Täna sattusime karvupidi kokku jupoga
Politsei värvides superb ja kurikuulus 330ix hõbedast värvi.
kõigepealt järgnes bmw ja superb kohe selle järgi,aga siis ootamatultpressis scoda bemmist mööda js vilkurid peal kohe,jähime siis seisma tutvustati end kui xxxxx konstaabelt ja pandi puhuma ja kontrolliti pabereid,ei tea t6esti kust nad seda oskasid vaadata aga esiklaasile visati pilk kohe peale mis oli päris mõraline,kuigi ülevaatuselt sain sellega läbi
Vead olid siis:
esiklaas mõraline
tagumine kunde poolne sõidutuli ei põlend
ja väidetavalt ei olnud volitust-kuigi mina kui auto KASUTAJA limpsisin alkohooli kõrval istmel,minu paberid neid ei huvitand ja paluti juhil politsei autosse tulla.
Trahvi tehti siis 600.-,esiklaas koosneb mõrade kogumikust-tagumine sõidutuli ei põlend-ja puudus vastav volitus.
tehti pilti esiklaasist ja udukatest mis ees olid
okey,läksime siis lahku,edasi jõudime pärnu,kus universaal scoda mööda vuras ja kuskile majade vahele kadus,mõni hetk hiljem oli see sama scoda meil vilkuritega taga
Okey,sama asi jälle,puhuma dokid ja muu,esiklaasi seekord ei vaadatud,aga kui asi volituse küsimiseni jõudis siis vastasin:
Palun näidake mulle liiklus seadusest punkti kus on autokasutaja autos viibimse puhul nõutud volitus

selle küsimuse peale oli väike mõtte paus ja järgnes vastus HEAD REISI TEILE
Wtf nagu,mis krdi volituste jama siin nyyd jõuks v6etud on