paikas kirjutas:
autot on edasi müüdud vähemalt 4 korda seega on tegu isikuandmete rikkumisega, kuna pole ükski vahepealne isegi helistanud mulle ja minu nõusolekut küsinud.
Ostumüügi lepinguga auto üüle andes ei ole auto uue tüübi oma ikka veel niikaua kui pole ümber vormistatud. ostumüügi leping on siiski kahepoolne kokkulepe, et uus tüüp võib auto võõrandada, kuid kuna seda tehtud pole on minul juriidiline õigus auto koos kõige sellejuurde kuuluvaga tagasi nõuda.
Ostu-Müügi leping on siiski dokument, millega omandiõigus üle läheb (sinna annad üle lepingus kirjeldatud vara ja teine pool hüvitab sulle selle rahas). Kui sa esimesele mehele raha tagasi maksad ja need omakorda järgmistele, siis jah võid tagasi võtta (kui kõik kokkuleppele saavad

). ARK on lihtsalt formaalsus asja vormistamiseks (niiöelda register). Kui ma sinult notari juures firma ära ostan, siis sellest hetkest on firma minu oma ja mina vastutan selle tegevuse eest. See, et äriregistris toiming vormistatakse alles nädal hiljem ei tähenda ju seda, et firma on niikaua ikkagi sinu oma. Sisuliselt on tegu sama asjaga, kuigi jah, siin ei saa sina ise midagi vormistada.
Mul oli just paar nädalat tagasi sarnane juhus, kus minult lepinguga ostetud auto uuesti edasi müüdi ja uus ostja helistas, et tahaks ARK jaoks uue lepingu teha otse minu ja tema vahel. Saatsin pikalt. Juriidiliselt oleks see tähendanud seda, et mina oleks justkui ühe auto 2 korda müünud ja raha saanud. Pärast oleks asi lõppenud sellega, et üks neist oleks võinud sisuliselt minu vastu nõude esitada. Käskisin aga teha eelmise ostjaga uus leping ja kõik.