutaja avatar

VW Golf GTI n.r-710 TFH äkki keegi teab midagi???? :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2010 22:42 

Uhti kirjutas:
Kiiresti vaja teada,et mis sellest saanud on või kellele ta hetkel kuulub?
KIndlustust talle vist tehtud pole kuna teateid mulle tulnd pole.Müüsin ta 6 aastat tagasi maha aga täna selgus ark-is,et ikka veel minu nimel :help

Pilt

Isal oli kunagi samasugune, ainult beeži värvi. Sammuti kits ise ette pandud. Müüs maha kuna polnud raha, et teha. Nüüd kahetseb südame põhjani, aga tagasi ei saa osta kuna need nüüd eriti kalliks läinud. Vana pilt ka autost:
Pilt
Numbrimärk on 927DAK
Äkki keegi teab mis saanud on?
Volga Gaz 21 LUX Gaz 24 mootoriga

Viimati muutis m2giorav, 03.01.2010 15:38, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 14:37 

huvitaks ühe nissani saatus number oli 737AKU ja ma isegi ei tea kuhu ta läks. Kas on liikuma ka saadud ei tea, tahaks teada :wink:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2047 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis