Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 23:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autokool Tallinnas
PostitusPostitatud: 02.09.2009 20:12 
Kasutaja avatar

võtsin praegu tervisetõendi silmeette ja tervisetõend kehtib kuni 10.09 2010 . ja autokooli tunnistus on jah käes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2009 22:50 

piuneer kirjutas:
võtsin praegu tervisetõendi silmeette ja tervisetõend kehtib kuni 10.09 2010 . ja autokooli tunnistus on jah käes.

No mis ma rääkisin sulle :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2009 09:00 

corbe kirjutas:
Tõstaks teema päevakorda ehk taas. Mida oskavad teadjamad kommenteeridaOÜ Autosõit kohta?

B-kat tegemisel seal hetkel. Väga positiivse mulje on kool jätnud. Õppematerjale lademetes, sõiduõpetajal vabu aegu jätkub, tasuta konsultatsioonid jne. Sõiduõpetajaks on mul Arvo Kukka kes on loomult täitsa rahulik sell

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2009 12:08 

Kes lähevad Plekkliisu autokooli soovitan Uno Raud õpetajaks võtta :D
Kes käind see teab. Õpetaja on siis nõuka aegne ralli sõitja. Õpetab hästi aga samas nati karmim ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2010 16:09 
Kasutaja avatar

Tooksin teema päevakorda jälle, ei hakanud uut teemat tegema.
Oskab keegi midagi B kategooria e-õppe kohta öelda? Plaan just e-õpe valida, kuid kuulaks ka teiste kogemusi sellise asjaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2010 16:42 

Ise võin öelda nii palju, et saatsin teise poole Autosõit OÜ alla B-kat`i tegema ja eks siis muljetan kui midagi negatiivset peaks silma jääma, praeguse seisuga võib rahule jääda ja autod tunduvad ka neil korralikud olevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2010 17:03 

MaxVolume kirjutas:
Oskab keegi midagi B kategooria e-õppe kohta öelda? Plaan just e-õpe valida, kuid kuulaks ka teiste kogemusi sellise asjaga.

Kasuta otsingut. Olen siin juba rääkinud autosõidu e-õppest.

Uuesti ei viitsi kirjutama hakata, aga kokkuvõttes ei ole midagi halba öelda - väga mugav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2010 18:43 

Ei läbinud küll tervet autokooli teoorait e-õppena (tol ajal polnud veel arenguga nii kaugele jõutud), aga lõppastme teooria tegin küll e-õppena. Igati mugav oli, niiet ei tasu peljata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2010 18:39 

On keegi käinud Mustamäe autokoolis? Olete sellest midagi halba või head kuulnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 22:19 

MaxVolume kirjutas:

Väga hea ning uus asi e-õppe jaoks on http://www.teooria.ee
Mõned videod keskkonnast http://www.youtube.com/user/Teooriaee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 23:19 

Mina soovitan soojalt KOSE Autokooli.
Kahjuks see foorum suht avalik ja ei julge midagi siin sellest rääkida..
Aga kes valib selle ei pea pettuma.
Kõik sõbrad kes sinna läinud on, on mind tänand selle eest, et ma neid sinna saatsin.
Soovitan ka Saue Arki, kuna veerand eksamist sõidad kas Sauelt Tallinna või siis tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2010 00:51 

Mart911 kirjutas:
Mina soovitan soojalt KOSE Autokooli.
Kahjuks see foorum suht avalik ja ei julge midagi siin sellest rääkida..
Aga kes valib selle ei pea pettuma.
Kõik sõbrad kes sinna läinud on, on mind tänand selle eest, et ma neid sinna saatsin.
Soovitan ka Saue Arki, kuna veerand eksamist sõidad kas Sauelt Tallinna või siis tagasi.

Kose on jah suht korralik kool, mõnus rahulik koht, saad sõidu selgeks- linn pole kaugel, viiakse isegi linnasõitu tegema sinna; Tartu mnt saad ökonoomset maanteesõitu harjutada, kuna enamjaolt toimub minuteada eksamid ja värgid ikkagi Paides. Vähemasti väga paljud on Koselt just Paide edasi läinud, kuna Paide on rohkem lollikindel linn ja pole selliseid võimalusi nagu seda Tallinnas on läbi kukkumiseks. Ega need sõidukorrad mis sa koolis saad+ mõned võibolla juurde- linna ikka selgeks ei saa ja eksamil on väga kerge põruda. Pealegi on Kosel mõnus autopark- neil peaks isegi olema uus/uued Skoda Superb 118kw turbokas? sellega hea euro oili parklas seda peeneks lasta ja Tartu mnt möödasõite süstida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2010 14:34 

Varmo kirjutas:
On keegi käinud Mustamäe autokoolis? Olete sellest midagi halba või head kuulnud?

Jah, on kogemusi. Midagi eriti positiivset öelda pole, samas on iga inimese kogemus individuaalne. Teooria õpetaja oli super, väga lahe vana. Mis sõiduõpetajatesse puutub, siis minul oli neid autokooli ajal kolm tükki. Esimene õpetaja oli selline närviline ja kui ta mulle käratas üks kord foori taga, et kas ma loll olen vä, et auto kogemata välja suretasin ja minema ei saanud, siis sai mul mõõt täis. Sõitsin temaga oma 40h täis ja võtsin uue. Uus õpetaja oli pigem selline, kes kritiseeris ja ütles mida ma koguaeg valesti teen, selle asemel, et siis mulle seletada ja õpetada, mida teistmoodi peaks tegema, samuti oli tal alati oma pihuarvuti, läpaka ja kahe moblaga palju tegemist kõrval.
Kolmas õpetaja aga oli super. Samas selleks hetkeks oli mul juba ka mõningane kogemus olemas, väga postiivne inimene, kiitis alati ja oskas väga hästi seletada kus ja mida ma valesti teen ja mida peaks teisiti tegema, Sassiks hüüti, kahjuks õiget nime ei mäleta. Kui ka midagi valesti tegin siis pigem naeris koos minuga või minu üle :D mis on igati positiivsem, kui see, et sõimata saad. Kui midagi veel teada tahad, anna teada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2010 17:48 

Tegelikult on võimalik läbida kogu teooria kursus e-õppe vormis.
Tallinnas on juba mitmed autokoolid liitunud Teooria.ee keskkonnaga.
Valid ise nii aja kui ka koha ja aina õpid. Sellisel juhul on konkreetse õpetaja mõju (mõnel juhul negatiivne) sinule minimaalne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:04 

e-õpet korraldab OÜ autosõit juba päris ammu. Ning negatiivne õpetajapoolne mõju on enamusel vast ikkagi sõidutunnis mida sa internetis ikkagi teha ei saa.

Hea reklaam muidu :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis