Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 13:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 29.12.2009 11:50 
Kasutaja avatar

Nuclear M.A.N kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Keegi nii on teinud, et ostab auto õhtul 10.000.- ja järgmine päev müüb 24.000.- ? :D

Müüsin audi veljed koos mingi rehviga maha ja inimene ei tinginud mitte kroonigi ??!! Pidin tema eest oma asjadelt 100.- maha tingima. Võibolla oli asi õiges hinnas...

tehtud! 8)

10 tonniga Volvo 740 kell 22:12
Raadiosse kuulutus, ja viinad.
Järgmine hommik kui pilt ette tuli, läx 22k kaubaks...:)

see oli 960 tegelt :lol aga jah, ma kuulsin ka seda kuulutust tookord ja mõtlesin, et kui kiirelt ära läheb :D
Auto peaks muideks veel isegi sõitma, nägin alles paar pääva tagasi siin viljandimaal.

endal meenub ka üks seik, müüsin üht japsi, ei ütlegi, et vigu polnud, sai ka need kirja pandud, sai kirja pandud ka, mis tehtud on. Ja siis hakkas laviin tulema - keegi ei helistanud, kõik kirjutasid, mu vaene mail.ee aadress sai vist poole päevaga täis. Oli näha, et otsiti ökonoomset japsi, hind oli pandud ka täpselt paras, et paar tuhat kannatas allapoole lasta. Mõned isegi käisid vaatamas, enamjaolt pakuti vahetusi ka, kuid ei midagi sellist, mida oleks tahtnud - a la Citröön Xsara jne..
Kuna tahtsin endale suurema mootoriga masinat, siis lasin hinna veel natu alla ja sõber helistas, et emaga kahepeale tahavad osta, et tuleks vaatama. Siis käisid veel ühe korra ja kaup koos, käisime koos ARKis ja silma tuli pisar, kui minema sõitsid.

Teine auto oli enamvähem sama teema, seekord tagaveoline. Tekkis ka teatav kontingent võõramaalasi, kes tahtsid näha, palju automaatkastiga sakslane ketsi rebib. :D
Kuna masin oli eelmisel aastal saanud suure taastamiskuuri, siis oli kahju odavalt anda ja lõpuks leidis hoolsa omaniku Pärnust. Tore näha,et auto on siiani korras ja pärnusse minnes kindlasti lähen külla.

On muude asjade müügiga juhtunud, et ostja jääb tuttavaks ja hiljem selgub, et päris hea sõber. :D

Kuigi jah, on ka sellliseid, kes kirjutavad, et tavai, 1500 ja viin ise vanarauda jne jne.. Samas tunneb jutu järgi tõesti ära, kes tegelikult ostab ja kes niisama jutustab, et suhtlemisvaegusest üle saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2009 12:10 
Kasutaja avatar

Müüsin ühte autot. 2 kuud mitte ühtegi kõnet ega meili. Siis ühel õhtul kõne, et mis olukorras auto on. Rääkisin ausalt kõik ära ja tema küsis ka lisaks palju palju asju, kokku kestis see telefoni kõne natuke alla poole tunni. Järgmine päev tuli autot vaatama, ca poolteist tundi vaatas autot pealt ja alt ja siis ütles, et mõtleb. :angry Aga järgmine päev oli uuesti platsis ja seekord samuti ca poolteist tundi neid samu asju üle kontrollides. Ja siis lõpuks ütles, et jah egas paremas olukorras samas hinnaklassis autot on keeruline leida. Maksis ära ja sõitis minema, ma veel küsisin, et kas näitan kuidas nupud ja viled töötavad, kuid ta loobus, et olla mind juba piisavalt kaua tüüdanud :) Aga järgmine päev sain kõne, et ta ikka ei saa selle ja sellega hakkama ja teda ikka mõned asjad häirivad. Jälle ca pool tundi kõnet...Aga lõpp hea, kõik hea ostja sai hea auto ja mina sain soovitud summa.

Auto hind oli 12000.-

Viimati muutis 919, 29.12.2009 17:24, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2009 16:22 
Kasutaja avatar

Olen küll palju autosid müünud,aga pole selleks kasutanud kunagi müügiportaalide abi,välja arvatud viimane auto Gaz 24 Volga.Mõned päevad oli vaikus ja siis hakkas sadama igasuguseid vahetusvariante(nii oli ka kirjas,et vahetusvariandid),parim pakkumine oli mersu W123,aga millegipärast kadus tegelane ära ja ei saanudki edasi kaubelda,kõige naeruväärsem pakkumine tuli siit foorumist: viewtopic.php?f=48&t=13150&hilit=nissan .Naeruväärne seepärast,et ma ei seedi ühtki japsi.No kutt saatis mulle meili ja pakkus seda vahetuseks,kirjutasin talle vastu,et ei soovi ja selgitasin ka enam-vähem viisakalt miks(vaja pereautot jne)ja üll-ülla mõne aja pärast jälle sama tegelane oma pakkumisega platsis.Edasi hakkas mingitelt suvalistelt tegelastelt sadama mingeid lambikaid,et tulen annan 3000.- ja viin ära,poisid saavad omale põllurallika jne.Krt sitt hakkas juba keema.Hinna olin pannud 17K ja tingitav,mis oli isegi odav originaalmasina kohta kuigi jahh polnud see nii ideaalne kui volga foorumist sm.Tihhonovi projektid,aga siiski.Lõppkokkuvõttes läks auto ära vahetuskaubana kahe MB W124 traktori vastu.Volgast oli küll kahju,aga lohutan end sellega ,et 2 volgat jäi veel,millest üks on originaalilähedane ja vajab kõvasti tööd ja teine on tugevalt ümberehitatud ja n.ö projekt V8 mootoriga ja automaatkastiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 13:41 
Kasutaja avatar

ma siin mingi kaks aastat tagasi soovisin autot osta ja siis leitsin ühe e32 mida käisin vaatamas proovisõidus istusin kõrval ja ebaõnn oli see et politseid võtsid kinni aga autol ei olnud ei ülevaatust ega kindlustus aga õnneks omanik pääses suulise hoiatusega:)
aga siiski otsustasin ära osta kuna esime nii suur ja võimas auto:)
ja siis paarpäeva hiljem jalutasime sõbraga autole järgi et ära osta aga ennem kui peaaegu kohal olin siis omanik helistas et auto tal naisega ühinevara ja naise kirjaliku nõusolekut vaja aga naine jõgevamaal(me ise olime tallinnas)
siis petumus suur algul köisid ikka mõtet läbi et omanik ei tahagi müüa ja ei julge otse õelda.
aga siis paar päeva hiljem sai kirjaliku nõus oleku naiselt ja siis mina läksin järgi aga sain ainult ostumüügi lepingu ja autodokumendid ja siis järgneval päeval käisin arkis ära ja siis sain lõpuks ka kaua ootatud auto kätte mida oma poolteist nädalat taga ajasin:)

teine lugu selline et müüsin ühte e32-te(esimsest pisik sees ja peale esimese müümist sai hiljem ostetud uus e32)
siin foorumis müüsin siis konkreetset huvi polnud kellegil ja kui lõpuks panin auto24 aktiivse kuulutuse siis enamus maile küll tuli vahetus varjante ja mõni tahtis broneerida ka mida mina ei poolda kunagi.
aga kokkuvõttes kui auto24-jas oli kaks päeva kuulutus üleval siis tuli ka üks tõsine huviline ja ka ühtlasi esimene ja ostis kohe auto ära.
aga tema uue auto õnn lõpes ajutiselt kõrval tänavas kui geneka rihm katki läks:)

sõbraga käisime talle autot ostmas ja siis esimene auto mis tal silma jäi oli audi quattro mida vaatas vilksamisi üle ja pakuti proovisõitu ka aga sõber ise ei tahtnud sõita siis auto omanik tegi talle väikese ringi ja siis sõber andis 2000 eeku käsiraha ja paaripäeva pärast oli auto tema:)
ja sellest ma ei saa aru miks ta küll endale auto ostis:)
kuna aasta aega tal põhimõtelliselt auto seisnud selle ajaga sõitnud auto kõige rohkem 1500 km:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2010 13:34 
Kasutaja avatar

Mul on siiamaani läinud auto müügiga ilusti.

Müüsin oma Seat Toldeo 2.3V5'e maha pool tunniga põhimõtteliselt.
Panin kuulutuse Auto24'ja, poole tunni pärast kõne. Sai lepitud, et järgmine päev näitama. Mees vaatas, proovis, ütles, et mõtleb. Päeva pärast helistas, et ostaks ära. Hind oli kõrgeim mis A24's oli ja tingida ei lasknud sentigi.
Passat 2.8 Variant 4motioni sain müüdud nädalaga. Käisin näitamas inimesele, ütles, et mõtleb. Sõitsin hoovist välja, 5km pärast helistas, et ostab ära. Kuna autol oli ninal palju kriime kuna suutsin traataias käia, siis oli ka auto hind soodsam, tingida ei lasknud.
Kuna mõlemad autod läksid liisingusse, siis väike värin ikka on, et äkki nüüd inimene leiab, et auto ikka ei sobi. Aga ei ole ühtegi kõnet peale kumbagi müüki tulnud, ju ollakse rahul. Tavaliselt kõik ära kah räägitud, mis vajab tegemist jne.

Ja nagu näha siis suure motoga autost saab lahti isegi masu aeg :)

Seat Toledo 2.3 V5 110kW -> VW Passat 2.8 V6 4motion 142kW -> Audi A4 Avant 1.8TQ 132kW ->Audi A8 4.2 V8 220kW -> Volvo V70 2.5TDI 103kW -> BMW 530d 142kW -> BMW 740d e65 190kW ->Volvo V70 2.5FT 147kW->...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 06:22 
Kasutaja avatar

Endal ka olnud selliseid kogemusi ,et käivad mingid asjaajajad ja uurivad-puurivad üli kaua ja siis mõtlevad ning enam neist ei kuule. Ühe 12k maksva Calibraga oli samamoodi 4-5 venda käisid ja kõvatasid :rokib . Pärast tulid lampi õhtusel ajal kaks noormeest, vaatasid, tegid proovisõidu, kuulasid helisid , tingisid ja ostsid ära max 20 minutiga. :)

Endal juhtunud nii,et pidin ühel tuttava jaoks üle vaatama Nissan King Cabi aga müüja enne mind ära ei lasknud kui me kuskil soos offroadimas käisime :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 22:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No eks autode müük ole selline loterii.Seda siis kuulutuse portaali auto24 kasutads näiteks ainult.Mulle on jäänud mulje.Müü masinat kas turul olevatest kallimalt,keskmise hinnaga või kõige soodsamalt pole lahti saamisel kindlaid reegleid olnud.Eks võibolla oleneb ka siis müügi kiirus kindlasti ka auto aasta arvust ja hinnast.Samas nähes turul toimuvat ja on märgata ,et igas skaalas masinad kül seisavad tükk aega ja osad lähevad kiirelt ,millel on hea pakkumine ja mis nii head pole siis hinda arvestades ja kauba suhet.Aga selliste vanade niiöelda romudega poaistab igasugu tsirkust rohkem olema.Mõningal juhul on erilisemad sõidukid siis paremad ,sest pole mingit suurt mõtetut jooksmist ja tilga näppijaid väga.Jne jne.
Edu neile kes tegelevad selle niiöelda äriga ja kauplevad rosinate ,suhkru ja jahu kottidega ,kes vahetab auto triik raua vastu ja saab 12.- kompensatsiooni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2010 00:25 
Kasutaja avatar

Tere!
Sai siis ka hiljuti nn super automüüjaga suheldud.
Kuna jaguaril paar tihendit külmaga järgi andsid,mersu veel liikluskõlbulik polnud,oli vaja autot.
Leidsin siis omale sobiva auto raplamaalt.
Autoks oli pontiac trans sport.Hind sobis,väljast tundus piltide järgi kobe jne.
Helistasin siis müüjale et mis ja kuidas auto reaalne olukord on,seletas et kõik norm,et klaasis mõra,kummid kulunud ja kindlistus üv puudu.Sitta kah ,mõtlesin,kuna suurt masinat vaja oli,olin nõus selle rahaga ää võtma mis hinnaks.
No ok mõtlesin,küsisin siis et kui 2 tunnipärast seal olen ja sobib siis diili teeme?,vend oli nõus.
Kimasin siis sõbraga haapsalust kehtnasse,jõudsin siis sinna,helistasin ja no siis hakkas ´kinu pihta.
Esiteks tema polevat isegi mitte omanik,see elavat haapsalus,ta helistab tuttavale kes saab autot näitama tulla.Ok ,ootasime siis miskised 30 minti,jalutasime siis ümber auto ja uurisime ja puurisime siitsealt,paistis ok olevat.
Helistasin siis lõpuks et mis värk on,siis küsis kas meil aku või krokod on kaasas,kuna pontul aku tühi,no krt kust ma seda teadma pidin,õelda oli alguses raske vä?Siis ootasime veel natuke,helistasin et mis ja kuidas,selgus et seda tegelast kellekäes võtmed tegelt on,ei saa kätte,niiet autot reaalselt proovida ja katsuda ei saa.Aga äkki sobib teile mõni teinekord tulla vaatama.Et nagu WTF... :?
sõidan pühapäeva õhtul niisama kehtnasse ja tagasi,raiskan aega ja raha ,ja tulen ehk teinekord veel uuesti,kuna keegi ei suuda asju ajada korda..?
Krt ehtne näide ju sellest et müüja oli ise kahjuks nn tilganäppija.
Kahju et nii läks,auto meeldis hoolimata vigadest väga.Aga noh nüüdseks auto omal juba korras ja liikleme sellega.

Teine teema selle valge dislamesaga mida aitan sõbral müüa:
Helistas mingi venekeelt kõnelev tegelane,uuris ja puuris et mis ja kuidas.Seletasin siis ilusti vead ja head ää,tingis hinnast 1,5k alla,olin nõus.Lubas siis kohe tallinnast tulema hakata.Ootasime siis sõbraga niisama mingi poolteist tundi,vaikus.Helistasin siis ise et mis ja kui kaugel ta on juba,ta ei saagi tulla,kuna sõbraauto millega pidid tulema läks katki,jne...
Blablablaaa..tra helistada ise ei saa?
Meil asjad pooleli,et olla valmis kui inimene tuleb vaatama ja katsuma autot,krt oota nagu tebiil rsk.Lubas siis järgmine päev tulla...mhmh,siiani tuleb,nüüdseks juba vast 2kuud äkki?
Krdi tilganäppija.
Ega jah nn autoostjaid on erinevaid,kes tuleb kohale ja ostab sõnalausumata ära,teine luba aga lubamiseks aint jääbki.
Mis sa kostad või kus sa pistad!? :sex

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2010 18:29 

Kui oleks veel tunnike autot uurinud siis ilmselt oleks veel ka välja tulnud et auto tegelt juba ammu müüdud :D
Aga jh erilise müüjaid ka ikka satub. Eile pakuti ka autot, väga heas korras ja värki, sõitsin siis tartu ja oh imet, auto ei läinud käima, roostetas ja oli poole meetrise lume/jää valli sisse ära külmunud, ja sellistele polnud nagu midagi öelda ka, muidugi oleks võinud ju aga nood olid no maakeeli lollid ja ise nad laususid siis sorry. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 18:30 

mis tegelikult on ka kõik need tilganäppijad kes teie mädanenud kärnasi ära ei osta või?

ise ostate esimese auto ära mida vaatama lähete või valite mitu autot välja ja siis otsustate nende vahel?

ma arvan et selle loogika järgi oleks need lihtsalt lollid kes tilganäppijad pole :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 19:16 
Kasutaja avatar

infrenal kirjutas:
mis tegelikult on ka kõik need tilganäppijad kes teie mädanenud kärnasi ära ei osta või?

ise ostate esimese auto ära mida vaatama lähete või valite mitu autot välja ja siis otsustate nende vahel?

ma arvan et selle loogika järgi oleks need lihtsalt lollid kes tilganäppijad pole :lol

Mitut vastust sa siin näed, kus räägitakse inimesest kes tuleb kohale, vaatab auto üles ja läheb siis aitäh, ei soovi öeldes minema. Siin on enamus ikka sellised, kus hakatakse mingit lolli juttu ajama, ollakse juba peaaegu ARK-s või siis lepitakse kokku aga ei tulda kohale. Viimase kohta on endalgi üks näide paari päeva eest. Oli üks suur signa ostja, lubas ise järgi tulla (õigemini saatis kedagi järgi). Sai täpselt öeldud, kust kätte saab, aga inimene ikka teises kohas ja helistab et umbes ta kohe kohal. Seletan siis järgitulijale ka ära, et kätte saab sealt ja sealt. Algul umbes pakkus välja kellaaja, et saame 13:30 Kristiine kokku (kuna oli veel toimetamisi tal, siis kuskil 1,5h kõnest). Leppisime pigem nii, et kui ta jõuab siis helistab, et olen 5 minutiga kohal. Kell juba peaaegu 15:00, mul järgmisele kohtumisele minna, helistan, et mis seis on. Vastus "ah mõtlesime, et täna ikka ei võta ära. Vaatame siin veel ringi". No krt on raske üks kõne teha? See minut mobiiliga maksab ju 1-2 krooni. See muidugi suhteliselt lihtne näide, nagu siin välja on korduvalt toodud, siis teised on päevi oodanud. Endal autosid samuti lubatud vaatama tulla kindlal päeval, katsud siis ka nii planeerida, et vaba oleks, aga pärast on ostja kadunud. Ei ole ju keeruline siis helistada ja ära öelda.
Vastupidine juhus müüjaga oli saksamaal, kus sai 600km maha sõidetud ühte autot vaatama, kokku oli umbes 700 sõita. Sai siis lahstud tuttaval helistada, et hakkame jõudma, et kus kohtume. Selle peale siis vastus, et auto müüdud. Raske oli siis korra ise helistada, numbrid olid tal olemas (saksamaa oma ka, nii et kulu olematu).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 13:47 
Kasutaja avatar

Sain siis ka ühe "tilganäppijaga" väheke asjatatud. Tegelane siis SR-foorumist, avaldas soovi osta ....hinnaklassis autot, mul olemas-saatsin ps-i. Tuli kõne eile ühtul. Uuriti KÕIK maailmaasjad järgi ja täitsa kindel-täna tulen ja ostan ära :lol Mida pole-on KINDEL OSTJA. Helistasin ja küsisin, mis kell jõuab :arrow: sain aga vastuseks, et leidis juba uuema ja soodsama :lol Vot selliste kakanäppudega siis tegele siin päevast-päeva :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 18:20 
Kasutaja avatar

Eile tuli sõber külla ja sõitsime edasi ühte teise linna autot näitama. Tegu oli musta V70ga, tumedad klaasid, nahtuba ja kõik lisad.. Kapoti all diisel ja automaatkast.
Nooh, jõuame siis kohale, noorsand on selline umbes minuvanune Soome ehitaja, pappi laialt käes, lubas lausa auto eest sulas ära maksta. Käisime siis proovitiirul, kiidab ikka, et maru hea minek ja öko kah ja.. Isegi hinnast kauples ta paar kilo alla vaid, kuna masin niigi hetkel alla turuhinna müügis ja tõsiselt heas korras.. Seletab ikka, et näe, temal ka mingi kõrvalbisnes seal soomes, et avas remonditöökoja ja.. Ja volvo olla ikka hea auto. jne jne.. Siis paar tundi hiljem, kui muljetamised tehtud ja kokku lepitud, et homme siis Arki ees kohtume, hakkasime sõitma ja natsa aja pärast vend helistab, et "kuule, et nägin sind ära sõitmas,et miks sul auto sedasi lõriseb, et sumpa katki või?"
Sõber siis vastu, aga et diisel on ju, mis sa saada tahad siis?
"Ah v***u, siis ma seda saani küll ei taha, et diisliga mina ei sõida ja soomes on diislivero ja plaplaplaaaa" ja pani toru ära...

Rikas vend, aga diisliga sõita ei taha. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 22:10 
Kasutaja avatar

soome ehitajad ongi need kõige õigemad vennad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 22:43 
Kasutaja avatar

ck- kirjutas:
soome ehitajad ongi need kõige õigemad vennad

Sõbral ka kunagi üks ehitaja soomest käis ostmas :). Küsis ka lõpuks veel, et kust ta laenu saaks :). Lõpuks vist siiski laenas sõpradelt - tuttavatelt kokku ja ostis ikkagi ära.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis