Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 424 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Esitulede pirnid
PostitusPostitatud: 10.01.2010 16:14 
Kasutaja avatar

Valguse suhtes on siis kõik okei aga automaatregulli ikka ei ole. Pmst kui korralikult regullitud siis ei pimesta kedagi kui originaal xenoni luuptuli on. Originaalis on need ballastid vist väiksemad jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 16:19 

Hmm. Ma olen tähele pand,et pf e39-l kõigil puudub spido paremal see tulede tõstmis/langetamis regull nupp. Ml vandil 01a e39 ja tehasest 100% xenonid ees, aga on olemas seal too. Et kas see veel mingi lisa, või wtf? Samas auto käima panna,siis ta timmib tulesi( tõstab vist) , sama teeb minu auto ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 16:54 
Kasutaja avatar

No mu 91a sierra tõstis ja mängis kah tuledega kui auto tööle panid :D
aga kui manuaalset tulede regulli ei ole siis peaks yks asi vähem olema mille pärast muretseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 21:34 
Kasutaja avatar

Blacky kirjutas:
Hmm. Aga, kui ma ostan näiteks pfl xenon esituled e39-le, ja sinna viskan need hiinaka xenonid sisse, siis peaks ju kõik okei olema ? :) ja kas orig xenon blokid on väiksemad, või on nad samasuured umb ?:)

näita mulle, mis ei ole hiinakas. Kõik pirnid tulevad ühest ja samast Hiina tehasest. Olgu mis firma oma tahes.

E39 puhul on lisana nivooamordid ja reeglina on olemas ka automaatne tulede regulaator. Pole veel näinud ilma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 22:03 
Kasutaja avatar

Blacky kirjutas:
Hmm. Ma olen tähele pand,et pf e39-l kõigil puudub spido paremal see tulede tõstmis/langetamis regull nupp. Ml vandil 01a e39 ja tehasest 100% xenonid ees, aga on olemas seal too. Et kas see veel mingi lisa, või wtf? Samas auto käima panna,siis ta timmib tulesi( tõstab vist) , sama teeb minu auto ka.

Kui seda nuppu ei ole salongis kust tulesid regullida siis on tulede automaatika. See et käima pannes tuled üles alla käivad on igal E39 ka minuomal millel on tavalised halogeenid. Kui on see tulede automaatika siis on esi ja tagasillal kõrguse andurid

Nivookad on ainult E39 Touringul lisana.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 23:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mulle viskasid need Dunlopi h7 exoon efekti pirnid kopa ette.Päris kiirelt põlevad läbi.
Kust neid Allride sinakaid h7 meid saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 23:34 
Kasutaja avatar

Seda Allride jama Prismad täis minuarust

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Prismades dunlopid. :) Lihtsalt proovida Allride ,et kas kestavad kauem,sest mõniaeg tagasi sattus ka neid mulle kätte aga enam pole näinud ,lihtsalt olen märganud ,et alati on dunlop.Mingi mulje kord jäi ,et kestsid nagu kauem aga nüüd need Dunlopid lähevad ikka väga kähku läbi olenemata autost.Valguse osas ikka need dunlopid head ja ilusad.Tavaline pirn ikka õudne nende kõrval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 12:42 
Kasutaja avatar

minu dunlopid on rõõmsalt töötanud. Pole läbi põlenud.
oled sa oma auto pardapinget mõõtnud? ehk liiga palju?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 13:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Minu üks Bluevision otsustas sadomaso armastama hakata. Tuli alailma kustunud. Juhtmete ühendused kõik korras, juhtmeid lõgistades ei toimu midagi, kui lüüa rusikaga vastu tuld siis läheb tuli rõõmsalt põlema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 15:51 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Minu üks Bluevision otsustas sadomaso armastama hakata. Tuli alailma kustunud. Juhtmete ühendused kõik korras, juhtmeid lõgistades ei toimu midagi, kui lüüa rusikaga vastu tuld siis läheb tuli rõõmsalt põlema.

Siis on niidiga midagi mäda arvatavasti, sama teema ka erinevate pirnidega olnud. Küll toas õnneks, kui kontakti saab siis põleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 22:25 

Lisaksin siis omalt poolt niipalju teile et mul viimase aastajooksul on olnud kasutusel H1 Osram Cool Blued millel 4000k ning nähtavus päris piisav ja teiste tuttavatega körvale ajades on ka vörreldud möödaminnes tulede valgust ja pidevalt küsitud et kuda nii selge valge valgus. Kuid halvemaküljepealt, et neid ka kulunud omajagu, vasakul pool 3tk ja pareml 1 selleajaga. Nüüd otsisin välja saksa pirnid NARVA Range Power White 4100k millel on kahjuks 85w niiet neid kasutada ei tohi :devil aga valgust vördlesin nii, et vasakul narva ja paremal osram, ning vastupidi, siis narval oli selgem valge, sinaka alatooniga(pirnidel klaas sinine) ja palju intensiivsem see. proovisin kaugust metsa vahel, ning vblla ma pool pime aga narva näitas kaugemale ja valgus palju ilusam, sinakas kergelt(seega märg, märgistuseta asfalt on pimedal ajal pimedam kui muidu), ning lisasin veel gabariidiks led valge tumeda-sinaka tooniga. hetkel pöleb väga ilusalt, xenon effekt tuli uskumattu kokku, niipalju kui neid xenon look pirne näind siis ei anna vörrelda kohe kuidagi(muidugi lume peal see köik hetkel ja see polnud eesmärk) Täiede pesas samad osramid ning need on nüüd kuidagi jube kollased seal körval, "kergelt pissise valgusega" lause ütles mul tuttav seda nähes, aga mainin ära et eestis need keelatud ning kasutada ei tohi ja poest letilt neid ka ei leia et peate uurima kas on ja kui on siis on kirjaga et not for use in Europe.

legaalsetest on minujaoks väga suur sümpaatia osram cool bluedele
Ning riskeeriatele rullnoksidele soovitan narva toodet,, 2tk tleb alla 3 trahviühiku hinna kui hästi otsida, ning trahv aga härrased on juba paar ühikut suuremad niiet isetead millega riskid.(lisaks töötavad nad ca 200c juures niiet plastik tuledesse ärge toppige.)

Ja lisaks veel selle et proovisin ka "letialust" 100w noname pirne, (kollasem, ning üllatuseks kehvema valgusega kui osramid, ültse ei taha kaugust näidata). Firma nime kahjuks ei saa öelda kuna seda polnud kusgilt välja lugeda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 22:59 

Peab vist tõesti pinget mõõtma eks seda mingil määral karta jah ,et kõrge.Samas teised tavalised pirnid kestavad hästi mis sama võimsusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 23:47 
Kasutaja avatar

Need Narva 85W on jah nagu xenonid valgustugevuselt. Muidugi selle kirja saab sealt maha kraapida ja jätta Europe alles vaevalt et keegi sellepärast nokkima hakkab kuna paljud sõidavad siin Xenonitega ringi.

Nüüd panin Osram Nightbreakerid sisse ja nendega ka vägagi rahul

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 10:04 

Keegi võiks mõne vihje anda, kust neid Narva pirne oleks võimalik osta. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 424 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis