sulu13 kirjutas:
Tuttaval üks mutike tahtsi ka tagasi tuua autot, põhjuseks oli see, et auto ei meeldinud. Sai 3 korda ÜV punktis kontrollitud, mitte ühtegi viga ega midagi. ENNE ostmist tuleb sõiduk üle vaadata, kasutatud auto puhul pole mingit põhjust garantiid anda niiet minu silmis on isegi see 7 päeva jaburus. Selle 7 päevaga võid auto nii maltsaks sõita, kui ei oska hoida.
mul oli juhtum, et mingi vana mutt ostis Ford Escordi, auto sai arvele võetud (oli Saksast või Taanist tootud, juba ei mäleta), ÜV tehtud ja talle kätte antud, möödus poolaastat, tuleb kutt, mingi tsekkiga ja hakkab mind sõimama, et mina teda pettnud jne.. et kuidas auto sai ülevaatusest läbi, kui ta nüüd vahetas stabikapuksid, ja ole hea maksa talle nende eest 150 krooni

Kisas ja sõimas, andsime talle 150 eeki ja ütlesin, et ole hea nüüd unusta üldse tee siia, kuna sa oled sõitnud poolaastat autoga, ja imestad miks puksid läbi, pöördu Savisaare poole, miks meil nii auklikud teed on mitte minu poole

Kuid on ka minul müügisolevatel autodel viga olnud, müüsin ühe komka Ford Exploreri vana mehele, kes oli juba penkär, ja unistas usakast

ostis auto ära, läks tankima, ja hellab 5 minti pärast, et üksi käik ei tööta, v.a tagumine. Läksin kohale (Järvel oli plats, ja järvel tankis ta enda autot), mõtlesin, et äkki vana mees, ja ei oska kasutada atm-i, aga ei, kast oli pees. Hellasin omanikule ütlesin, et su pannil läks kast peese jne.. aga vanakas oli nõus muu autot võtta selle raha eest, ja sai talle maha müüdud värske Chverolet Alero, mis tegelt on Oldsmobile

ehks siis ikka vanamees sai oma unistuse teoks, sai usaka endale, ja mis oli 6 aastat värskem, ja palju korralikum