Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 19:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 14.03.2010 00:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Mul ka huvitav auto ost täna.

auto24s müüa punane nissani kastikas, millega lubatakse teine kaasa lisaraha eest Saaremaal. Ma kohe helistama, et see teine, mis juppideks on, et äri mulle juppe sealt. Pidi mötlema, ütles, et helista paari päeva pärast uuesti.

Läks nädalake mööda, helistasin, et ma vötaks terve halli ära omale. Vana olinöus ja ütlesin et broneerin ära ja 3 päeva pärast tulen järgi. Täna oli siis se kolmas päev ja sai helistatud, et hakkan tulema ja siis hakkab ajama, et ma ikka ei anna eraldi ja kannata, et äkki keegi ei taha mölemat ja helista möne päeva pärast uuesti. Krt ajas ikka vihale küll. Kuna see on mu elukohast miski 20km kaugusel, panime söpradega väiksele avasta-Saaremaad tiirule, kus erinevaid masinaid vaatasime üle ja läksime ka selle kastika venna juurde. Kauplesime tubli pool tundi seal ja kätte sain raisa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 00:54 
Kasutaja avatar

Noor24 kirjutas:
Minuarust võiks olla ka teema tõelised müüjad vs tilganäppijad.. Per*** täna oli selline juhtum ,et sõbral oli kokkulepitud,et oleme poole kuupaiku tõrvas ja ostame auto ära... Ja mis hakkas pihta, telefonile ei vastatud juba pikemat aega!! Ootasime tõrvas paartundi ja ei saanud ikka kätte , no täiesti lootusetu.. Nüüd sain ma ta kätte, kusjuures minu sõbra kõne loobiti ära kes pidi selle ostma.. Öeldi ,et auto müüdi lõunaajal ära ja blabla tra ei oska siis öelda ,et sorry auto müüdud vms .. Raiskasime mitumitu tundi ja ega sõitmine ka maksab.. kasutajaks on reimo714..

Samas on siin teemas juba ka kes teab mitu korda kirjutatud sellistest kohe tuleme järgi vendadest. Niikaua kui käsiraha/bronni tasu pole makstud ei ole mõtet ka midagi kellelegi hoida. Mis aga puutub telefoni mittevastamisele, siis see on jah nõme.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 08:21 
Kasutaja avatar

Eelmine suvi oli E30 väikest karterit vaja, mis sai puruks sõidetud ja siis oli vaja kähku uus leida, aga suht vähe liikuv kraam see väiksem tüüp.
See selleks, mitmete otsingute peale leidsin Tallinnast venna kellel olemas.
Võtsin kõne, leppisime hinnas kokku ja hakkasin järgi sõitma.(Elvast-Tallinna)
Oleks muidugi ka muud võimalused karter kätte saada, aga kuna kiire, siis sõitsin ökopüssiga ise järele.
Kohale jõudes vennikesele helistades ütles ta, et tuleb 10min pärast lennujaama ja see oligi viimane kõne, millele ta vastas.
Passisime paar tundi, helistasime/sõnumeid saatsime aga ei midagi.
Tühjade kätega tagasi!
Järgmine kord olin juba targem ja ise kuskile järgi ei roninud, sest ausaid eestlasi ikka vähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 11:59 
Kasutaja avatar

mind ajavad närvi vennad, kes agaralt pakuvad varuosi ja siis kaovad nagu maapakku.. Otsin ühte kindlat asja ja vennike on nagu robot, igakord kui ma upin, jälle kirjutab, et temal jubin olemas, helista. Helistan, aga kuhu :? Numbrit ei ole ju... Aga teemasse ka ei kriba..
PS'e saatsin oma 13 tükki.. Nüüd eile uppisin teemat jälle, ja jälle vend kribab, et temal on.. no vähe närvi ei aja..

Siis on järgmised sellid, kes isegi vastavad, et hind selline, särkivärki, et postiga saadame, kohe paneks teele ka, kanna aind ette.. Aga kuna soovitud detail on küllalt sellise koha peal, kus väga räsitud asja näha ei sooviks, siis jääb tüüp mõtlema, et noh vajab ikka silumist ja pahtlit ja värvi .. Tegemist on liistuga, for crying out loud..

samamoodi panin oma auto ka prooviks müüki ja juba tilgub postkast täis igasugu romusid vahetuseks, ometi on selgelt kirjas, et vahetust mitte pakkuda.
Kus suitsu, seal ka tuld, üks venelaste autoaed kohe manu, et "meie tahtma osta, kuid liiga kallis meie jaoks.. meie pakkuma 50% ".. ja siis ma leian selle auto paar päeva hiljem topelt hinnaga müügist.. :D nou tänks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 12:07 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
mind ajavad närvi vennad, kes agaralt pakuvad varuosi ja siis kaovad nagu maapakku.. Otsin ühte kindlat asja ja vennike on nagu robot, igakord kui ma upin, jälle kirjutab, et temal jubin olemas, helista. Helistan, aga kuhu :? Numbrit ei ole ju... Aga teemasse ka ei kriba..
PS'e saatsin oma 13 tükki.. Nüüd eile uppisin teemat jälle, ja jälle vend kribab, et temal on.. no vähe närvi ei aja..

Siis on järgmised sellid, kes isegi vastavad, et hind selline, särkivärki, et postiga saadame, kohe paneks teele ka, kanna aind ette.. Aga kuna soovitud detail on küllalt sellise koha peal, kus väga räsitud asja näha ei sooviks, siis jääb tüüp mõtlema, et noh vajab ikka silumist ja pahtlit ja värvi .. Tegemist on liistuga, for crying out loud..

samamoodi panin oma auto ka prooviks müüki ja juba tilgub postkast täis igasugu romusid vahetuseks, ometi on selgelt kirjas, et vahetust mitte pakkuda.
Kus suitsu, seal ka tuld, üks venelaste autoaed kohe manu, et "meie tahtma osta, kuid liiga kallis meie jaoks.. meie pakkuma 50% ".. ja siis ma leian selle auto paar päeva hiljem topelt hinnaga müügist.. :D nou tänks..

Ei noh teada värk, et kui auto24 kuulutuse lisad, siis lahter kuhu peaksid kirjutama auto kohta lisainfo, sinna kirjutad nüüd trükitähtedega teksti viies erinevas keeles VAHETUST EI SOOVI! ja kahju,et tähed kuluvad sibulate peale ära ja auto kohta ei saa midagi kirjutada, mis viga, kui heas korras jne.
Peterburgi mehed ärge nüüd südamesse võtke, aga protsendiliselt on ülekaal punarahvuslaste käes, kes ei loe välja, et inimene ei soovi vahetust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 12:12 
Kasutaja avatar

mul polegi auto24, ainult motorsis.. aga jah.. keelebarjäär on metsik.. mu naise sõbranna mees on pärit Türgist, ta õppis 3 kuuga ära eesti keele, et minna eestikeelsesse kutsekooli, ja lõpetas kiitusega.. Vene rahvusest kodanikud elavad siin mõned juba ligi 50 aastat ja ei suuda hommikul trepikojas teregi öelda..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 14:41 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:

Ma ei tea kuidas Motors24-s on, aga auto24-s on selline väli nagu vahetus, kuhu saab kirjutada oma "arvamuse", mida vahetuseks soovid. Kui sinna aga kirjutada, et vahetust ei soovi, siis ei imesta. Lihtsalt otsingumootoris saab valida, kas vahetuse huvi müüjal on ja see kontrollib, kas linnuke on pandud/väli täidetud. Siis tulevadki sellised kuulutused välja ja tihtipeale ei viitsi keegi lugeda, saadetakse kiirelt sadadele kirju, et äkki keegi tahab. Kuna ma viimasel ajal olen suht palju ökodislasid müünud, siis tuli pidevalt vahetuseks igasugu suure mootoriga bensuõgardite pakkumisi. Mis siis et tingimused oli ala kuni 15000 auto + vaheraha, kui mu enda auto oli 100 000, pakuti ikka samas hinnaklassis. Arvata on, et need on oma autodega hetkel nii paanikas, et otsitakse massides ja süvenematult. Kui mingi huvi teisel poolel tekib, eks siis vaatame alles.
Aga mis puutub vene autoaedadesse, siis suvel oli sama case. Panin Golf 3 disla müüki, jõudsin mustakalt kesklinna kui juba kõne, et tahaks vaadata (arvatavasti kriteeriumitega otsing - ostusoov auto24s peal, et kiirelt leida uusi lisamisi). Sõitsin siis mustakale tagasi (väidetavalt mingi kadaka autoplatsi vend). Esimese asjana vingus, et auto saksa numbritega, et nüüd läheb oioioioioi kui kalliks. Mis siis, et mul auto24 üks odavamaid oli, kui mitte kõige odavam. Käis ja vaatas, vingus iga väikse pisiasja üle, a la esivõrel on üks kruvi puudu. Kauples hinnast ka kõvasti alla. Ühesõnaga läksime lahku nii, et tema veel mõtleb. Loomulikult mõtlema jäigi, peale seda võtsin auto arvele (õigemini sõber võttis kulud enda kanda ja kasutas oma bensuröövli kõrval). Tuli palju odavam, kui sul auto 4.2 bens vs 1.9TDI. Käis veel mitmeid huvilisi piilumas, ikka sama teema, et see või teine asi ei meeldi. Lõpuks tuli info lõuna - eesti inimeselt, et ta tuleks homme vaatama ja kui sobib siis sõidab kohe minema. Hinna kauplesime telefonis juba paika, vead said ära räägitud. Kohale jõudes vaatas auto üle, jäi suht-koht rahule. Oli teise veel samasse kohta ja samaks ajaks kutsunud. Palus mul 10 minti oodata, et vaatab teise ka ära. Natuke uuriti mootorit teisel, tehti ring ja saadeti see vend minema. Ütles et auto kahtlaselt lakutud, mootor pestud ja juba tundub veits õline. Kuna kutt jäi ka jubedalt hiljaks, a a 1h sõits lasnakalt ülemistesse, siis kahtlustati, et eks ta kuskil nurga taga just käis pesemas veel. Halenaljakas teeb loo see, et samal eelneval õhtul helistas jälle see platsi vend ka, et mis seis nüüd on. Ütlesin, et auto arvel, mõned ead likvideeritud. Minu hind sobis ja lubas ise järgmine hommik ära võtta. Võite ise arvata eelneva põhjal, kas mulle see hommik tuli mõni kõne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 20:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Endal 2 juhust müüja rollis olles, et autol tekib mingi pisike tõrge:
Esimene lugu oli Volvot müües. Ostja oli eelnevalt käinud sõbraga autot Tartus vaatamas ja meeldis talle ning pidime tegema vahetust. Sai siis Tallinnasse sõidetud tema masinat vaatama ning kuna ostjal läks veidi aega, siis tiirutasin linnapeal ringi ning lombist läbi sõites lõi hirmsa vilina sisse (siduri alla vajutasid kadus ära). No sai ostjaga kokku saadud ja rääkisin mure ära (kokku saime 2h pärast vilina teket) ning enesestmõistetavalt tehing jäi katki. Sõitsin siis tagasi Tartu ja ennäe imet - auto korras, ei ühtegi vilinat, ega midagi.
Teine juhus oli eile, kui tuli kõne, et vaataks müüdava BMW üle. Kuna masin seisab mul garaazis, mis asub linna teises otsas, siis ütlesin, et ca 1,5h pärast saab. Läksin garaazi, masin naksti käima.. Sõitsin välja, kuid küte sai otsa (lootsin, et jõuan 200m eemale tanklasse ära). Tõin siis kanistriga kütte, kuid võttis vist õhu vahele ja käima ei läinud. Aku sai enne tühjaks. Helistasin ostjale ning viimane tuli vaatas lihtsalt masina üle ning lubas ühendust võtta (mida siis ilmselt ei juhtu). Pärast panin aku laadima ning viskasin õhtul kohe peale ning auto läks esimesel katsel kohe käima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2010 22:27 

Endalgi selle küttega jamasid olnud. Kuna suvel olen enamus aega maakohas siis sealt ligema tanklani on ikka natuke maad, suvel tuldi siis autot ostma, vaadati üle ja asi sobis, mindi sõidule, ise kaasa ei viitsinud minna, jäin nende autot valvama. Läheb ca 15min mööda ja ei miskit, 20 min ja ikka ei midagi, vaatasin et pandi juba minekut, aga kuna nende auto siis natuke väärtuslikum ei tahtnud seda uskuda, läks paar minutit veel mööda ja perepoeg jooksis ca 4km kauguselt higiselt kohale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 18:44 
Kasutaja avatar

http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=14980

üks kiiremaid tehinguid mida mina näinud olen :D

au ja kiitus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:04 
Kasutaja avatar

sulu13 kirjutas:
Tuttaval üks mutike tahtsi ka tagasi tuua autot, põhjuseks oli see, et auto ei meeldinud. Sai 3 korda ÜV punktis kontrollitud, mitte ühtegi viga ega midagi. ENNE ostmist tuleb sõiduk üle vaadata, kasutatud auto puhul pole mingit põhjust garantiid anda niiet minu silmis on isegi see 7 päeva jaburus. Selle 7 päevaga võid auto nii maltsaks sõita, kui ei oska hoida.

mul oli juhtum, et mingi vana mutt ostis Ford Escordi, auto sai arvele võetud (oli Saksast või Taanist tootud, juba ei mäleta), ÜV tehtud ja talle kätte antud, möödus poolaastat, tuleb kutt, mingi tsekkiga ja hakkab mind sõimama, et mina teda pettnud jne.. et kuidas auto sai ülevaatusest läbi, kui ta nüüd vahetas stabikapuksid, ja ole hea maksa talle nende eest 150 krooni :) Kisas ja sõimas, andsime talle 150 eeki ja ütlesin, et ole hea nüüd unusta üldse tee siia, kuna sa oled sõitnud poolaastat autoga, ja imestad miks puksid läbi, pöördu Savisaare poole, miks meil nii auklikud teed on mitte minu poole :)

Kuid on ka minul müügisolevatel autodel viga olnud, müüsin ühe komka Ford Exploreri vana mehele, kes oli juba penkär, ja unistas usakast :) ostis auto ära, läks tankima, ja hellab 5 minti pärast, et üksi käik ei tööta, v.a tagumine. Läksin kohale (Järvel oli plats, ja järvel tankis ta enda autot), mõtlesin, et äkki vana mees, ja ei oska kasutada atm-i, aga ei, kast oli pees. Hellasin omanikule ütlesin, et su pannil läks kast peese jne.. aga vanakas oli nõus muu autot võtta selle raha eest, ja sai talle maha müüdud värske Chverolet Alero, mis tegelt on Oldsmobile :) ehks siis ikka vanamees sai oma unistuse teoks, sai usaka endale, ja mis oli 6 aastat värskem, ja palju korralikum :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2010 12:38 
Kasutaja avatar

Nii, täiendaks siis ühe foorumikasutajaga, kes siin rehvi-velje osas kõvasti äri ajab. Ehk siis pole otseselt autodega seotud, aga infoks, et selle inimese pakkumisi oma teemas ei tasu arvestatavana võtta.
Kasutaja hibarrro memberlist.php?mode=viewprofile&u=10709 siis.
Kuna ta on nii mitmeski teemas hinnapakkumisi teinud, siis mõtlesin, et märgin ära. Käis siis minu juures 8.03 rehve vaatamas (vahendan sõbra omasid). Kõik nagu sobis, aga raha pidi olema väidetavalt tööjuures ja pangaautomaadid ka ei sobinud. Jäi jutt, et võtan rehvid homme tööjuurde kaasa ja tuleb järgi. Kuna algul rääkis 10st ja hiljem veel 12st, siis hoidsin ka pool päeva vaba, et saaksin vajadusel kohe asjad kätte anda ja ei oleks parasjagu hõivatud. Loomulikult mida ei olnud, oli eelmainitud kasutaja. Loomulikult ei andnud ta ka kuidagi teada, et ta ei saa tulle või miskit sellist. Oleks viisakalt öelnud, et ei saa/ei taha poleks probleemi olnud. 10.03 sai siis PSis küsitud, et kuhu kadus. Vastus oli midagi stiilis, et näed sain sama päev trahvi kindlustuseta sõidu eest ja blablabla. Rehvid mis müügis olid sõbra omad, ta sai suure kõhutäie naerda selle peale. Ühesõnaga mingi poolesõnaga väide oli, et võtab uuesti 15.03 uuesti ühendust. Aga nagu ikka, sama lugu.
Teisest küljest muidugi hea, et ta ühendust ei võtnud :), sai väike proov tehtud, et need mahuvad mu hobiautole ka nibin-nabin alla ja võtsin need hoopis ise sõbra käest ära. Minul sellega küll otseseid kulusid ei kaasnenud, kuna olin samal hetkel niikuinii garaazis. Aga kui oleks veel pidanud eraldi näitama minema, siis oleks veel aja ja kütuse kulu ka olnud.
Korra sama kasutajaga enne ka kaupa teinud, siis oli suht sama jama. Ostis ühed veljed. Käis vaatamas kui mul rehvid peal olid, aga tahtis ilma. Lasin maha võtta ja kui ära viima läksin hakkas ka jälle vinguma, et teeme ikka odavamalt (kuigi me olime esimesel kohtumisel hinna kokku leppinud). Nii et need hinnapakkumised teie teemades lähevad ka kohapeal kindlasti allapoole kauplemisele. Nii et kui võimalus, andke parem vähem pakkujale ära, endal peavalu oluliselt vähem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2010 12:48 
Kasutaja avatar

hibarro'ga on kõvasti muret ja peavalu olnud.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2010 23:11 

mario. kirjutas:
hibarro'ga on kõvasti muret ja peavalu olnud.. :)

Väidaks vastu minul sujus temaga äri väga hästi

Vahetasin 15 veljed 17 vastu ja mitte ühtegi halba sõna ei ole öelda

Hiljem tõi veel flantsidki peale kauba 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2010 16:25 

Keegi rääkis siin nendest kiiresti järgi tulijatest. Olin ise siis müüja rollis.
Endal oli selline kogemus, et tuli sõnum (ostja pakutud hind) ja tuleb täna masinale järgi. Sai natuke mõeldud, hiljem helistatud, natuke hinda kõrgemaks aetud ja valmis. Tüüp tuli, vaatas üle ja võttis ära.

Teine juhtum oli kuskil aasta tagasi, kus ka üks vend helistas ja pakkus hinna, et tuleb ja võtab ära.
Tuli ja võttiski.

Mõlemal juhul üritati küll hinda tingida, kuid sealt alla midagi enam ei lasknud.
Minul hetkel ainult positiivsed kogemused nendega, kuigi peab tõdema, et vähe kogemusi olnud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis