Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 19:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 11.03.2010 15:30 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:

ega kõik helistajad soomest ei pruugi olema eesti ehitajad :) mul polnud ühtegi "fail" soome kõnedega, ainuke, et na arvavad, et virolased peavad puhuma nendega soome keeles :)

Soomlastega ei ole kunagi probleeme olnud, nende sõna maksab. :)
Samuti olen täheldanud, et kui vene rahvusest isik annab ostusoovist telefoni teel märku, siis diil üldiselt toimib. Eks see mingi baltlaste eripära ole siis, ülelaskmine , ja seda erinevates eluvaldkondades..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 15:37 
Kasutaja avatar

Ukrainlased käivad ja huiavad ning ajavad igat krooni taga. Sommid tihtilugu helistavad/kirjutavad (ja muidugi jah just kindlasti soome keeles), et too auto sadamasse, siis ma vaatan kas ostan või mitte. Krt hakkan ma jee Tartus kindlustust autol peale tegema selleks, et Tallinnasse sadamasse sõita, nii igav mul ka ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 15:47 
Kasutaja avatar

Sõber ühe auto soome müünud (küll platsi kaudu), aga jah kiirelt käis kõik. Auto oli ainult paar päeva müügis. Enda oma tahtis ka üks osta, ag liisinguga ja see oleks keeruliseks läinud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 15:53 
Kasutaja avatar

919 kirjutas:
Sommid tihtilugu helistavad/kirjutavad (ja muidugi jah just kindlasti soome keeles), et too auto sadamasse, siis ma vaatan kas ostan või mitte. Krt hakkan ma jee Tartus kindlustust autol peale tegema selleks, et Tallinnasse sadamasse sõita, nii igav mul ka ei ole.

Aga samas miks mitte, kui müüdav auto vastab kirjeldusele ja tõsine soov on see maha müüa?

Pane ennast nüüd näiteks soomlase rolli, kes elab Helsingis ja soovib sinu autot osta aga see asub Tartus. Olen ise ka ühe auto soomlasele sadamasse viinud ja loomulikult osteti ära ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 16:14 
Kasutaja avatar

vene keeles, aga kes saab aru, hea vaatada, kuidas eeldatakse "tilganäppijade" huvi :)

http://pikabu.ru/view/vot_tak_nado_prod ... inu__28065

lühudalt, kes ei jaga vene keelt:

"Spetsidele" jah auto oli salajana tootud läbi vene piiri, kus ta oli treilast maha kukkunud soose, peale seda pandi laksu kamaziga, auto põles ära, siis müüdi romu pioneeridele, ja siis pioneerid müüsid vrakki armeenlastele, kuna need nägid, et vrakil on potentsiaali, ja siis taastasid zaz, tsiklide ja gazelli varuosadest seda panni, auto värviti üle guasiga, ja tahatakse autot kindlasti müüa talvel, kuna suvel hakkab plastiliin sulma päikese all.. jne..

need kes unistavad, et autot osteti 6 aastat tagasi, et müüa neile poole hinnaga samas seisus nagu ta tuli tehasest siis las loevad edasi Harry Potterit :)

Vastab heameelega normaalsetele inimestele

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 17:47 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
vene keeles, aga kes saab aru, hea vaatada, kuidas eeldatakse "tilganäppijade" huvi :)

http://pikabu.ru/view/vot_tak_nado_prod ... inu__28065

lühudalt, kes ei jaga vene keelt:

"Spetsidele" jah auto oli salajana tootud läbi vene piiri, kus ta oli treilast maha kukkunud soose, peale seda pandi laksu kamaziga, auto põles ära, siis müüdi romu pioneeridele, ja siis pioneerid müüsid vrakki armeenlastele, kuna need nägid, et vrakil on potentsiaali, ja siis taastasid zaz, tsiklide ja gazelli varuosadest seda panni, auto värviti üle guasiga, ja tahatakse autot kindlasti müüa talvel, kuna suvel hakkab plastiliin sulma päikese all.. jne..

need kes unistavad, et autot osteti 6 aastat tagasi, et müüa neile poole hinnaga samas seisus nagu ta tuli tehasest siis las loevad edasi Harry Potterit :)

Vastab heameelega normaalsetele inimestele
Päris hea kirjeldus :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 22:34 

Müüjatest siis ka natuke.

Käidud nüüd see nädal ca 10 autot vaatamas ja mitte ühtegi koju toodud, ja tekib küsimus et mida p***et toimub?
Viimased paar kuud käib üks jama ainult, helistad, räägitakse vigadest ja asjadest, jääb päris hea esmamulje, sõidad kohale ja selgub et ca 75% vigadest on jäänud rääkimata müüja poolt.
Küll on auto ilma roosteta, kohale jõudes ei ole ükski kere detail kahjustuseta ja õrnemad kohad auke täis. Teine ei lähe tööle ja kolmandal pole radikat, neljas ei käivitu.
Tekib küsimus, et mida loodetakse nimoodi saavutada? Sest see käib üldjuhul nende rahakoti pihta ju, mina ei sõida küll kellegi ilusa jutu peale saasta nähes tühjade kätega minema, või ei maksa kellegi 300km sõitu kinni kui tuuakse heas korras autot näidata, kuid tegelikkuses on saast.
Kas tõesti on tung oma autost vabaneda nii suur et maalitakse oma rondist uus tehaseauto.
Ei saa aru ja ei hakka saama ka sellistest müüjatest. Minul viimase tosina auto kohta pole kellegil suuremat nurinat olnud, on kohale tuldud ja ostetud kuna teatakse vigu. Kuid nendest veel eelnevatega paar torisejat sattusid. Kuid needki ostsid auto ära ja olid õnnelikud.
Pikka närvi nii müüjatele kui ka ostjatele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 23:36 
Kasutaja avatar

Ma ole kah ühe auto venelasele müünud. Aasta oli siis 2000 jaautoks oli 1995 VAZ 2104 universaal. 100 000 km sõitnud ja olnud Eesti telefoni ametiauto olnud. Ostsin ET oksjonilt selle 2600 eek eeest.
Panin Börsi kuulutuse, auto hind oli teistest 04-dest 5k kalim (17 000 vist). helistas samal päeval üks vene mees ja uuris asja. Tema ei rääkinud eesti keelt ja mina tolal vene keelt. Lõpuks suutsin selgeks teha et autol mõlemad tiivad mõlkis ja kere üleni pisikesi pindmisi roostetäppe täis (valge auto, paisab hästi silma). Mees tuli üle vaatama. Istus sisse, pani käima, sõitis 50 meetrit ja väänas rooli, tagurdas tagasi ja ütles, et võtab ära. Võttis karbi lahti ja kokutama, polnud nagu nii kiire otsustamisega arvestanud. Selgus et mul dokumentide teine pool (tol ajal oli A ja B pool) on Järvamaal vanemate juures ja et ei saa müüa nii kähku. Kutt andis sullis 17 k peo peale, mina andsin talle võtmed ja leppisime kokku et nädala pärast saame ARK-s kokku ja regame auto tema nimele.
ARK-s siis saime kokku. Autol olid tiivad välja vahetatud ja üleni ära värvitud. nagu tutikas paistis. Ametniku juures tegime toimingud ja tüüp võttis auto arvelt maha. Minu pärimise peale ütles, et auto läheb veel samal päeval Venemaale. Naeris veel, et mina sain hea hinna aga tema saab u 45k selle eest Venemaal. win-win situatsioon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 10:49 

kaabakaz kirjutas:
Kristjan123 kirjutas:
Müüjatest siis ka natuke.

Käidud nüüd see nädal ca 10 autot vaatamas ja mitte ühtegi koju toodud, ja tekib küsimus et mida p***et toimub?
Viimased paar kuud käib üks jama ainult, helistad, räägitakse vigadest ja asjadest, jääb päris hea esmamulje, sõidad kohale ja selgub et ca 75% vigadest on jäänud rääkimata müüja poolt.
Küll on auto ilma roosteta, kohale jõudes ei ole ükski kere detail kahjustuseta ja õrnemad kohad auke täis. Teine ei lähe tööle ja kolmandal pole radikat, neljas ei käivitu.
Tekib küsimus, et mida loodetakse nimoodi saavutada? Sest see käib üldjuhul nende rahakoti pihta ju, mina ei sõida küll kellegi ilusa jutu peale saasta nähes tühjade kätega minema, või ei maksa kellegi 300km sõitu kinni kui tuuakse heas korras autot näidata, kuid tegelikkuses on saast.
Kas tõesti on tung oma autost vabaneda nii suur et maalitakse oma rondist uus tehaseauto.
Ei saa aru ja ei hakka saama ka sellistest müüjatest. Minul viimase tosina auto kohta pole kellegil suuremat nurinat olnud, on kohale tuldud ja ostetud kuna teatakse vigu. Kuid nendest veel eelnevatega paar torisejat sattusid. Kuid needki ostsid auto ära ja olid õnnelikud.
Pikka närvi nii müüjatele kui ka ostjatele.

Alustuseks naeran mõne minuti...
Olen igasuguseid ostjaid näinud. Öeldud telefonis, et auto pole uus, leidub vigu, loen kõik teadaolevad vead ette ja kohale jõudes leiab ostja suunatulelt kriimu, mis kogu müügi nurjab. Peale seda hakkab mingi kahtlane ila, et sõitsin 200km tühja. No kurb küll, pead tagasi ka veel 200km tühja sõitma - nägemist.
On mõned korrad ette tulnud, et "ostja" küsib vaatama tulemise eest mingit pappi, olen lihtsalt pikalt saatnud. Kui igale ostjale sõidu kinni maksaks, siis poleks vist üldse mõtet autot müüki panna.
Ise pole kunagi mingit raha küsinud, sest olen sellise asjaga arvestanud. Mõne sapisema sõna koos mitte kõige viisakama mõttega olen sellistel puhkudel muidugi välja pildunud.
Ja, kui sa a'la 300km sõitma pead, siis leia mõni sõber, kes auto üle vaatab.
Samamoodi ei kavatse ma oma autot kuskile viia. pakuti 2k, kui auto saaremaale viin. Minu tingimus oli see, et ennem lased kellelgi auto üle vaadata ja kannad raha ette.

Mis kasu on sõnade poetamisest? Ja mida sa siin ikka naerad?
Helsitan inimesele, inimene räägib et auto heas korras, et mõni pisem roostetäpp, tehniliselt ok, eks minagi arvestan sellega et midagi võib ikka välja kooruda veel. Kuid et lähen kohale, kere roostetab nagu s*tamaja, ja ees pole radikat, ja polnud ka tagumisi piduri suporteid. Seal polnud sõnade poetamisega küll midagi teha, inimene tuli vastu, ja kuna vahendas niiöelda tuttava autot kes ise reisil siis tunnistas oma lollust ja maksis sõidu kinni.
Ja olen piisavalt ostnud/müünud autosid, vaatamas samuti neid käidud oma jagu, ja tean ikka mis on vana auto ja mis on uus. Eel pool jutus mainitud isendid ei olnud mitte 1985a. Vaid 1998-2002. Seega kui omanik rääägib et on heas korras, ja tegelikult pole sõiduvõimeline siis jh...kes naerab kes mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 12:01 
Kasutaja avatar

mul täna juhtus tottal shit, rsk, inimene tuli Võrus Daewoo Lanost ostma, ise ma pole sellega sõitnud, aga kui panin kuulutuse üles siis auto töötas nagu kell, täna tuli inimene vaatama, enne seda ma tahtsin proovida kuidas auto sõidab, ja krt jõudsin kadaka pst-le, siduri pedaal vajus alla ja kogu lugu, mingi vilin tuli ka esile, ja krt jama, saatsin sms kliendile, et auto läks katki, aga inimene juba Tallinnas, viskas pilgu peale, kõik oleks nagu ok, aga krt ilma sidurita ei sõida ära, täitsa krt mul höbi tegelt, et inimene tegi sellise sõidu, ja tühjana, krt.. eks Jumal näeb, et see pole minu süü.. kui äkki inimene loeb, siis noh täitsa sorry veel kord

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 12:09 
Kasutaja avatar

no see korrasolek on ka väga suhteline mõiste. Kui on autovõõras inimene, siis tema jaoks ongi heas korras kuni mootor kokku jookseb või auk sisse tuleb keres. Selline inimene ei käi iga päev roostetäpikesi surumas, nii et sinna pärast auk sisse tuleb.
Näiteks müüsin eelmine aasta 2003 aasta Audi A4. Midagi ei kilisenud-kolisenud, vilisenud. Ometigi leidis Audihooldus 7000 eest võimalike detaile, mida tulevikus võiks vahetada (puksid hakkavad pragunema, piduriklotsid võiks järgmine poole aasta jooksul ära vahetada jne). Ehk siis sisuliselt võiks ju ka öelda, et valeandmeid esitanud auto korrasoleku kohta.
Muidugi sellised asjad, et a la radikas puudu on loomulikult vähe ekstreemsed. Samas äkki auto oligi heas korras (mootor, silladetailid jne), ainult radikas näiteks puruks. Muidugi vaatama tulles mitte öelda on suht nadi muidugi. Siis tulekski öelda, et muidu on heas korras, aga ära pead viima paela otsas või treilaga.
Mis puutub kuskil kaugel auto näitamisse, siis see on tõesti pigem müüja suur vastutulek. Niisama sõita on suht pointless. Siis peaks tõesti kas mingi käsiraha ära maksma, mis hiljem siis näitamise kuludeks läheb. Ise olen ühe auto tegelikult Tartusse viinud, aga siis oli jama selles, et inimesel selg haige (oli just opil käinud) ja ei saanud pikka otsa sõita. Sai telefonis kõik puudused ära räägitud ja jäi jutt, et kui tõesti midagi muud pole siis võtab ära ka. Aga niisama näitama enamasti küll ei viitsi sõita, kui tahad siis tuled ise vaatama. Viimase auto ostis ka inimene Narvast, aga ometi leidis sõbra, kes eelmine päeva auto siin üle vaatas. Hommikul oli bussiga kohal, viskas veel korra pilgu peale ja sõitsime ARKi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 18:30 

Ja veel lisaks ka seda, et tavaliselt kui kuhugi kaugemale hakkan autot tooma minema siis küsin mitu korda, et ega üllatusi ette ei tule kui autot vaatama tulen. Ja eelnevatel juhtudel samuti öeldi et ei ei auto on hea. Need müüjad kes valetavad ja vassivad on üldjuhul ehku peal väljas et ehk tuleb loll ja ei tee kapoti lahti või midagi sellist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 18:32 

Scorpio Ghia kirjutas:
mul täna juhtus tottal shit, rsk, inimene tuli Võrus Daewoo Lanost ostma, ise ma pole sellega sõitnud, aga kui panin kuulutuse üles siis auto töötas nagu kell, täna tuli inimene vaatama, enne seda ma tahtsin proovida kuidas auto sõidab, ja krt jõudsin kadaka pst-le, siduri pedaal vajus alla ja kogu lugu, mingi vilin tuli ka esile, ja krt jama, saatsin sms kliendile, et auto läks katki, aga inimene juba Tallinnas, viskas pilgu peale, kõik oleks nagu ok, aga krt ilma sidurita ei sõida ära, täitsa krt mul höbi tegelt, et inimene tegi sellise sõidu, ja tühjana, krt.. eks Jumal näeb, et see pole minu süü.. kui äkki inimene loeb, siis noh täitsa sorry veel kord

On omalgi nii juhtunud kui auto käib nagu kell aga tullakse kohale ja nagu saatuse tahtel ei käivitu :D
aga postiivne oli see kui tuli ostja ja siis läks makk tööle (enne polnud töötanud) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2010 23:42 
Kasutaja avatar

Minuarust võiks olla ka teema tõelised müüjad vs tilganäppijad.. Per*** täna oli selline juhtum ,et sõbral oli kokkulepitud,et oleme poole kuupaiku tõrvas ja ostame auto ära... Ja mis hakkas pihta, telefonile ei vastatud juba pikemat aega!! Ootasime tõrvas paartundi ja ei saanud ikka kätte , no täiesti lootusetu.. Nüüd sain ma ta kätte, kusjuures minu sõbra kõne loobiti ära kes pidi selle ostma.. Öeldi ,et auto müüdi lõunaajal ära ja blabla *** ei oska siis öelda ,et sorry auto müüdud vms .. Raiskasime mitumitu tundi ja ega sõitmine ka maksab..

Viimati muutis Noor24, 14.03.2010 13:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2010 23:47 
Kasutaja avatar

Noor24 kirjutas:
Minuarust võiks olla ka teema tõelised müüjad vs tilganäppijad.. Per*** täna oli selline juhtum ,et sõbral oli kokkulepitud,et oleme poole kuupaiku tõrvas ja ostame auto ära... Ja mis hakkas pihta, telefonile ei vastatud juba pikemat aega!! Ootasime tõrvas paartundi ja ei saanud ikka kätte , no täiesti lootusetu.. Nüüd sain ma ta kätte, kusjuures minu sõbra kõne loobiti ära kes pidi selle ostma.. Öeldi ,et auto müüdi lõunaajal ära ja blabla tra ei oska siis öelda ,et sorry auto müüdud vms .. Raiskasime mitumitu tundi ja ega sõitmine ka maksab.. kasutajaks on reimo714..

Mitte ühtegi head sõna selle kasutaja kohta...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis