Tere, panen ka enda masina sis teile kommenteerimiseks üles.
Tegu on sis bmw 3-seeriaga, mida viib edasi kahe poolene diisel turbokas. Käike vahetan ise. Esimene proovisõit, viis suunurgad taeva poole kuna eelmine bmw mis oli TDS viiene, ei liikunud pooltki nii hästi edasi kui kolmene. Hiljem sain teada, et viiesel oli turbo lõdvik vms katki, kuid see mul tuju alla ei viinud, sest siis tuli võimalus mul kolmene ära kiibistada ja asi muutus tagumiku järgi veelgi paremaks. Auto vahetasin enda vana bmw vastu, 1:1-le. Vahetasin sellepärast, et viiene jäi mulle suureks kuna sõitsin pmts üksi, siis polnud kuuti vaja. Kui masina sain, nägi masin väga ropp välja. Seda poldud vist aasta aega pestud ega puhastatud. Sees oli konkreetselt cm paksune tolmu kiht, mitte tavaline tolm vaid nii öelda kruusa tee tolm. Väljast nägi ka väga nukker välja. Peale vahetust juba mõtlesin, et miks ma nii tegin, kuid kui sain masina puhtaks pestud, ilmus kõntsa alt välja väga ilus värv, mis sai ka üheks lemmikuks BMW värviks.
Autol olid ka mõned vead, näiteks: esiklaas oli mõradega, tahavaate peegel puudus, heli juhtmed olid lühises kuna keegi on kunagi originaal võimu vahelt ära lõiganud. Käsipidur ei töödanud, käsipiduri klotsid olid lahti, kardaani muhv(ei tea täpselt kuda nimetatakse) oli väsinud, tagavararatta koobas oli mäda, spido ja muud kellad ei töödanud, salongi valgustus ei töödanud, salongi puhur oli katki, kundepoolne tagumine uks ei avanenud, salongis olid mõned asjad puudu või katki ja no ühesõnaga masinal vigu oli kuid veermik oli üllatavalt heas korras, masin ei kolisenud ja hoidis kindlalt end teepeal.
Tänaseks on bemmil vahetatud esiklaas, käsipidur korda tehtud, valgustus salongis töötab, salongi puhur vahetatud, muusika on sees( vedasin uued juhtmed ja vahetasin kõlareid välja), tahavaate peegel on olemas, katkised jupid või puudu olevad jupid salongist asendatud uutega, kardaani muhv on vahetatud.
Natuke lisadest: Type code CC11 Type 325TD (EUR) Dev. series E36 (4) Line 3 Body type LIM Steering LL Door count 4 Engine M51 Cubical capacity 2.50 Power 85 Transmision HECK Gearbox MECH Colour BROKATROT METALLIC (259) Upholstery ANTHRAZIT STOFF 4-TUERER (0465) Prod. date 1992-12-15 Order options No. Description 169 KATALYSATOR FUER DIESEL 235 TRAILER-HITCH WITH REMOVABLE HEAD 242 DRIVER AIR BAG+SERIES STRG WHL RIM(PUR) 340 PROTECTOR STRIPES IN BLACK 400 SLIDING SUNROOF MANUAL 428 WARNING TRIANGLE 465 THROUGH-LOAD SYSTEM 510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM 520 FOGLIGHTS 659 RADIO BUSINESS CD 676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM 704 M SPORT SUSPENSION 801 GERMANY VERSION 848 ENLARGED WIRING HARNESS.
PLaanidsest nii palju, et mingit tuuningut ei tule, toonklaasi veel ei tea kuid arvan, et ei tule. Valgeid suundasi ei tule kuna igal teisel kolmesel on valged või smoke suunad. Veljevalikust ehk vaatan midagi suveks kuid selles ka kahtlen. Ühesõnaga, auto jääb selliseks nagu ta tehasest tuli.

Pildid lisan õhtu poole, kuna lähen praegu akut laadima

Saades sis oli selline:

Vahepeal tegin udutuled korda ja vahetasin ees mitte töötavad pirnid.

Ja peale pesu:

Juhtmete vedu on käsil.

Hetkel kõik