Tere!
Sai siis ka hiljuti nn super automüüjaga suheldud.
Kuna jaguaril paar tihendit külmaga järgi andsid,mersu veel liikluskõlbulik polnud,oli vaja autot.
Leidsin siis omale sobiva auto raplamaalt.
Autoks oli pontiac trans sport.Hind sobis,väljast tundus piltide järgi kobe jne.
Helistasin siis müüjale et mis ja kuidas auto reaalne olukord on,seletas et kõik norm,et klaasis mõra,kummid kulunud ja kindlistus üv puudu.Sitta kah ,mõtlesin,kuna suurt masinat vaja oli,olin nõus selle rahaga ää võtma mis hinnaks.
No ok mõtlesin,küsisin siis et kui 2 tunnipärast seal olen ja sobib siis diili teeme?,vend oli nõus.
Kimasin siis sõbraga haapsalust kehtnasse,jõudsin siis sinna,helistasin ja no siis hakkas ´kinu pihta.
Esiteks tema polevat isegi mitte omanik,see elavat haapsalus,ta helistab tuttavale kes saab autot näitama tulla.Ok ,ootasime siis miskised 30 minti,jalutasime siis ümber auto ja uurisime ja puurisime siitsealt,paistis ok olevat.
Helistasin siis lõpuks et mis värk on,siis küsis kas meil aku või krokod on kaasas,kuna pontul aku tühi,no krt kust ma seda teadma pidin,õelda oli alguses raske vä?Siis ootasime veel natuke,helistasin et mis ja kuidas,selgus et seda tegelast kellekäes võtmed tegelt on,ei saa kätte,niiet autot reaalselt proovida ja katsuda ei saa.Aga äkki sobib teile mõni teinekord tulla vaatama.Et nagu WTF...
sõidan pühapäeva õhtul niisama kehtnasse ja tagasi,raiskan aega ja raha ,ja tulen ehk teinekord veel uuesti,kuna keegi ei suuda asju ajada korda..?
Krt ehtne näide ju sellest et müüja oli ise kahjuks nn tilganäppija.
Kahju et nii läks,auto meeldis hoolimata vigadest väga.Aga noh nüüdseks auto omal juba korras ja liikleme sellega.
Teine teema selle valge dislamesaga mida aitan sõbral müüa:
Helistas mingi venekeelt kõnelev tegelane,uuris ja puuris et mis ja kuidas.Seletasin siis ilusti vead ja head ää,tingis hinnast 1,5k alla,olin nõus.Lubas siis kohe tallinnast tulema hakata.Ootasime siis sõbraga niisama mingi poolteist tundi,vaikus.Helistasin siis ise et mis ja kui kaugel ta on juba,ta ei saagi tulla,kuna sõbraauto millega pidid tulema läks katki,jne...
Blablablaaa..tra helistada ise ei saa?
Meil asjad pooleli,et olla valmis kui inimene tuleb vaatama ja katsuma autot,krt oota nagu tebiil rsk.Lubas siis järgmine päev tulla...mhmh,siiani tuleb,nüüdseks juba vast 2kuud äkki?
Krdi tilganäppija.
Ega jah nn autoostjaid on erinevaid,kes tuleb kohale ja ostab sõnalausumata ära,teine luba aga lubamiseks aint jääbki.
Mis sa kostad või kus sa pistad!?