donMikk kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
mind nats imestab selline asi, et kui inimene kirjutab enda eks-autost, sorry, aga miks sa seda ei kirjutanud kui ise müüsid seda rondi, ja nüüd kui pann teise inimese käes segad talle seda maha müüa ?
Ma küll ei arva et see koht on selle arutamiseks, kuid kust nt. Sina võtad teadmise, et auto müümisel vigadest ei räägita? Kui mina müün läbi oleva kerega auto maha, siis tuleneb sellest ilmselt ka hind, või mis iganes muu tegur. Vead, mis ma ette tõin, on ka ostjale väga hästi nähtavad, ning nende vigadega mingit petuskeemi teha on vast veidi keeruline (kuigi kurat teab, ei ole ise asjatundja).
Kuna teema on mõeldud potensiaalsele ostjale, et too oleks ettevaatlik mingite kindlate autode ostmisel, siis ma arvan et ma ei ole midagi valesti teinud, kui ma lihtsalt ei soovita neid autosid osta, kuna ehk olen ise sama reha otsa kunagi astunud?
Ilmselt väga offtopic, seega las igaüks teeb omad järeldused.
Mikk
Mikku, ma ei näe kuskil, et ma olen sind tsiteerinud, aga väga meeldiv muidugi, et sa vitsid siin minuga dialooge koostada

mul oli aga puhas monoloog, ei mõtlenud mina ega sind, ega teist, vaid räägisin üldiselt inimestest, kes tõmbavad pähe ostjale mingi pasa, ja kui inimene tahab sellest lahti saada siis hakkavad siin haisama, et oo, krt see minu endine pann, olge ettevaatlikud jne

ma olen autoäris aastast 2002, ja usu mind, tean, et ükski kutt ei tule autot ostma, kui sa talle räägid, et krt põhi läbi roostetanud, roolivõimu pole ollagi jne, isegi kui müüd soodsamalt..
Teine lugu, kui siin inimesed käivad vaatamas autosi ringi, ja on uurinud mingi panni kohta rohkem ja kirjutavad, siin tulemusest, et teised ei raskanud enda aega. Aga muidu tuleb nagu petmine, sa just said oma saanist lahti, olgu kas või võileva hinnaga, ja kohe hakkad oma saani maha laitma