Varmo kirjutas:
On keegi käinud Mustamäe autokoolis? Olete sellest midagi halba või head kuulnud?
Jah, on kogemusi. Midagi eriti positiivset öelda pole, samas on iga inimese kogemus individuaalne. Teooria õpetaja oli super, väga lahe vana. Mis sõiduõpetajatesse puutub, siis minul oli neid autokooli ajal kolm tükki. Esimene õpetaja oli selline närviline ja kui ta mulle käratas üks kord foori taga, et kas ma loll olen vä, et auto kogemata välja suretasin ja minema ei saanud, siis sai mul mõõt täis. Sõitsin temaga oma 40h täis ja võtsin uue. Uus õpetaja oli pigem selline, kes kritiseeris ja ütles mida ma koguaeg valesti teen, selle asemel, et siis mulle seletada ja õpetada, mida teistmoodi peaks tegema, samuti oli tal alati oma pihuarvuti, läpaka ja kahe moblaga palju tegemist kõrval.
Kolmas õpetaja aga oli super. Samas selleks hetkeks oli mul juba ka mõningane kogemus olemas, väga postiivne inimene, kiitis alati ja oskas väga hästi seletada kus ja mida ma valesti teen ja mida peaks teisiti tegema, Sassiks hüüti, kahjuks õiget nime ei mäleta. Kui ka midagi valesti tegin siis pigem naeris koos minuga või minu üle

mis on igati positiivsem, kui see, et sõimata saad. Kui midagi veel teada tahad, anna teada