Kestab kui korras hoida ja hooldada.
Hetkel siis jälle uus mure mis vajab lahendamist ja milles ainult ennast süüdistada võin. Auto saades öeldi, et kässar kipub peale jääma. Trossid kinn. Neid sai kahe mehega sikutatud ja õltatud nng hakkasd liikuma, samas pidi see ajutne lahendus olema ja oleks pidanud uued trossid tellima. Nüüd siis tulemus käes, tagumised pidurid jäid peale. Sain kodu eest libeda pealt suure tee peale ära lohstatud saba. Asfaldi peal tegi nõksaka nau läksid pidurid lahti ja auto veeres kenasti, aga ma ei tea miks tekkis peale umbes 1km pikkust proovisõitu isu minna välja pidureid vaatama ja mõlemad tagumised kettad hõõgusid. Need olid tõesti nii punased, et jäi mulje nagu oleks ketas juba "vedel" rauamaak.

Eks tuleb lammutama hakata ja siis selgub ega kuumus suporteid ära ei tapnud. Klotsid ja käsika trossid tulevad 100% uued. Ketaste olukorda näeb homme valges. Loodan, et midagi muud ära ei keetnud see kuumus.
Edit: Nii, hetke seis siis selline, et laagrid tunduvad ok olevat, sest silmaga näha ei ole, et kuskilt plögane(välja keenud määre)oleks, ja sõitsin päevläbi ringi kah ning laagrid ei tee mingit häält. Suporti mansetid ka ok, õli välja ei aja ja pidurdavad ilusti. Klotsid tulevad uued ja samuti ka mõlemad käsipiduritrossid. Kettad tunduvad sirged olema ja silmaga nähtavaid pragusid ka sees ei ole. Kui trosse ja klotse hakkan vahetama kisun laagrid ikkagi kindluse mõttes lahti, et vajadusel annab ehk määret sisse suruda veel. Ah jaa, täna lammutasin siis kojameeste alt lahti selle "iluvõre" mille all peaks olema salongi filter ja mida mu silmad näevad :icon_shocked: sinna augu peale on aetud mingi kõvemast papist või ma ei tea millest kate mis punnitas sedasi, et ime, et vett ja muud jura sisse pole läinud sealt august. Jube ikka :icon_wtf:
Kui kellelgi on pilti milline see õhufiltri pesa või filter ise seal omal kohal välja näevad õieti oleksin väga tänulik. Homme kui ilus ilm kisun selle papi või jura sealt maha ja vaatan kas on palju sodi sees seal augus, ja tuleb ka uus õhufilter sinna sebida, aga tahaks näha just kuidas ta sinna istub, äkki mul veel midagi puudu sealt, nähtavasti ongi.
Ja siis see kui mehel on igav: