Võta kõigi oma kulutuste kohta kõikvõimalik tõendus kaasa, äkki mõjutab see siis midagi. kunagi sõideti mul e36 kupeel pagasnik poole lühemaks ja süüdlasel oli Salva kindlustus. Printisin auto24-st kõik samasuguste kuulutused välja ja läksin siis rääkima, arvutasin keskmise hinna välja ja pidasin loogiliseks, et sinnakanti peaks hind jääma, kuna autol oli kõvasti lisavarustust, kallid veljed, rehvid jne, ühesõnaga keskmisest vingem oli

kahjukäsitleja ei tahtnud mingist keskmisest hinnast midagi kuuldagi, raius ainult, et näed, üks on 34.000-ga ka müügis ja lõpuks me ei jõudnudki kokkuleppele see päev, kuna mulle pakuti 34000 või siis 10000 ja auto, aga ma ei olnud kummagagi nõus ja kõigi firmade kalkulatsioonid jäid 40000 kanti, sellega ei olnud Salva nõus. Siis pidin Eestist ära minema, ühel päeval helistati ja öeldi, et leidsime koha, mis teeb auto korda niisuguse hinnaga, mis neile sobib, küsisin, et mis see siis on, ei öeldud, ütlesin, nojah, tehku siis korda, lasin auto sinna viia. Kui Eestisse tagasi jõudsin, läksin järgi, auto seisis kuskil majade vahel, töökojaks oli garaašh (see selleks, kindlasti võimalik igalpool nii hästi kui halvasti teha) ja auto nägi suht rõve välja, aga andsin allkirja, võtsin auto ja elasin edasi. Oleks võinud seal norida ja lasta teha veel, aga see oleks tähendanud lisaaega ilma autota ja enivei olid uue auto plaanid ja läkski kööbakana müüki.