Kui sa kavatsed minna ka sinna ühistukoosolekule siis valmista ennast ette. Arvata võib, et kõik korteri omanikud omavad mõttelist osa sellest maapinnast. Kui oma tahtmist ei saavta, siis võite proovida üldse ära keelata seal igasugune parkimine. See mõtteline osa, mis kuulub korterile, tuleb välja mõõta ja lilled sinna kasvama panna, või kuri koer näteks.. See rohkem kiusu ajamine ja ega midagi peale selle ei võidaks, et ühistu juhataja närvi ajad:D
Googelda väha korteriühistute kohta, alustada võid siit-
http://www.ekyl.ee/Sarnane teema oli minul ka Tallinna kesklinnas. Maja hoov oli jaotatud kahe maja vahel, üks sissepääs. Kõik oli ok, parkimiskohti jagus. Autosi pargiti vastas maja ääres. Selle maja ääres kus elasin, kasvasid lilled. Sellepärast oli ka teiselpool mõttelist joont prakimine ebasoovitav. Minul oli hoovis kaks autot, pargitud olid need üksteise järel hoovi nurgas. Kedagi ma sellega ei takistanud, kellegi kohta ära ei võtnud.
Ükspäev tuleb ühistu juhataja jutuga, et pean hakkama teise auto eest maksma, eelnevalt oli kõik tasuta.
Küsisin milleks, et kedagi ma ei takista! Sellepeale tuli häma, et juhatus on nii otsustanud ja kõik. Loomulikult ei maksnud.
Paraku näed juhatajat igapäev ja tuli jälle jutuga, et võlg juba, maksa ära!
Eelnevatel kuudel sai ka aidatud lumest hoovi puhastada ja läbisaamine oli piisavalt informatiivne:D Teadsin, et koht kus pargime autosi, kuulub tegelikult teisele majale, mis asus seal hoovis.
Küsisin, et mis alusel ta raha nõuab, kui see maa ei kuulu isegi ühistule ja kas teise maja omanik teab, et ta tahab selle eest raha küsida! Soovitasin tuua kirjalik kokkulepe teise maja omanikuga ja siis vaatame. Sellega oli jutt lõppenud ja mina oma võidu saavutanud:D