ma olen piisavalt vana inimene poiss, et siin oodata respekti mingi Markolt

mis puudub teiste marke
vana tahtis Fronterat, aga kindlasti dislat, 2.3 frontera on vana, 90te aasta arv, 2.5 on VM Motori, millest ma ei taha kuulda,
Galloper-isse, Pajero-sse vana ei mahu, ma juba kirjutasin sellest.
Range Roveri-sse ei mahtunud
sa kirjutasin Mitsu Patrol, sorry sellist mudelit ma ei tea

kui mõtlesid Datsunit, siis selle raha eest leiad surnud panni, Blazer no tänks, ma olen neid müünud

nagu ma oma pikkas esimeses postituses kirjutasin, et kodumaised komentaarid ongi oh Bull Shit, põlema jne.. aga noh esiteks auto ei kuulu pangale, nagu enamustel siin "kõva" tegijatel

teiseks küsiti mis mõttega tegin äiale ostetud autost, just selle pärast, et see teema oleks nagu "live journal" sellisest autost, ja et kui keegi kellel on piisavalt suur ja paks ja julgeb osta sellist looma, võib välja lugeda adekvaatset juttu autost.. Sest ma olen autost piisavalt välja lugenud, ja tean kõik nõrgad kohad

mul kõva psüühika, ja selle pärast, et kellegile see auto ei meeldi ei hakka nutma

mul täitsa savi mida mõtlevad teised

kui ma oleks kuulanud teisi kutte, siis poleks palju mida omanud, selle hulgas vana maserati, jaguarid jne..
kui ma tahtsin osta jaguari siis ka räägiti, kle see laguneb, ja piduriklotside vahetus maksab 20000 eeki, et on vaja spets varustust jne.. 900 eeki originaal klotsid, vähe seda mõõdud ja kuju klappib E32 klotsidega, ainuke vahe vedrukeses, mis vedrustab klotsi supportis.. ma neid naisedsaunasräägisid kogemusi eriti ei taha kuulda

Alar, jah rehve oleks vaja, just tegelen sellega, et otsin korralike rehve, igalpool mingi maante rehvid müügis :S
oleks vaja 15" maastiku rehve.. btw juba käisin nats mudas testimas, täitsa dibens dobens