Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 74 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ssang Yong Musso 2.9TD A '99 ..:Aleks:..
PostitusPostitatud: 09.04.2010 08:29 
Kasutaja avatar

40k eest saab Pajero, kui Mk2-st jutt, bensuka, ma sain 34k eest diisli, kuid auto ka teab mis ilus ei ole ja tehtud ja tegemist vajavate asjade hinnad nihutavad auto maksumuse 10k võrra suuremaks. Mk1 on ülehinnatud, pigem võtta Galloper
Blazer - mõttetu bensuõgard, sa Marko vist ei mäleta, kui palju üks Saaremaa tripp kütust neelas.
4Runner on samuti selle raha eest saadaval bensukas, diisel on jõuetu, pea võimatu leida ja kallis pidada.
Mitsu Patrolist ma kuulnud pole, kuid Nissan Patroli saab selle raha eest mõne mid-80-ndetate käraka, millega sõit pole oluliselt mugavam kui aiakäruga.
Frontera - laguneb kui kurat ja jupid on ebaopelikult kallid.
Seega usun, et Musso on selle raha eest, ta tootmisaastat, varustust ja tehnikat vaadates täitsa OK ost. Eks välimus ole nagu on, kuid metsas tõesti vahet pole. Isegi üritan sobivat mudast kaitsekihti peale saada iluvigade varjamiseks.

Kogu selle targa jutu juures peab mainima, et varsti peaks mõne SR-i 4x4 ürituse korraldama, Aleks peaks ainult metsaskäiguks vähe sobivamad jalavarjud leidma, endal hetkel sellised mudakad:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 10:32 
Kasutaja avatar

ma olen piisavalt vana inimene poiss, et siin oodata respekti mingi Markolt :)
mis puudub teiste marke

vana tahtis Fronterat, aga kindlasti dislat, 2.3 frontera on vana, 90te aasta arv, 2.5 on VM Motori, millest ma ei taha kuulda,
Galloper-isse, Pajero-sse vana ei mahu, ma juba kirjutasin sellest.
Range Roveri-sse ei mahtunud

sa kirjutasin Mitsu Patrol, sorry sellist mudelit ma ei tea :) kui mõtlesid Datsunit, siis selle raha eest leiad surnud panni, Blazer no tänks, ma olen neid müünud :)

nagu ma oma pikkas esimeses postituses kirjutasin, et kodumaised komentaarid ongi oh Bull Shit, põlema jne.. aga noh esiteks auto ei kuulu pangale, nagu enamustel siin "kõva" tegijatel :) teiseks küsiti mis mõttega tegin äiale ostetud autost, just selle pärast, et see teema oleks nagu "live journal" sellisest autost, ja et kui keegi kellel on piisavalt suur ja paks ja julgeb osta sellist looma, võib välja lugeda adekvaatset juttu autost.. Sest ma olen autost piisavalt välja lugenud, ja tean kõik nõrgad kohad :)

mul kõva psüühika, ja selle pärast, et kellegile see auto ei meeldi ei hakka nutma :) mul täitsa savi mida mõtlevad teised :) kui ma oleks kuulanud teisi kutte, siis poleks palju mida omanud, selle hulgas vana maserati, jaguarid jne..

kui ma tahtsin osta jaguari siis ka räägiti, kle see laguneb, ja piduriklotside vahetus maksab 20000 eeki, et on vaja spets varustust jne.. 900 eeki originaal klotsid, vähe seda mõõdud ja kuju klappib E32 klotsidega, ainuke vahe vedrukeses, mis vedrustab klotsi supportis.. ma neid naisedsaunasräägisid kogemusi eriti ei taha kuulda :)

Alar, jah rehve oleks vaja, just tegelen sellega, et otsin korralike rehve, igalpool mingi maante rehvid müügis :S
oleks vaja 15" maastiku rehve.. btw juba käisin nats mudas testimas, täitsa dibens dobens :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 10:35 
Kasutaja avatar

Mul ka linna peal need masinad silma jäänud oma massiivsuse tõttu. Räägi kuidas tal varuosade saadavus on, ei pea pead halliks vaevama?

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

Su naine 185cm ja 120 kilo...mis toimub krt :D

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

Sõna otseses mõttes vaesemehe mersu :)
Selline pill peaks ikka suhteliselt vastupidav olema. Sama tehnikaga mersud peavad küll väga hästi vastu.
Palju see kütusekulu jääb linnas sõites? Käigukast 4automaat?
Isegi vahest vaadanud neid. Mulle meeldib kõigerohkem kastiga varjant Mussost.
Ssangyong on igatahes väga julge disaini sammu omale võtnud mis on päris kunstiline ja väga erinev teistest. See mulle meeldibki SsangYongide juures kõige rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 10:41 
Kasutaja avatar

Suska kirjutas:
Mul ka linna peal need masinad silma jäänud oma massiivsuse tõttu. Räägi kuidas tal varuosade saadavus on, ei pea pead halliks vaevama?

mootori poolt kõik mersu oma, filtrid jne samuti
atm kaste oli tal 3: Borg Warner, Mersu ja BTRA, minu omal on BTRA, mis tegelt nagu ma sain aru sama kast mis mersu oma
tagasild ka mersu oma
silla osad enamuses saadaval, ja suht odavad, rooliots ca 300 eeki, sarniir ca 250-300 eeki jne..
suuremaid probleeme tekkib siis kui paned laksu panniga, kuid leedus-lättis on neid maastureid palju rohkem, seal vist vähe rohkem inimesi, kellel pole komplekseit, ja nt esitiivad lättis - 65LS (1300EEKI), tagaluuk aknaga - 150LS (3300 eeki), minul on uuendatud Musso, ja sellel on tuled ühes plokkis, seega nats kallimad kui vana tüübi omad, ehk siis 3000 eeki 1 tuli, samas minu mitsubishi galandi esituli on veel kallim (kui räägime originaalist)

ma arvan, et kui sõiduk sai sõidetud enne mind peaaegu 300 000 km, siis vaevalt ta enamus aega on olnud töökodas :)
ehk siis elu näitab kuidas kestab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 10:42 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:
Su naine 185cm ja 120 kilo...mis toimub krt :D

mu äi pole mu naine, sorri kui sul sellised suhted naise isaga siis oled küll kahtlane mees :)

ch3vy_c0rv3773_80y kirjutas:
Sõna otseses mõttes vaesemehe mersu :)
Ssangyong on igatahes väga julge disaini sammu omale võtnud mis on päris kunstiline ja väga erinev teistest. See mulle meeldibki SsangYongide juures kõige rohkem.

selles ongi veel üks lisa point, miks sai ostetud Musso :) välimus pole selline nagu teistel, ei meeldi seista valgusvooril ja vaadata 7 sarnast autot :)
LC120 on ainuke maastur mis on minu tuttavate hulgas :) isa vennal on LC120, sõbrannadel, tuttavatel jne.. hea masin, aga nagu massiliselt levinud nagu enda ajal luks autodes BMW E38 (just selle pärast sai valitud Jaguar, kui üks kord olen seisnun valgusvooril Paldiski-Mustamäe tee ristmikul, ja krt igas suunas seisis 1-2 BMW E38, kokku oli neid 7 tk :) siis ütlesin, ei peaks midagi muud vaatama endale, kuid nr1 peale E32 müüki silmapiiris oli just E38)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 13:16 
Kasutaja avatar

Lihtsalt infomüraks: mees kes joonistas selle Musso on loonud ka need masinad.
Bentley Continental R
Bentley Azure
Aston Martin Virage

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 13:53 

Vaadates neid šedöövreid siis ilmselt tegi tuumapohmellis selle jeebi ja vaatas pärast et phuck, metsa läx ja viskas aknast välja, samal ajal kui mingi kili sang jong mööda jalutas ja paberi ylesse korjas & Heureka tema peale langes :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 15:50 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Vaadates neid šedöövreid siis ilmselt tegi tuumapohmellis selle jeebi ja vaatas pärast et phuck, metsa läx ja viskas aknast välja, samal ajal kui mingi kili sang jong mööda jalutas ja paberi ylesse korjas & Heureka tema peale langes :D

ahk kõik nad ühe sorti peletised ikka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 15:56 

zum-zum-zummuti kirjutas:
Lihtsalt infomüraks: mees kes joonistas selle Musso on loonud ka need masinad.
Bentley Continental R
Bentley Azure
Aston Martin Virage
see pole mingi näitaja.

disainibüroo, mis lõi selle masina välisilme on loonud ka selle masina välisilme

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 16:05 
Kasutaja avatar

Jah, sa räägid büroost ma räägin konkreetsest ühest inimesest. Aga see selleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 16:07 
Kasutaja avatar

jah, üks mees oma kätega joonistas üksi kõik need masinad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 16:10 

Esiteks ei ole mitte ühegi auto disainit aga üks inimene ainuisikuliselt vaid ikkagi büroo. Ja ega autodisainis ei ole asjad muudest bisnisitest erinevad. Kui sa maksta ei taha ja rott oled siis saadki sita asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 16:17 
Kasutaja avatar

Ei väidagi, et üks inimene on algusest lõpuni teinud need. Lihtsalt Ken Greenley on olnud nende masinate, arvatavasti eksterjööri, kujunduse eest vastutav. Seega võib öelda, et tegemist tema nägemusega asjast.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 74 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis