ViktorT kirjutas:
Mu antud lingis "Reaudio" annab porti ka kaldega kasti arvutada

Tõsi ta on, aga ei saa panna pordi ava küljele, mis ei ole kaldu. Tuleb mõelda midagi muud välja. Võibolla ma oleks pidanud rohkem kirjeldama soovitud kasti kuju ja autot kuhu see läheb. Kast on plaanis panna Golfi pagasnikusse vastu seljatuge nii, et kõlarid avanevad luugi poole.
Võibolla ma mõtlen üle, aga raske on usaldada programmi, mis ei küsi mis elemendi ma sinna sisse topin ega arvesta selle võimalik eripäradega. Samas nagu ma aru saan, on see konkreetne programm end praktikas hästi tõestanud, mistõttu võiks sealt malli küll võtta eriti, kui ka BBP enamvähem sama enamvähem tulemust annab.
Edit 14.03
Raiskasin aega ning katsetasin nende kahe erineva programmiga ning tulid üsna sarnased tulemused. Graafik tuli minu jaoks kena ühtlane kuni 22Hzni. Iseasi kuipalju BBP usaldada saab. Panin kasti ka kokku üritades kasutada neljakandilist porti, sest konkreetset ehitamismaterjali on hulganisti käes ja nii pikk solgitoru vajaks resoneerimise vastu toestamist ja keeramist. Samas tekkis üles küsimus, kas port ja tagaseina vahele jääv tasku helipilti rikkuma ei hakka?. maht peaks piisavalt suur olema, et mitte omakorda resoneerima hakata. Olen tähele pannud, et klaasvaikkomponendist kastide puhul võib selliseid taskuid esineda ja neid ei üritata väga vältida, samas on seda tüüpi kastide kasutamine tingitud soovitavast pagasnikuruumi kokkuhoiust.
http://static3.nagi.ee/i/p/576/62/14415669aae573_m.jpg Antud pildil on siis kast ilma põhjaplaadita ning õigete mõõtmete ja mahudega